Lugn och skön helg

Ja då är snart denna helg också över snart. Har varit en riktigt skönt o lugn helg så underbart o bara fått vara ledig nu har ju jobbat mkt extra tidigare o nu är de ju så när man inte har nån fast tjänst eller nå så tar man ju allt man kan typ så de blir ju ofta helger så som sagt denna helg blev inget utan fick vara helt ledig;).

Har faktiskt hunnit med en hel del i dag har nämligen hunnit med att städa o plocka smått här hemma vilket känns skönt o ha gjort bort så man har lite ordning o fint om man måste jobba en del i veckan o så ju så har man ju inte direkt tid med de och skönt  är de att ha en karl som är hjälpsam och som är lika noga och vill ha ordning och reda här hemma så då slipper man tjata sig till för att han ska hjälpa till o städa;).
Har även hunnit med och duschat mig o ungarna innan de var dags för läggdags vilket var skönt för imorn blir de ju upp tidigt då man ska upp och jobba från 7:45-15:00.

Nu blir de bara lugn kväll framför datorn o kika runt lite på lite sidor o så har även tänkt kolla in på internet o se om de finns nå fina kläder o beställa skulle behöva lite nya tröjor/tunikor o så till nästa månad så hade varit skönt o få förnya sin garderob en aning så less på allt man har här hemma  tyvärr bara....
Måste även snart ta o börja kolla igenom vår bröllopslista snart o se vad som måste kollas upp som måste fixas eller inhandlas tycker veckorna går så fort så man hinner ju knappt med ju de är ju typ en månad till så måste man börja skicka ut bröllopsinbjudningarna så folk vet om att dom är bjudna till bröllopet så dom inte hinner boka in nå annat den 10:e juli då vi vill att allt folk som vi bjudit ska kunna delta på våran stora dag ju;).

Ha en trevlig kväll allihopa!!

Tillbaka till bloggande;)

Ja då var man tillbaka till bloggandet igen, fick äntligen till en ny stilmall som jag ville ha som man kunde hämta gratis så därför har jag bestämt för att börja blogga igen, för var så himla less hur trist mina förra sida såg ut men skulle vilja fortfarande ändra på utseendet och vilja lägga en egen header med nån bild på barnen och så lite roligare o personligare blir ju bloggen då;).

Ja idag har man annars inte hunnit med så mycket det är ju söndag trots allt o ska ta vara på dagen för att imorn väntas de jobb på örnäsets hemtjänst som ja jobbar förut på blir och jobba mellan 7:45-15:00 så blir upp tidigt med andra ord! hehe.

Snart ska jag fara till brorsan o hämta tillbaka våran switch hubb eller vad de heter som brorsan lånat av oss så man kan ha  ha flera datorer i kopplade samtidigt är skönt de för denna dator som vi nu bara har är jämt upptagen för oss båda sitter o nöter internet och freddan gillar o spela på datorn en hel del emellan åt så jobbigt om man vill sitta och den är upptagen o tycker dessutom de ska bli skönare när ja kan använda den bärbara datorn!.
Har även suttit o kollat på internet på systemkameror skulle verkligen vilja ha en våran la av efter sommarn typiskt när garantin gått ut suck.... men systemkamerorna har ju sjunkt lite i pris men ändå fortfarande rätt dyra så får väl avvakta o hålla utkik om dom går ner nå mer eller vänta o höra till veckan på tisdag om freddan får nån anställning där från praktiken han har nu på Industrilackeringen här på storheden så kanske man kan ta sig råd nästa månad förhoppningsvis;). *håller tummarna*

Nej om man ska ta o göra lite nytta nu kanske hinner skriva en rad ikväll oxå! ;)

See ya;)

Kram;)




RSS 2.0