Planerat in i minsta detalj ;P

Ja då var det valborg imorn och snacka om man är laddad inför imorn då jag och fredde har fått barnvakt åt pojkarna våra då vi är bjudna till ett par vänner till oss Åsa & Magnus som de blir att vara hos efter 18 tiden och fira valborg med och en hel andra massa vänner till dom och oss då så ska bli grymt jäkla skoj längesen man var iväg och träffa lite vänner & drack nå och var ut så ser verkligen fram emot det hela både jag och fredde helt speeedade...haha ;P.
Nej men de blir lungt imorn eller ska försöka iaf ta de lungt för de är ju som ett tag sen man drack så bättre o ta de lilla lugna vet man ju så man är med hela kvällen annars är de inte nå kul när man väl har chans att åka om man säger så, har ändå bara köpt med mig 6-7 st cider och håller mig till de så då är de lungt..hehe ;).

Har gjort klart ikväll vad jag ska ha på mig imorn av de nya kläderna ja köpt och har även fått låna av Aina ett par snygga svarta stövlar till imorn & även gjort färdigt hur jag ska ha håret så de är skönt o ha de gjort de ju så då går de fortare imorn med andra ord när man redan vet i förväg, snacka om att planera i minsta detalj om man säger så men som sagt skönt o ha gjort bort de när man har tid;).

Men innan vi åker dit så ska vi ta och grilla lite hamburgare och sånt mys med barnen innan syster min ska vara med dom så de blir trevligt och gott de med grillade hamburgare:).

Annars idag har vi sålt våran bil BMW 530d-01 känns trist men ändå lika bra då vi båda inte har nå jobb än och kostar ju en hel del o ha diesel och så ju så känns lika bra även om den är som i topp skick sen vi fixat upp den men hade tänkt köpa en bensinare istället och nån billigare kombi så vi får se vad som blir ska då ta de lungt o titta runt och känna sig för och vara noga och kolla upp vad man köper i så fall har ingen bråtska bara onödigt och göra allt hastigt ju! :).

Har även varit förbi idag fredde's mamma som fyller 60år idag och fikat och lämnat en fin blomma i en fin kruka bättre o köpa de än att köpa en stor enda bukett för dom lever ju inte allt för länge o är fina så:). Vi har ju även tidigare fixat hennes & freddes pappas hemliga 60-års fest då dom bägge fyller 60 i år och de så de var ju en present eller fest vi oxå fixade ju i hemlighet så vi hade ju som gett en present innan med den överasskningen och presentkort som vi gav dom bägge två;).

Ikväll blir de lugnt hemma se lite tv & sånt inte mkt mer måste vara utvilad till imorn skönt iaf att barnen är lediga från dagis imorn så man slipper jäkta sig dit och behöva allt för tidigt upp imorn;) hehe.

Ha en fortsatt trevlig kväll & Valborgsmässoafton om ja inte hinner skriva nå imorn!



Ännu en sak avklarad ang bröllopet;)

Ja då har man varit på morgonen på blomkosultationen på Växtriket och beställt färdigt våra blommor d.v.s. Brudbuketten, tärnbuketten samt blommorna/rosorna grabbarna våra ska ha (fredde & nicklas ).

Vart lite ändring och tillägg på brudbuketten och lite annat sånt men blir nog mycket bättre än hur man tänkt riktigt bra att ha en sån dära blomkonsulation och sitta ner och prata & gå igenom och få lite tips och ideér hur man kan välja också att ha eller lägga till ju så de är ju toppen även om de kostade 350kr men de får man tillbaka ju när man köper blommorna som man ska ha så drar dom ju bort därifrån man betalat för själva konsulationen ;).

Har även kollat upp vart ja ska beställa tårtorna från storhedens konotori ringde o hörde mig för pris & annat önskemål och sånt även om dom gör enklare varianter men ska ändå ha hjärtformade tårtor & lite annat på så känns ju bra:).

Annars nu så har vi nyss hämtat barnen och på nån timma ska man väl börja med middagen som ja tror blir och består ut av Ugns fläskpannkaka med sylt & glass till är gott och enkelt som sköter sig själv;).
Tror även att de blir en tripp att fara och kolla i stan ikväll när dom har kvällsöppet för skojskull lite och så vore ju inte helt fel så:).


Rolig dag & även fyndat;)

Ja denna dag har då bara varit bra, dagen började med att lämna barnen på dagis, sen vart de att jag bestämde att jag och fredde drog mot storheden på H&M och kolla lite nya kläder inför valborg då vi har fått barnvakt så vi kan fara till vänner till freddan och mig och fira där med massa annat trevligt sällskap & dricka lite och sådant ska bli riktigt trevligt & hittade mig faktiskt 3 plagg linnen/tunikor på H&M och var inte speciellt dyra plagg heller och jag har inte inhandlat nya kläder på ett tag så jag passade på att ta mig friheten och de tyckte fredde också.

Har även fått veta att ja får lite lön som jag inte hade väntat mig att få nå denna månad från ja jobbat extra tidigare på örnäset så de var ju en riktig översskning trodde denna månad skulle bli skit månad men inte de väntar även på att få pengar från Försäkringskassan då dom handlaggt nog klart mit ärende sen jag varit sjukskriven:).

Det blev även att fredde hittade sig två T-shirtar när vi var så de var ju kul och han behöver ju oxå nya plagg så och kul och ha nya oxå lagomt till valborg alltid kul o ha nå nytt ju:).

Var även en sväng till lillebror & Rebecca och drack sig lite kaffe & fick morotskaka som var underbart goda och passade även på när barnen ändå var på dagis så kan man surra på i lugn och ro.

Ikväll blir de lungt efter att ha nyss lagt barnen ska beställa lite kläder åt barnen från Haléns som dom ska ha på bröllopet vårat, ska även kolla kring vad som finns ev at beställa när de gäller dekoration av dukningen av borden på festlokalen och så:).

Har även fixat och kollat lite saker och ting kring bröllopet klart och så så de börjar bli allt mer och mer fixat och ordning efter listan och så att boka ut av vilket känns skönt:).

Imorn är de dags för att fara direkt när växtriket öppnar för att fara på en bröllopskonsultation av blommorna vi ska ha på vår bröllopsdag d.v.s brudbuketten, tärnbuketten & blommorna eller rosorna till Fredde & nicklas (bestman) ska ha på sig på sina fina kavajer vid sidan så ska bli intressant de hela:).
Ska även ringa och höra ang tårtorna på storhedens kondotori om dom kan göra de bröllopstårtor vi vill ha har hört att dom har rätt bra priser & som man kan tjäna på så de vore ju rätt bra så vi får väl se imorn:).

Nej nu ska jag ta o kolla lite på de jag ska skulle bara skriva en sväng innan de blir allt för sent!.

Avslutar med nå bilder för nån vecka sedan på pojkarna:).

Liam&Elias
                                         Liam & Elias tillsammans;)

Liam&Elias
                                                   Liam&Elias;)

Liam gåendes på altan;)
                                     Liam gåendes på altan;)

Elias leker med traktorn sin;)
                             Elias lekandes ute med sin favorit traktor;).

Liam nöjd & vara ute;)
                                Liam nöjd att vara ute & lärt sig gå;)

Sorry....

Ursäkta om ja varit lite dålig på skriva på ett tag, har nämligen bara inte orkat eller känt för att ha hunnit sätta mig ner o skriva utan haft full rulle med  att ha i lördags varit familjen och lekt och hälsat på i Rosvik där mamam och pappa har stugan & sedan hade vi premiär grillning här hemma vilket var helt underbart gott ju och efterlängtat finns inge bättre än att grilla ju och ha en massa gott till ju;). Har även i helgen på söndagen varit bjuden med kidsen på kalas i helgen till Elin då hennes äldsta barn dotter Johanna fyllde 4 år, och sen så har vi varit till fredde's föräldrar och hälsat på och tittat på hundvalparna deras som hade vuxit på en hel del sen vi var där sist för typ 2 veckor sedan:).

Sen i övrigt har de varit lite bröllopsplanerandet och sånt varit och bokat konsulation på växtriket för att kolla upp eller har ju som redan sett ut en brudbukett ja vill ha och så men annat och bra man ändå kan få smak o tips på kring kanske ha nå fina blommor med i bordsdekorationen och så och ändå måste ju de göras en beställning av min och tärnbuketten och de två rosor ja tänkt fredde och Nicklas(bestman) ska ha på sig varsin i Rosa:).

Har även börjat fundera och kolla runt kring bordsdekoration och sånt i övrigt som ja måste börja inhandla och kolla vad som behövs och så för att göra de hela så fint och mysigt på vår stora dag för oss och alla gäster som vu bjudit:). Men har tänkt ha som tema vid bordsdukningen att de ska gå i Vitt/rosa & i lite silver och vet ungefär hur ja vill ha de hela så nu är de bara att se ut efter saker och ting så blir de nog toppen! :).

Måste även höra mig för ang. bröllopstårtan vi tänkt ha tänkte höra på storhedens kondotori har ja hört att dom har rätt bra priser och att man kan spara in en del om man jämför med vissa ställen och så:).

I övrigt har jag idag varit och motionerat genom att ha simmat och busat på med äldsta ungen Elias med att bada och busa för fullt så han lär ju sova gott nu i natt:). Bubblade även och bastade efter att ha motions simmat & busat på så de var riktigt skönt ju:).

Har även haft eller Elias har haft mycket problem med att blöda näsblod senaste tiden eller veckorna och flera ggr/vecka och de kommer rätt ofta och idag ville de inte riktigt sluta och var 2 ggr på kort tid jobbigt värre ville bara blöda igenom tussen vi stoppa åt honom i näsan för att stoppa de hela men till slut gav de med sig, får hoppas de inte håller på så här allt för länge att han besväras mitt var de är mitt upp i allt av de hela så länge eller ofta för då måste vi ju kolla upp de hela.

Nej om man skulle ta och sova lite för nu hör jag en Hostande Liam som verkar ha vaknat och är missnöjd så denna natt kan bli lång om man har otur......

Godnatt med er! ;)

 

Riktigt duktig & stolt man är ;P

Ja nu har jag just kommit från duschen och var bara tvungen att skryta lite med att jag just innan duschen släpat mig än en dag ut & varit ute och gått mina långa runda 1 timma brukar de ta men nu så gick jag en rask promenad & sen så varierade jag även med att ha börjat springa en del långa sträckor där emellan för att variera med lite löpning också och få lite bättre kondition och komma igång o kunna springa lite mer oxå och variera med promenaderna så man ska få bort dom sista 4kg ja vill ha bort så sen är ja super nöjd;).

Vore ju super härligt om man skulle lyckas med dom ynka 4kilona tills vi gifter oss och de är ju ändå typ 3månader dit så borde ju klara de utan problem om ja fortsätter med att springa & promenera och tänka som ja gör på vad man äter att iaf inte äta allt för mycket godsaker o så :)*ler*

Funderar på att gå en sväng på stan imorn är så sugen så för jag hade behövt göra de dels för att mest att kolla lite saker till bröllopet och sådant så det blir nog en vända på stan imorn skulle ja tro så man får undan och fixat lite mer saker vore ju riktigt skönt ju;).

Nej nu ska jag gå o se tv  & umgås med mina underbara älskade blivande man, ville bara skriva nån rad hur duktig ja varit nu & är riktigt motiverad till de hela o skönt är de verkligen efter att man gjort de;).

See you!

Lugn dag och barnen på dagis;)

Ja denna dag har varit riktigt lugn sen man varit och lämnat gossarna på dagis dom var taggade för att åka dit känns alltid kul och skönt när dom trivs så bra ju;). Och Elias älskar ju denna vår/sommar period när dom tar ut sånna här cyklar taxi cyklar som dom kallar dom som dom far runt runt med och skjutsar varandra & har cykel kärra/släp o kunna sätta fast där bak det är helt klart de bästa han vet eftersom han älskar ju att vara ute ju;).

Liam har oxå utvecklats mycket tycker jag så lätt nu att kunna gå ute o leka där på dagisgården när han lärt sig nu att gå även ute med ute skorna stövlar så är ju bra får han också lite kul och nytta av att vara ute ju;).
Liam har även blivit grymt duktig på visa eller peka på vad han vill & så söt han är nu han älskar ju som sagt att sjunga och gör rörelser och dansa och sånt till dom här vanliga sångerna och favoriterna är ju Bä bä vita lamm & imse vimse spindel han är så söt för när man ska sjunga imse vimse spindel så små försöker han nynna med och göra alla rörelser som man gör, men även är de så sött för man kan fråga han vad ska vi sjunga Liam och han säger direkt Bä Bä och börjar fortsätta och små nynna på den o små egna rörelser hur söt som helst unge;).
Han har även börjat låta och härma som en del djur katt & hund o så hur man låter så han har verkligen utvecklas hemskt fortare än vad Elias gjorde men klart han har ju en storebror och de de brukar dom ju lära sig o få mycket nytta och så:).

Annars idag har vi bara varit en sväng till storheden och handlat lite kattsand & lite grillbriketter & lite sallad och sånt till de kött och de vi tänkt premiär grilla i helgen så hoppas de blir någorlunda fint väder på lördag då:).
Annars sen idag blir de att små pyssla ska kolla igenom lite bröllopsplanering & fylla i dom som anmält sig & betala kuvertavg och kolla upp vad lite saker ja ska börja inhandla & kolla nu till veckan och så så som blommor & bröllopstårtan är dom stora grejjerna om man så säger som är kvar o fixa sen är de ju klart små grejjer till håret och barnens kläder o nå skor o sånt som ska fixas men de hinner man med allt eftersom ju;).

Har även fixat nu fotograf eller de blir freddes bror som ska fota både före vigseln ute & sen i kyrkan o på festen och så även om de är många andra som kommer göra de men han är van o bra o fota & har en mycket bra systemkamera så är ju toppen de han skulle ställa upp & de är ju bra för är ju så himla dyrt o anlita en riktigt fotograf ju bra om man kan spara in på lite saker o ting o komma lite billigare undan ju:).

Har även kollat runt och lagt ut krokar och sånt ang serveringspersonal och om att fixa nån som har och kan göra nån fin äldre bil är oxå sånt som är under koll som vi hört oss för med folk o de fixar sig säkert så de känns ju skönt;).

Efter dagis ska även Aina med familj komma och fira Elias när han fyllde år förra veckan ju för dom hade inte möjlighet att komma då så då blir de att bjuda på fika & glass hade vi tänkt kul får Elias träffa saga & leka & Liam leka med Max :).

Ska nog lägga upp några nya bilder på herrarna som varit ute igår då vi var ute o lärde Liam gå med ny skorna så kommer inom kort nå bilder skulle ja tro. Men tänkte lägga upp en bild på en ur söt väst+kravatt som dom har på Halens ja tänkte köpa åt Liam & Elias att ha på sig med en vit skjorta när vi gifter oss och köpa nå svarta kostym byxor till såg dom hade på Lindex byxor så ska kika där också måste ju inhandla åt pojkarna oxå:).

Väst + kravatt
Denna väst+kravatt är de ja tänkt vad tror ni skulle de inte vara sött?;)

Smått stressad...haha ;P

ja nu börjar man bli riktigt smått stressad över saker och ting när de varit mycket fixande och sånt här hemma & även en hel del fixande ang till bröllopet och de börjar känna mig riktigt stressad och över allt som ännu är kvar o fixa även om man har tyckt att man fixat o bokat o kollat upp en hel del grejjer så är de ändå så mycket mer som man ännu måste fixa och tanken på att de närmar sig allt mer o mer nu till bröllopet drygt 3,5 månad bara kvar så gör de inte saken bättre vill ju ha allt ordnat o fixat så måste verkligen ta tag och göra undan en del nu i veckan o nästa vecka får man ta sig mer tid för att utföra de hela också men är ju inte så lätt när man har hemmet och 2 kids o matlagning o allt som ska hinnas med och som man vill hinna ta tiden också för att vara närvarande och hinna med.

 men men nå vet ja de fixar sig bestämt oss för att vi måste kolla upp och höra oss för på nå kondotori ang bröllopstårtorna och om blommorna brudbuketten, tärnbuketten & de fredde & nicklas ska ha en ros eller nå på sig på deras kostym/jacka sittandes så är de dom stora sista grejjerna fixade så kan man göra undan de andra små grejjerna allt eftersom ju;).

Blir även lite smått stressad över att jag vill får bort dom sista 4kilo:na mina till bröllopet mitt så tror faktiskt ja måste ta tag i det hela o fortsätta promenera varje dag och se att de bli av med det också varje dag spelar ingen roll om de är på dagen eller kvällen jag går då barnen somnat men ut ska jag så är de bara för är ju inte länge kvar ju, ska även nog gå på min nutrilett diet snart så man kommer extra mer i form vet ju att de funkar dessutom för ja gick väl ner kring 5,5 kg sist eller vad de var men kring de iaf så var ju inte dumt på två veckor typ;).

Nej nu ska jag ut o promenera och göra dagens promenad o förbränna lite med att lyssna på mp3:n undr tiden man går så man har lite sällskap alltid lite trevligare & barnen ska ju hem också vid två så vill gärna ha gjort bort de nu på fm då man har tid egentligen!

Ha de bra i det underbara vädret för de ska jag ut ut ut nu! ;P


Toppen dag med andra ord;)

Ja denna dag har gått riktigt fort den med men varit toppen på många sätt;).
Det började med att vi var med Liam på
 BVC för 18 månaders kontroll trots att Liam inte var på världens bästa humör då han har vaknat redan vid 06.00 på morgonen så han var riktigt trött vid den tiden då och de är ju inte så konstigt men allt gick bra med han, han hade gått upp bra i vikt och vägde kring 11,1kg så var inte ila de ju och hade växt  grymt mycket på längde också så de var ju toppen och skönt o få se o höra, annars i övrigt gick läkarbesöket bra:).

Sen idag var de dags för handling på Coop blev de idag och vart en riktig storhandling men de behövdes o vart faktiskt inte så farligt dyrt som det annars brukar bli men dom hade mycket bra och många erbjudande så bara på de kan man faktiskt tjäna en hel del på så de var riktigt skönt o få en hel del mat o annat hit hem som behövdes och ett plus ju att de inte kostade allt för dyrt heller:). Hittade även åt Liam ett par galon byxor på coop som var av märket Arabeko eller vad de kallas så de var ju bra och bra för han att ha nu när dom är ute mycket och det är lerigt och blött ännu ute och han har ju som börjat tycka om att gå ute med sina skor så de är ju bra att ha då också och skydda dom vanliga kläderna ju om man har galonbyxor:).

Sen var de apoteket vid coop som gällde så nära och bra att dom har apoteket där nära om man handlar ju där också ju, handlade lite hudkräm och barn olja ja köpte åt Liam för att han har ju hela vintern o ännu varit så hemskt torr över hela huden o varit små röd flammig och små prickar som varit då och då pga av torrheten och de såg dom på hans kontroll idag också och sa att man ska köpa nån mjukgörande hudkräm och nån olja han kan smörjas med eller duscha o bada i badbaljan i ju som vårdar o återfuktar hans hud han har iofs alltid mer eller mindre kommer ja ihåg sen han varit lite varit torr i huden men inte som nu så lika bra och smörja nu med de man köpte och hålla på så de blir bättre för honom.

Det verkar redan blivit bättre av de 2ggr ja smort han idag stod att den ska vara hjälpande o bra redan från första användningen och de verkar ju så men ska eller har bestämt att smörja morgon o kväll på honom så blir han nog kvitt det:). Dert var nå nya bra mjukgörande hudkrämer o oljor o badskum & nån duschtvättcreme dom hade och verkar riktigt bra vad man använt och det som stod där om produkten på apoteket var nå nytt dom fått in så och dom rekomendera denna också där på apoteket så dom har mycket bra saker på apoteket ju:).

Sen idag var de bara till att laga middag ugnskorv med hemma gjort potatismos till riktigt gott var de:).
Sen var de till att på em/kvällen fara till syster och göra en provhår uppsättning till min brudfrisyr så hon vet vad ja ville ha för frisyr och provgjort en också i tid är de ju lättare för henne som ska göra den på den stora dagen våran ;).
Resultatet av prövningen vart super bra och fin ju tur man har en sån så duktig och händig syster som kan hjälpa en med en sån viktig grejj ju så det kommer bli toppen med den frisyren jag valde blir en frisyr håruppsättning med både tiara & slöjan mina blev riktigt fint och bra så nu har man de gjort och vet hur man ska ha de hela riktigt skönt o börja få mera saker avklarade måste dock bara köpa lite nya hårnålar som ja vill till och i min frisyr blir nog jätte fint det hela:).
Måste även börja planera lite ang dukningen och allt man ska dekorera på borden och allt måste gå in på några sidor och beställa lite saker kring det ju:).

Fredde har även fått tag i ännu mer öl plattor som han fick till bra pris så nu har vi snart all öl gjorda då är de bara vinboxarna och de cider vi ska ha o lite sprit bara som ska vara i bålen så de känns ju skönt det ju:).
Fredde hittade även på skopunkten ju nya fina skor till han till riktigt billigt till bröllopet då han ska ha verkligen toppen att ha de avklarat det också mycket som börjar bli avklarat o kollat upp och sånt härligt härligt:).

Har även skickat in vår ansökan eller hindersprövningen och anmälan om efternamnet och sådant ska ha kvar mitt efternamn iaf har ja bestämt som mellannamn som man får ha om man vill så de blir Johanna Sundvall Oja ;).

Nej nu börjar ja bli riktigt trött suttit ett tag nu vid datorn efter kvällsfikat och ska upp imorn med kidsen till dagis och ska även när vi lämnar Liam på dagis ha utvecklingssamtal med hans inskolningsfröken o höra hur de går och sådant för han på dagis de månader han hunnit gå:).

Godnatt och sov gott med er alla:)


Så underbar och rolig tripp;)

Ja min och fredde's dag har i sin helhet spenderats på i haparanda då vi åkte idag på vår efterlängtade tripp till Ikea med lillebror Daniel & tjejen hans Rebecca och barnen var hos mormor hela dagen då vi kom hem efter 17 tiden;). Har varit en underbar skön dag att få göra dels nå roligt och så där en tripp att bara få åka iväg barnfria och gå och kika i affärer i lugn och ro;).

Vi var på Ikea och fick med oss en del grejjer inte allt för mycket heller hade inte allt för mycket pengar nu heller innan löning och så heller men de blev ändå som nödvändiga & små grejjer man fick med sig iaf så de var ändå bra och kul o få sig lite hem men själva grejjen var ju nog kul att fara iväg på.
Vi var även på skopunkten o kikade och på den nya gallerian som dom har i finland nu oj så stor och mycket affärer dom hade jätte fina egna finska affärer med blandat att dom hade snygga kläder, skor, accesoarer, smink, hårgrejje, parfymerr allt i affärerna men såklart många egna skoaffärer också riktigt snygga kläder o saker hade dom ju ;).

Dom hade även en fin stor affär med bara hårvård,hud produkter, make up och allt man kan tänka sig hade dom allt från alla bra olika märkes sprayenorma flaskor & schampoo & hårinpackningar, make up ja i princip allt ni kan tänka er med hår & hudprodukter typ riktigt fin och enorm butik var saker o ting precis i en lång radda med saker o ting visste knappt vart man skulle titta så mycket och bra saker dom hade skulle bara haft med mig en större plånbok där emot..haha ;), nej men lär ju bli att åka dit till själva gallerian fler gånger är ju inte allt för långt och då blir det som att mest gå där för hann inte precis kolla i alla affärer ju då klockan eller tiden rann iväg så fort som vanligt när man har roligt ju;). Rekomenderar andra att verkligen besöka den gallerian riktigt toppen!!! ;).

Nu ikväll blir de lungt framför tv:n och tända nå ljus som vi köpte nya som luktade jätte goda har riktigt bra och mycket ljus där på ika billigt & köpte även nya ljushållare/lyktor att ha ljusen i här i vardagsrummet så blir nog fint det;) barnen har då lagt sig och fått upp sina mörkläggnings rullgardiner vi köpte från ikea rätt billigt 149kr /st köpte två stycken o hade även tillgodo pengar där sen vi handlade köket här och så och lämnade in lite grejer vi inte behövde eller så så var ju toppen blev mycket mörkare o skönare o lättare nog för dom att sova på kvällarna då de är mörkt och kanske med lite tur kanske sova lite längre på morgorna:).

Imorn väntas de dagis men Liam har först 8.45 en tid till vårdcentralen en 18 mån kontroll  så an blir lite sen ska ringa på morgonen och säga de, men de ska bli intresssant o se hur mkt han väger och hur lång han är har ju inte varit på länge sen före 1 års kontrollen just innan han fyllde 1 år så ska bli spännande o höra vad dom säger om han också är ju verkligen mycket mer framåt än vad Elias var vid den ålden men kan ju som sagt bero på när de finns syskon här hemma dom lär sig o utvecklas fortare ju:).

Ha en bra kväll allihopa!

Mycket trevlig dag, ännu trevligare imorn;)

Ja denna dag söndag har då gått riktigt fort måste jag säga för att vara söndag tycker annars söndagar brukar vara långa och sega...haha;).

Söndagen började tidigt dock ingen sovmorgon här i huset steg upp vid 7.30 skulle jag tro att klockan var morgon pigga barn man har med andra ord ;P. på fm var det lungt vara bara att göra sig och barnen i ordning och äta frukost och sådant, sen vid lunch blev det för mig och barnen att fara och hälsa på en vän sara och hennes två flickor så Elias och Liam fick busa på och leka där;).

Sedan när vi kom hem efter 16 tiden så var de bara att sätta igång med middagen såklart hungriga barn efter att ha lekt i 4 timmar så, blev nå enkelt men gott nämligen wåfflor med sylt o grädde dom blev riktigt frasiga & goda denna gång och gick fort denna gång också för att ja var in till grannen(mamma & pappa) och lånade deras nya dubbla wåffeljärn så då gick de riktigt fort o smidigt o de var nytt också så kanske är för utnött vårat eftersom våra annars inte blir lika spröda & frasiga och goda..hehe ;).

Sen efter maten blev de att skriva ut lite papper som ska fyllas i ska nämligen imorn skicka in hindersprövningen och de som måste lämnas in nu i tid innan vigseln våran så det är gjort och färdigt.

Har även pratat med min bästa vän och som ska vara brudtärna på vårat bröllop idag över skype riktigt bra program som är ju gratis och prata via headset ju när dom bor så långt bort nu sen dom flyttade är de ju super bra ju ;).
Ikväll blir de bara lungt se nån film eller nå innan läggdags för imorn blir de nämligen en tripp till Ikea, skopunkten o ett antal andra affär vi ska fara på och roa oss o gå runt o kika i jag, fredde & lillebror danne & hans tjej rebecca ska bli riktigt kul o få åka iväg en sväng o göra nå annat kul o trevligt ju, barnen ska vara med mormor under dagen då vi är borta;).

Finns även en del måsten jag måste ta i tur med denna vecka o saker o ting inplanerade och så, Liam har på tisdag 18 månaders kontroll och utvecklingsamtal på dagis för han på onsdag. Sen måste jag ringa vikarieförmedlingen på sunderby sjukhus o höra ang introt där och se om när man kan få börja där med de. Ska även hinna bröllopsplanera lite i veckan o kolla runt o fixa saker o ting har ja tänkt & syster ska ev imorgon kväll eller tisdag kväll göra en prov bröllopsfrisyr uppsättning på mig av den brudfrisyr ja tänkt ha så vi har kollat upp de och gjort en provuppsättning i tid så vi vet hur den ska se ut & vara underlättar ju för syster då;). Så denna vecka känns som mycket o fullt upp med ajja orkar inte tänka nu på de hela utan ta o göra lite i sänder ju, för nu ska jag iaf gå och se film med älsklingen innan sovdags;).

Ha en fortsatt bra kväll allihopa! ;).

Träningsvärk till 1000........

Ja nu har man träningsvärk till 1000 i både benen i benhinnorna men även i ryggen i ryggraden typ på nått konstigt vänster på grund av mina senaste lång promenader jag gått dom senaste dagarna tror inte direkt att de är för att man är otränad utan tror att de är på grund av att jag har så dåliga promenad tennis skor som är väldigt dåliga många år så kanske är på tiden att investera nå nya när man får lön eller nå för det är ju som sagt viktigt att ha riktigt bra och bekväma sköna skor ju om man som jag tänkt gå mycket och så gärna ett par promenad/jogging skor med bra dämpning och så ju brukar ju tydligen ska vara bra:).

I övrigt idag så har jag varit till arbetsförmedlingen och påanmält mig för A-kassan så man är berättigad eller kommer igång med stämplingen igen efter de att man varit avanmäld sen man varit sjukskriven dessa tre veckor ju. Har även när jag var där fixat och gjort en ny handlingsplan när jag väl var där för att den skulle ändå göras en ny efter helgen så men de gick ju fort och bra och väldigt bra kvinna jag hade som ja pratade med och gjorde handlingsplanen och så så det var ju toppen och skönt ju:).

Sen efter de så var jag och promenerat till en vän sara som jag inte träffat på länge och dom ska dessutom ha snart ha en liten till bebis så hon hade verkligen en stor o härlig gravid mage & härligt och skönt var de att promenera dit till gammelstad är ju lagom promenad bit ju och sen så var de skönt att bara få lite egen tid att sitta och surra i lugn och ro och inte ha nå kids med sig eller så för det är så sällan jag gör något själv eller är till nå vänner ju när man har barnen o familjen ju det är ju lite tråkigt så men det är ju så man har så mycket annat som kommer emellan hela tiden så man far sällan och hälsar på en del som man egentligen borde göra oftare ju:).

Men ser fram emot även valborg för som de ser ut nu så ska jag och fredde iväg till vänner till han och mig och festa lite och träffas o umgås ska bli riktigt roligt o få komma iväg o göra nå på två också det behöver man ju som förälder lite avbrtyning och göra annat än den vanliga vardagen som man annars har ju! :).

Nej nu ska jag kolla lite facebook och sen ev se nån film eller nått sånt skönt med fredag iaf:).


Rastlös och tråkigt x 1000..........

Usch fy så hemskt det är just nu sen efter middagen har de inte varit att göra nå vettigt eller nå är rastlös x 1000 och det kryper bara i kroppen är verkligen det värsta som finns dom dagar eller gånger man råkar ut för detta, och ännu värre o tråkigare är de ju när man just nu har lite ont om pengar och så då är de ju ännu värre, har gått så mycket pengar denna månad till dels kalas & mat o annat som ja inte riktigt kan lägga fingret på som de gått till alla pengar konstigt nog tycker själv har man ju inte handlat eller köpt nå eget på länge iaf usch så tragiskt och trist när man ser att pengarna börjar sina när man loggar in och kollar kontot... :(.

 Och ännu tråkigare kommer de väl vara denna månad med räkningar o allt och dessutom kommer jag nog inte få nå bra med pengar heller denna månad för att jag har ju varit sjukskriven och då får man ju alltid vänta på sina pengar när de gäller att få sjukersättning och sånt från försäkringskassan och kommer nog inte få nå vidare bra för de lilla ja jobbat extra sen tidigare intr varit mkt jobb innan ja blev sjukskriven o A-kassan lär de ju inte heller få nå bra ifrån innan ja blev sjukskriven så man ser inte nå vidare fram emot tyvärr denna månad o få nya pengar när de är så dåligt ju.... :(.

Nej usch vad tråkigt inlägg detta blev men men that's life ibland har inte så mycket att skriva när de varit en rätt händelselös em och kväll troligen!.


Äntligen lite mer ordnat;)

Ja nu har man äntligen fått det gjort idag har nämligen bokat nu bröllopsviten övernattningen vi har tänkt göra och boka för ett bra tag sen men bättre sent än aldrig om man säger så..haha ;). Nej men de blev att boka på Nordkalottens hotell som jag tidigare skrivit och känns toppen de verkade vara rätt mysigt där vad jag har fått höra & har systrar som gift sig som också bokat där & var rätt bra pris så det blir nog bra o mysigt det den dagen natten man checkar in;).

Har även idag ringt och hört mig för efter att ha fått tips både från syster min & en annan här stina som bloggar som jag brukar följa och läsa hennes blogg som tipsa också till att höra på tvättbaren i stan som utför strykning/pressning av brudklänningar så ringde dit och hörde mig för och mycket riktigt så gjorde dom det och var inte speciellt dyrt heller men de kosta typ mellan 150-200kr typ så de var ju riktigt billigt o bra så man får den strykt o fin iordning inför den stora dagen oj oj vad man längtar och de börjar verkligen närma sig med stora steg för varje vecka/dag..hehe ;).

Annars idag har vi bara varit förbi lillebror min och hälsat på och fikat såklart eftersom dom hade bakat en hel del nyss så var riktigt gott:). Snart så blir det att få besök av barnens kusiner Wilma & Wille som ska komma och fira Elias då han fyllde år igår och inte kunde komma igår så blir nog roligt för Elias att få busa och leka och få lite uppvaktning idag också:).

Liam har även idag äntligen vilja gå smått omkring med sina skor ute han har ju inte alls velat gå ute med dom bara satt sig hela tiden men är ju lite svårare o gå i vinterskor & knöligt ute så inte så konstigt mycket lättare och bara gå inne utan nå ju är ju hur lätt som helst ju, men idag så sa fröknarna att han lekt med nån traktor o små knatat på med stor skona hans så gått de går så är ju skönt o roligt att han börjat vilja ta för sig ute också på dagis och leker på med dom andra barnen är ju roligare när dom väl är som ute på förmiddagarna ju;).

Ska även till veckan eventuellt på måndag kväll fara till syster och göra en prov bröllopsfrisyr jag ska ha på våran dag så vi och syrran vet hur jag ska ha den och hon testat och vet hur hon ska göra den i god tid innan hon ska göra den på den stora dagen ju;).

Nej nu ska vi gå o göra lite iordning inför främmandet som kommer snart:)


någon som vet eller kan tipsa mig?

Jag har en frågan eller snarare en undran om nån vet eller kan tips mig om vars de kan finnas nån kemtvätt eller liknande här i luleå nånstans som tror sig kan tänka sig eller tror att dom utför strykning av brudklänningar skulle behöva lämna in min på strykning innan sommarn då vi ska gifta oss men har ingen aning vars man kan tänka sig lämna in den nånstans som kan tänka sig utföra sånt, så evigt tacksam om nån vet eller kan tips om vars dom kan tänka sig göra sånt? :).


Färdig kalaset för idag & Elias nöjd;)

Japp då var det det färdigt kalaset för idag för Elias del har varit full rulle sen morgonen med andra ord först på dagis och haft firande där med att ha bjudit på glass o choklad & kolasås till vilket alla barn var så glada och nöjda med ju och Elias med;). Sen var de bara hem så kom farmor & farfar och firade Elias och fikade och Elias var så nöjd över att dom kom och han och Liam busade på med dom medans vi fikade & Elias öppnade paket från dom fick pengar in på sitt sparkonto & fick jätte snygga tuffa jeans och en snygg tröj- skjort T-shirt randig vit grön med nå tryck också riktigt fin;).

Han fick även av oss en cementblandare som han kan koppla på den bakom sin stora traktor som han har ute nu som han kan ha och blanda sand och annat trevligt i sommar i den och leka eftersom lika bra och satsa på sånt som han tycker om han är ju mycket för att leka ute är ju typ ute hela dagarna på sommrarna & gillar ju traktorer o andra motor saker & leka i sandlådan o gunga o.sv. ;).

Sen efter farmor & farfar varit var de bara att göra mat innan alla andra gäster kommer in droppandes så och dom kom allihopa allt eftersom rätt tätt efter varandra kring 18 tiden så då fick han öppna en massa andra bra paket som han fick som t.e.x. böcker, kläder, stor traktor med släp till och sen nån stor tuff monster truckbil med nå släp aktigt fast där bak sen även nå filmer fick han scooby doo och så så de var riktigt bra saker och så nöjd var han när han skulle lägga sig de märkte man på han och berättade han att han var så glad över alla uppvaktningar han fick idag och så många bra varierande presenter han fick så känns ju toppen som förälder att han fått och varit nöjd med sin 5- års dag och tårtorna var jätte goda föressten så de var ju toppen de;).

Ikväll annars blir de lungt framför tv:n ska gå och duscha och sen spana lite fortsatt i mina bröllopstidningar och så på lite bröllopsfrisyrer och annat inte lätt o veta riktigt hur man vill ha de och så och har ju bra tips som sagt på en massa annat också så de är ju aldrig fel;).

Imorn blir det att boka bröllopsnatten på nordkalotten hade ja tänkt så man får det ordnat innan de blir försent och kanske inte hinner bli bokat till just då vi ska gifta oss den natten;) hehe.
Annars ska barnen på dagis & sen efter dagis ska Elias få uppvaktningar av kusinerna Wilma & Wille för att dom kunde tyvärr inte komma idag då faster Maria jobbade så länge idag o skulle bli så sent så då blir de lika bra o komma imorn istället så dom kan leka o busa och komma och fika vart ju över lite tårta & fika till dom också så de är ju toppen de;).

Godnatt på er alla! :)

Kalas idag Elias 5 år idag;)

Oj oj Ja då var det den äldsta pojken som fyller 5 år idag och med det så med andra ord är det kalas idag för hela slanten ;). Dagen började med att fara och lämna pojkarna på dagis Elias var nöjd för dom skulle ut på utflykt idag när han fyller dessutom år idag, dom skulle till sandgropen som den kallas och ska äta varmkorv & mos där även till lunch jätte mysigt och roligt ju & sen efter lunch och de då skulle han få bjuda alla sina dagis kompisar på Glass & chokladsås & kolasås & sånt så de såg han fram emot så ska bli kul nu strax kl 14 när man ska hämta hem pojkarna hur dagen hans har varit;).

Idag har de varit ganska lungt har köpt present åt Elias & har ju redan färdigt tårtorna sen igår kväll & så så de var ju riktigt skönt att ha gjort bort de igår så slipper man stressa på med de idag och bara kunna ta de lungt o blåsa upp lite ballonger & hänga upp lite serpentiner eller vad dom heter & så så är de bara till att duka fram senare i em tårtan & fikat & alla Bilar "cars" motiven från filmen som han ska ha på alla tallrikar & servetter & sånt han ska ha på kalaset sitt blir nog bra det;).

Har även gjort mig lite finare med klänning & sminkat till sig lite roligare o vara uppklädd en själv när de är kalas ju;). Har även hittat en massa fina skjortor som vi tagit in från förrådet o tvättat upp som varit Elias & som nu Liam kan ha så han ska vara fin på kalas o i övrigt ibland också för Elias han har då haft hur mycket fina skjortor och sånt som helst ju så bra de kommer till användning till Lillebror också ju:).

nej oj nu sprang tiden iväg nu ska vi och hämta hem pojkarna innan det sen är kalas dags ! :)

Ha en bra dag!

Elias nyfödd
Elias nyfödd 2005-04-14 kl 16.04 vägde 4285g & var 52cm lång var en riktigt klump men inte så konstigt då man gick över typ max tiden närmare mot 3 veckor, han hade inte bråttom med andra ord han trivdes för bra i magen min så dom var tvungen sätta igång mig! hehe ;P.


Varit mycket händig & duktig idag;)

Denna dag har varit mycket intensiv men varit kreativ och duktig även idag faktiskt;).
Ja dagen började idag med att lämna barnen på dagis efter att ha varit hemma sen strax före påsk då dom haft lov så var kul för barnen och att få börja igen dom har så roligt o trivs så bra där så;).
Sedan så blev de att göra sig själv klar o fika frukost o så inför att åka till storheden och inhandla presenter åt Elias så det gick bara bra och skönt och ha de gjort eftersom han fyller ju 5 år imorn;).

Sedan så var de att åka även o kolla på skokanonen och så om dom hade dels nå skor åt mig själv och sen åt barnen för Liam skulle verkligen behöva nå tennisskor så han kan ha lättare och kunna gå när dom är ute på fm oftast och leker än dom klumpiga vinterskorna, men fick inte tag i nå som ja ville ha så ska vänta och se om vi hittar till oss bägge på skopunkten när vi eventuellt tänkt åka dit & på Ikea och andra affärer när vi lika är där borta så på måndag hade vi i så fall tänkt åka så vore ju toppen om man hittar sig nå nya fina sommarskor;).

Sen var de bara hem och börja med middag och sådant som ska göras. Har även hunnit med att klippt Elias idag inför kalaset hans imorn & sen så även hunnit klippt fredde och gjort han fin i håret ritkigt nöjd faktiskt suverän var den dära uttunnings saxen ja köpte billigt på rusta faktiskt så var inte alls nån dum eller dålig sax trots den kommer där ifrån så de är ju toppen;).
 Fick även freddan att raka bort sitt skägg som han sparat ut och haft en viss stil runt om munnen o en liten skägg stump också vart riktigt fint o annorlunda än han haft även om de varit fint men kul med lite förändringar ju och roligt att ja fick han att göra de också han har varit så skeptiskt och rädd för att ta bort de att han inte ska passa utan men så var inte fallet;)

I övrigt har vi ikväll bakat färdigt princesstårtorna tills kalaset imorn som blir så det känns riktigt skönt o ha gjort undan de blev riktigt fina och bra med text där de står Elias 5 år och dekorerat med små nallar i olika färger som fanns o dekorera med från affärn;). Så är bara till att duka och ta fram de övriga fikat som ska fram när gästerna kommer;). Elias ska även bli firad imorn på dagis så han ska bjuda på nå glass och choklad & kola sås så;).

Ikväll i övrigt blir de lungna puckar blir och se lite Despérate housewiwes som jag ser nu nog för att de slutar snart men sen är de ju att se cougar town att se är ju riktigt bra och roligt ju:) Sen när man ligger i sin sköna motor el säng så blir lite bröllopskollande & sånt kring vissa saker som inte är uppkollade o fixade än ska även kolla min brudfrisyr om de finns nå bra och fina tips i alla dessa tidningar jag har som ja fick med när ja köpte brudklännigen min så det är toppen kan få annan insperation och tips & ideér vars man kan kolla upp lite saker över internet och företag man kan beställa vissa saker o ting inte illa det ju;).

Ha det bra så länge skriver väl en rad imorn kväll efter allt kalasandet för lär ju vara fullt upp hela dagen! :)


Full rulle hela dagen;)

Ja idag kan man säga att de varit full rulle från morgon till kväll om man säger så dagen började nämligen med att göra sig och barnen såklart klara för dagen och åt lite frukost som vanligt tillsammans. Sen var de bara till att be ge sig hela familjen mot storheden till Ica maxi & Ö&B för att dels handla hem lite mat hit hem men sedan en massa fika & saker och ting till tårtan och kalas tillbehör som behövs till kalaset Elias till på onsdag då han fyller hela 5 år;). Vi köpte även färdigt big pack glass med olika smaker och choklad & kola sås sådant som Elias får bjuda på onsdag till sina dagiskompisar på avdelningen & så ska dom väl fira honom som dom alltid brukar göra när någon fyller år:). Oj oj vad de verkligen drar iväg bara på fika och tårta och allt man ska ha när man ska ha kalas har verkligen blivit dyrt tycker jag när man handlar både mat o allt möjligt.

Sedan har vi bara varit ute idag när de varit så himla fint väder ju så har varit duktig och varit med hela familjen + lillebror danne och tjejen hans rebecca och promenerade här runt i byn vilket var mycket skönt o behövligt tycker jag;). Sen var de bara att sätta igång med middag o till att äta.

sen ikväll har de bara varit lungt inte gjort nå speciellt sett lite tv och medelat alla som är bjudna och fika och fira Elias på onsdag nä han fyller år;). Imorn blir de att fara och inhandla nå presenter åt honom när han och Liam är på dagis så får man passa på helt enkelt ju;). Måste även boka bröllopsnatten på nordkalotten som vi tänkt boka inför de hade tydligen nå rätt bra pris och de ingick lite bra saker i det hela så ska nog göra undan de imorn!. Ska även skriva ut och måste skicka in dessa hindersprövningspapper som ska fixas så de är klart i tid så man får lov o bli vigda på vår bröllopsdag ;) hehe.

Oj vad det känns mycket kvar o planera o fixa än så måste ta tag i det hela och göra undan lite saker i veckan och börja kolla upp och inhandla lite mer saker så man får fortsätta beta av listan sin;).
Vill även så gärna beställa nya kläder från mandeldesign hade verkligen fått in mycket snyggt som ja blev sugen på så får se om man ska beställa nå i veckan eller;).

Har även ev tänkt åka på måndag till Ikea och skopunkten och lite andra affärer där i kring och så med familjen och lillebror och rebecca vore så kul o få åka dit o få inhandla lite o kolla runt på lite längesen man var dit också så extra kul o se vad dom fått inför nått och så;).

Nej nu ska jag strax gå o lägga mig ska orka upp imorn då barnen ska på dagis så tidigare än vanligt upp imorn! ;P

Godnatt på er alla!

Oj vilken strålande dag;)

Ja oj oj vilken härlig och strålande dag det varit som de var idag, har varit ute mesta dels hela dagen men ungarna och Liam sov en del ut också är ju så skönt och bra för dom små och sova ute nu när de börjar bli sånna hära fina vama dagar bra med frisk luft o dom sover ju så himla bra o gott o hårt då;).
Har passat på att fota idag på barnen och här ute lite när de var så fint väder o få lite nya fina vårbilder är ju inte helt fel ju heller;).

Dagen har i övrigt varit rätt bra vart lite grinig less tyvärr på karln min som var iväg en sväng eller blev mycket längre än vad han sagt och medeverkade i nån musik videoinspelning till nån vän som spelar i nå band så blev typ till 18 tiden han kom hem o åkte före 11 så ja blev lite kinkig o sur som vanligt när han bara ska iväg på saker o ting hela tiden och jag som vanligt då får vara hemma med kidsen bara men men de går över och blir bra sen när med tiden såklart jag är måste jag erkänna mig själv alldeles för snäll o låter han åka iväg hela tiden kan ju vara hårdare och så såklart men vill inte skapa onödiga diskussioner o små gnabb o bråk för att han så gärna o bestämt sig på att åk så då är de svårt o förbjuda såklart det blir alltid att jag ger med mig till slut fast ja i början säger nej typsikt nog men nu har ja sagt att vi får faktiskt dela lika med att jag också såklart ska kunna göra saker och att fredde inte hela tiden ska få de så lätt att bara åka iväg o slippa vara o hjälpa till här hemma ;).

Nog om det annars idag har vi efter han kom hem förbi barnens kusiner Wilma & Wille och hälsade på och kusinerna lekte alla så bra tillsammans var riktigt roligt och se hade de så roligt o levde om för fulla muggar;).
Ikväll har de varit lugna puckar bara kollat på nätet lite och kolla strax lite tv blir de väl att göra innan man ska strax sova måste börja vända på dygnet allt för sena kvällar/nätter har de blivit senaste tiden.. hehe;).

Imorn blir de att inhandla saker till och ting o planera o bjuda alla som vi ska bjuda till Elias 5 års kalas som är på onsdag;). Måste även på tisdag när barnen är på dagis köpa några presenter åt honom men har ingen aning vad vi ska köpa så måste klura ut nå som vi ska köpa också såklart;).

Ska även imorn planera lite bröllopssaker o sånt också börjar ju dra ihop sig så måste verkligen göra undan lite mer saker nu för fort går de;).

Ha en fortsatt bra kväll, bjuder på lite bilder från den ljuvliga vackra dagen! ;).

Liam
                          Liam ute i de fina vårvädret i vår kläder;)

Liam           
                                           Liam igen glaaad;)

Elias
                     Elias ute med sin traktor o släp o leker ute;)

Elias;)
                       Elias igeeen;)

Liam
                                   Närbild på Liam;)

Milou & pluto
    mammas jackrussel Milou & vår Dansk/svenska gårdshund Pluto;) 

Pluto;)
                               Söt pluto;)

Milou
                           Söt milou;)


Grymt sugen på dricka & utgång;)

Ja nu måste jag verkligen ta tag i det hela med det jag velat göra nu läänge nämligen att dra ihop några vänner eller så och träffas o dricka och umgås och så och sen eventuellt utgång eller nått sånt vore hemskt roligt och trevligt o få unna sig och göra nå annat än den vardagliga man annars gör ju det måste man få unna sig nångång ju som förälder och inget man ska känna nå skuld för för det är nått man verkligen man behöver som förälder ju och nu är de grymt längesen jag gjorde nått trevligt ihop med vänner eller sådant så det är väl på tiden nu med andra ord;).

Måste i alla fall vänta till man får nå nya pengar och så i vilket fall men nått här inom kort ska man väl ha planerat in tycker jag ;).


Mycket trevlig lördag;)

Ja denna dag har faktiskt varit fullspäckad hela dagen men mycket trevlig såklart;).
Dagen började med att stiga upp o fika och göra sig och barnen klara för dagen. Sen väntades de att fara till barnens farmor & farfar o hälsa på efter lunch och även se deras gråhunds valpar dom fått för lite drygt mer än en vecka sedan så små o söta dom verkligen var;). Barnen hade då så roligt o lekte på bra o fikade där och höll i gång hela tiden riktigt trevligt o roligt;).

Sen var de hemfärd som gällde för de blev middagsdags och de blev att göra fullkornspaj med tomas, bacon purjolök och annat gotta i med sallad o feta ost i riktigt mumsig är den pajen o lätt att göra också;).
Sedan var de bara iväg till storebrorsan min hade lovat att komma på kaffe och bjuda på morotskakan ja bakade igår och lillebror och tjejen hans Rebecca var också ju där så då fikade vi alla tillsammans innan vi sen åkte hem igen då de var dags för att sedan ge barnen lite kvällsfika o lägga dom då klockan hunnit bli efter 20 tiden så det var inte så mycket mer att göra då klockan och dagen verkligen bara flugit iväg...hehe ;).

Nu ikväll har de bara varit lite tv tittande och sen kollat nätet lite och poppat lite popcorn och sånt inte mycket mer känner sig rätt så trött ändå så.
Imorn hade vi tänkt börja kolla i kartonger som ligger i förrådet vårat efter vårkläder och lite skor och sånt till Liam som Elias haft när han varit i samma ålder o lite vanliga kläder som kan tänkas att Liam kan ha i den strl han har nu så slipper man köpa allt nytt för de kostar ju en hel del skor, kläder och sådant ju när de finns från när Elias var mindre o är ju knappt nötta i denna ålder så de är ju bra de även om man köper nya grejjer i alla fall åt honom ju såklart;).
Ska även till barnens kusiner Wilma & Wille imorn eftermiddag också eventuellt när dom kommit hem från aapua så blir nog också en riktigt bra och trevlig dag de också;).

Måste även antingen ikväll eller imorgon planera inför Elias kalas på onsdag den 14:e april då han fyller hela 5 år oj oj vad tiden bara går redan 5 år då , måste se vilka vi ska bjuda förutom familjen såklart o sen vad vi ska inhandla till kalaset tror jag ska göra nå egna princesstårtor eller nå liknande med nå finare dekortationer eller nå och sånt o skriva Elias 5 år eller nått;).

Måste ta upp och kolla igenom lite bröllopsplanering närmaste dagarna också mycket helt enkelt och göra..hehe ;).

Ja de var denna lördag o tankar de skrivna hoppas ni andra haft en riktigt bra Lördag;)

Fredag och helg igen & stor utveckling hos Liam! ;)

Jaha då var det helg igen och fredag kväll snart över, herregud vad dagarna bara springer föbi en konstigt nog fast man varit sjukskriven och bara varit hemma sen efter operationen min. Känns lite konstigt att varit hemma så länge som nu och inte jobbat ska bli skönt och komma tilbaka och framför allt skönt att de blivit bättre sen operationen smått ont bara kring ovanför naveln men det kommer väl vara så antar jag ett tag innan de läkt helt o hållet inifrån också.
Har kännt ibland lite ömt i magen ibland också efter att ha ätit ibland också o ibland känns som att de är lite smått hårt där ovanför naveln där bråcket varit förut vet inte om de ska vara så eller blivit så efter operationen att de inte riktigt läkt helt eller men får väl vänta och se lite längre fram annars kanske googla också om hur de ska vara efter operation eller hur de är om man fått nå komplikationer men de tror ja då inte att de ska vara nå sånt för känns annars i övrigt bra o ser fint ut i jämfört hur de varit o sett ut tidigare ju;).

Känns faktiskt lite nervöst & så inför när man kanske ska börja intro och sen börja springvikariera sen som undersköterska på sunderby sjukhus är ju rätt längesen man höll på med den slags av omvårdnad o sjukvård om man säger så men ska bli bra o få gå intro förs ju så vet ja man lär sig o så med tiden också;).

Idag har dagen i övrigt varit lugn men bra varit på fm bara hemma sen vid lunch så var vi och handlade hem lite mat och annat som var slut här hemma, usch det två saker man kan säga om handling är 1: dyrt & 2: tråkigt det säger allt..... hehe.

Sedan idag när vi varit och handlat så satte jag igång o bakade en morotskaka som blev hemskt god tyckte de var på tiden och dels baka och sedan ha nå gott här hemma ju;).
Sedan busa med barnen och så också så klart Liam har verkligen blivit busig o framåt med de mesta nu så roligt och se hur han leker o gör saker o ting o alla riktiga läten han har när han kör bilar, traktorer o sånt som han & Elias leker tillsammans med låter som typsikt pojkar brumm brumm haha så sött de låter;).
Liam han älskar ju också att sjunga o små sjunga med o göra en massa rörelser till så sööt han är.
Favorit sångerna med rörelserna som han kan in o utantill är imse vimse spindel & sen bä bä vita lamm gillar han också o gå och sjunga bä bä hela tiden när han vill att man ska sjunga mammas hjärta smälter så när man se han då;).

Liam har även utvecklas mkt med att dels äta själv allt o vill bara äta själv kan själv är de nu som gäller man får inte hjälpa till då blir de sura miner, och Liam har även mycket börja visa o göra sig hörd när han vill nått o vad han vill eller vill göra t.e.x när han är törstig o vill dricka så går han till där vi har hans glas o sträcker sig o pekar mot de han vill eller vill ha så kul o se hela hans stora utveckling inom kort tid ju;).

Sen idag blev de att göra en jätte god köttgryta av älgkött som passar så bra i den eftersom vi hade kvar i frysen älgkött också, gjorde älgköttet med frysta grönsaksblandning i med ärtor,majs, paprika bitar o.s.v. som man kokade upp såklart innan o la i sen efter man brynt o kokat upp köttet en längre tid. Satt även i champinoner o kokade upp de hela med grädde & soja o lite mjöl iblandat med ris till riktigt gott är de;).

Så nu i övrigt när barnen lagt sig vid 21 tiden blir de lungt sitta framför datorn en stund nu medans karln min sitter o spelar nå nytt spel med nån kompis över datorn så då sitter jag här på våran bärbara datorn o kikar o skriver lite;). Sen på en stund lär de bli att jag & älsklingen slår oss framför tv:n o se nån film eller nå och äter lite vanliga micropopcorn & chilinötter o nån dricka till tänkte vara lite nyttigare än chips eller godis känns då iaf lite nyttigare med popcorn iaf o slippa ha ångest nu när man försöker gå ner nått kilo till till bröllopet nu för nu är de verkligen inte länge kvar och snart är de försent då & nu börjar det dessutom verklige kännas nära dryg 4månader kvar o man börjar bli smått nervös över de hela o mest att ska hinna fixa med allt...haha men men får vara lite mer effektiv nu dom närmaste veckorna o kolla upp o göra färdigt en del saker;). Måste även ansöka eller skicka in hindersprövningen också så man integ glömmer bort de hela vilket ja inte tror man skulle göra när man har en lista o bokar ut av men skulle ju inte vara kul om man skulle råkas göra de heller för de ska ju vara inne i hyfsat god till iaf innan bröllopet;).

Nej nu har ja skrivit för mycket så ingen orkar läsa ellerhur? haha

Ha en forsatt trevlig o mysig fredag allihopa;)

Händelsefattig dag

Jaha då var det redan torsdag kväll och inget vettigt har man gjort idag utan bara små pysslat och varit med andra ord även om det är ju skönt stundvis ju men är väldigt ovanligt när det gäller en själv brukar alltid ha en del saker att göra eller fixa på schemat..hehe ;).

Dagen har varit lugn varit och pysslat på med barnen & freddan har haft kompis här som har hjälpt han med nå spel och har installerat typ som han inhandlat. Sen har lillebror också varit här för han har tydligen haft inbrott i sin bil i natt på sin parkering dom har där dom bor i Gammelstad, rotat & rensat typ allt stereo, usbminnet till steoreon, bas, slutsteg & t.o.m. Cd skivor en massa han bränt fy fan så surt & trist för honom att det ska finnas sånna hemska männsiskor som inte kan låta bli andras bilar & saker helt hemskt ju, hoppas han får reda på vilka människorna är och iaf annars i värsta fall får ut en del på försäkringen men ändå jävligt onödigt o behöva bli av med en massa saker ju aj så irriterad o sur man blir när man tänker hur hemska o jävliga männsikor de verkligen finns!!.

Nu ikväll blir det bara lungt i övrigt suttit vid internet och kollat lite på Facebook & lite annat var även och kollade på lite kläder via internet vart riktigt sugen på beställa hitta på en sida några riktigt fina linnen & ett par jeans leggings oj vad mycket fint dom hade o inte så farligt dyra kläder heller vart riktigt sugen på att beställa ju så får se om man gör slag i saken o kanske gör det för var riktigt längesen man beställde kläder eller köpte åt en själv ju så skulle verkligen behövas o kännas kul med nya kläder ju;) hehe.
Har även tittat o lyssnat idag på lite bröllopsmusik ingångs & utgångsmarscher jag sett och har valt nu två låtar jag vill ha som in & utgångsmarsch så det är ju skönt o gjort bort de så ska säga sen vilka låtar vi tänkt vilja ha när man träffar prästen o de ca 1 vecka innan bröllopet! ;).

Nej nu ska jag börja göra ungarna klara för läggning ha en fortsatt bra kväll! ;)

Liam;)
                                         Lilla Liam idag ;)


Kort inlägg

Ja ikväll orkar jag tyvärr inte skriva så mycket för känner mig väldigt trött & sliten sen vi nyss kom hem från syster kalas mycket gott och trevligt som vanligt när man träffas;). Fick även plötsligt ont i magen nu när jag kom hem kring magen och så konstigt nog och uppsvälld o ömt kring operations stället också inge kul alls vet inte alls vad värken o det konstiga magontet kommer ifrån men det blir då bara o vila nu ikväll framför tv:n inann de blir dags för sängen då jag ska kolla mer i mina bröllopstidningar efter saker o ting tips kring planerandet;).

Dagen idag har annars varit i övrigt bra små pysslat med att varit o handlat smått lite & sen även gjort klart och postat iväg mina papper till försäkringskassan som ska in för när ja är sjukskriven till och med den 15/4 skönt o gjort bort de alltid lika jobbigt o skriva ner allt man ska få med och formulera allt som ska med och beskriva kring frågor och sånt vad som hindrar en från arbetet nu sen efter operation o.s.v.

Har även ringt till vikarieförmedlingen på sunderby sjukhus och sagt hur länge jag är sjukskriven så dom tyckte att jag skulle höra av mig efter den 15/4 då jag inte längre är sjukskriven för att få börja intro på sjukhuset och antagligen boka nån dag o tid ja kan börja få gå dom dagarna så ja får lite inblick o lite mer kött på benen hur det går till att jobba som undersköterska på avd på sjukhuset var ju som sagt ett tag sen sen utbildning man var så har ju inte direkt allt minne kvar o så sen dess o alltid skönt o bra o gå vid sidan först o lära sig o se;).

Nej nu väntas de soffläge en sväng framför tv:n.

Hoppas ni andra haft en riktigt bra onsdag! ;)

Toppen resultat;)

Ja nu börjar man bli som människa igen sen operationen igår fick jag ta bort stygnen på vårdcentralen & det verkade ha läkt på bra sa disktriksköterskan så & det är mycket bättre nu kring naveln bara lite ont o just ovanför om man råkas snudda där i kring men annars himla skönt o bra & måste säga att dom har verkligen gjort det snyggt & bra även om det behövdes göra lite annat än titthål o sy men dom hade gjort de så fint så in mot naveln o runt så man tänker inte alls lika mycket på det så de är ju skönt o roligt o naveln min ser verkligen mycket finare & bättre ut där i kring än på länge o slippa den dära lilla utbuktningen så det känns o ser i princip ut som ja fått en helt nytt utseende för naveln & magen har även blivit lite planare & bättre nu dragit till sig känns toppen..hehe ;).

Fick även veta att jag har sjukskrivningen min till den 15/4 hade läkarn sjukskrivit mig så det är ju som bra det så kan jag sedan börja jobba igen utan att ha ont & sen behöva oroa mig för att inte få lyfta & sånt sen då utan att det ska bli nått nytt eller annat efter operationen så det känns jätte skönt o bra ju & jag ska ringa idag till vikarieförmedlingen på sunderby sjukhus och säga att jag är sjukskriven till den 15/4 o där med sen kan komma o göra min intro på stroke avd & sen börja jobba själv efter intro:t så det är ju toppen det;).
Ska även skicka in mina papper i och med sjukskrivningen till försäkringskassan nu också så dom kommer in & läkarn hade redan skicka in till inläsningscentralen i östersund mitt läkarintyg så behöver inte bifoga ett utan bara skriva att de är skickat på övrigt och så det är ju toppen de ;).

Var även igår och simma med mamma & tog med Elias äldsta pojken och badade igår på badhuset o sen fick mamma var med han medans jag var och simmade en hel del längder riktigt skönt var det o få simma o få lite motion & tungt var de när man inte simmat på väldigt länge kände en hel del i benen & i magen lite men var tvungen att ta de lite försiktigt nu med magen sen dels operationen & sen när man igår tog bort stygnen o allt så men riktigt skönt var de & bra motion o träning är de ju med simmning & nått som passar mig bra så har tänkt fortsätta med det o fara några ggr i veckan tror ja & kombinera med promenader ute nu när de börjar bli så fina dagar ju så är de ju toppen så är man ännu mer i form till bröllopet vårat oj vad jag längtar dit det börjar verkligen kännas att de börjar närma sig börjar smått bli lite stressad &  smått nervös faktiskt men det är ju naturligt så men kul ska de bli, måste dock fortsätta kolla upp lite saker nu snart ang blommor & skicka in hindersprövningen & kolla hår saker till min bruduppsättning & så. Ska även snart höra med kusinen om han hört sig för med sin kontakt ang catering maten vi tänkt ha & sen börja höra sig för om tårtorna & de och fundera kring dukningen o  bordplacering & allt sånt oj oj mycket man har o göra här framöver med andra ord även om en hel del oxå redan är fixat;) hehe.

Det är redan lite folk som redan börjat anmäla sig så det är ju kul;). Har även fixat eller freddan har en kompis som ska spela & sjunga under kvällen lite grann på gitarr & nå låtar så det är ju jätte roligt o kul att man ska ha de ju är ju lite roligare o personligare att ha så vi skulle titta om vi ville ha nå speciella låtar eller så han ska spela och så ;).

Har även tänkt kolla upp att stryka min brudklänning såg att den behövdes de så jag måste även kolla upp de men freddan kände tydligen nån som jobbat på nån kemtvätt & så så vi tänkte höra om dom gör de där & vad de kostar o så;).

Ikväll annars i övrigt ska vi på kalas eller fira syster som har fyllt 32 år den 28 mars men dom har varit borta över påsken & då innan då hon fyllde år i egypten så vi ska fira henne ikväll så de blir trevligt & ses o träffas & säket surra lite ang bröllopet o så eftersom dom ska vara toastmadame & hennes man tomas Toastmasters ska bli riktigt kul o roligt som vi ser fram emot;).

nej nu har jag skrivit så mycket som aldrig förr men svårt o skriva när man har så mycket att berätta o skriva om ju;) haha

Ha de gött allihopa! ;)

Många känslor nu & mycket man vill.. vår på G?;)

Haha ja är det våren som är på gång eller vad tycker min hjärna får arbeta hårt nu mycket viljor o känslor just nu positiva bara dock så kanske är ett vårtecken kanske? ;P haha.

Nej men jag är så himla sugen på att börja ta och sätta igång med träningen min promenader & lite gym träning som min vän carro erbjöd sig att ja får följa med med henne på Sjukhuset o träna med henne o göra lite sällskap och vore riktigt skönt de o komma iform nu för nu tycker jag redan av ingenting o sen efter operationen att magen börjar iaf bli till det bättre så är mer motiverad till 100 % och vore ju inte dumt o komma i form nu till bröllopet till den den stora dagen är ju inte länge kvar så fort står man där ju;) hehe.

Men har funderat o ska nog även börja med dieten igen o såg på en svenskkosttillskott så hade dom bra erbjudanden som aina rekommendera där dom hade goda måltisdersättningar o så hade dom nån shaker & 2 burkar med sånt pulver man blandar o dricker o nå fettförbrännande kapslar som ska hjälpa till allt för 600kr så var ju riktigt bra pris o nog bra att komma igång med så tror jag ska ikväll göra slag i saken o beställa så man kan komma igång nu inom kort & ska även försöka få med mig min blivande man på det hela han skulle också behöva komma i form till bröllopet o de har han själv sagt så får se om ja lyckas få med han på de hela vore trevligt o roligt med lite sällskap & man är två;).

Har även fått sug efter att göra någon ny och fiin mindre tatuering men vet inte vad ritkigt utan vet bara att ja skulle vilja göra nå mindre söt finare tatuering typ baki skuldran eller nå sånt vore inte helt fel men får fundera vidare också i så fall på vad, det är väl som dom säger att de stämmer med att har man väl på börjat o tattuera in en vill man nog ha fler är nog ett litet gift de där..hehe ;).

I övrigt har dagen varit lugn varit på 4-års kalas för sden stora tjejen Saga fyller år idag så har varit med ungarna med familjen och uppvaktat henne och sen nu har de varit internet som gäller för freddan är lite bakis o sliten sen igår så han ligger just nu på soffan o vilar o Liam vilar också & Elias är ute o leker som vanligt så;).
I eftermiddag blir de lungt ska på ett tag påbörja middagen som blir nån blandning av påskmat för vi var sugen på det när vi handla hem igår så köpte hem lite av varje har ju bara ätit det en ut av dagarna så då kan man äta lite till ;) hehe

Ha det great ni andra! :)

Viktminsknings kuren;)
Denna diet hade ja tänkt testa ;)

Strålande väder de varit;)

Ja oj vilket underbart strålande väder de varit och solen kom som jag hoppats på så mesta delen idag har vi bara varit ute fredde har haft en polare här som varit och hälsat på så vi har faktiskt skottat av det lilla som var på våran altan och tagit ut våra blå plastmöbler som vi har ute på sommarn så man kan sitta ute som sånna hära varma och soliga fina vår dagar som denna dag var idag ju;).

Nu ikväll har det bara varit rätt lungt lagt ungarna vid 20 tiden så dom ligger och sover nu så nu passar jag på och sitta vid datorn och skriva lite och lyssna på lite musikpå spotify & skriva med lite vänner på MSN och så vilket inte blir så ofta så de är ju roligt, speciellt när karln min har dragit iväg till nå kompisar till stan o druckit nå öl och skulle umgås ni förstår man är i så tråkigt sällskap så karln föredrar kontstigt nog att vara med andra kompisar o dricka öl såklart...! *suck*.. När ska min karl bli vuxen nångång o komma ifrån detta liv o behöva fara iväg ofta med polare som ska dra med han o dricka öl jämt o ständigt klart dom allra flesta har ju inte familj så dom förstår ju inte på samma sätt tror att freddan bara kan fara o ja ska vara hemma med kidsen kan man ju tro iofs freddan är ju inte den som säger nej till dom heller för att han har svårt för att säga nej och tror att man inte har nå vänner kvar om man inte alltid hänger på de dom ska göra helt knas jag vet men men han är ju som han är och tycker ju om och dricka öl o karl så vad har man att förvänta sig...haha :p.

Har dock inga problem att vara med ungarna eller så här ensammen egentligen men inte roligt när de ska vara rätt så ofta ibland tycker vi hellre kan umgås o hitta på nått kul även om ja vet att de är svårt när man har små barn men kan ju göra annat kul o göra de bästa av situationerna man är i även om man är småbarnsförälder ju vet att de kan bli lite tråkigt och samma samma varje dag och förstår han vill göra nå annat ibland också men det är ju så det är när man har småbarn hemma har då inga problem ens att bara vara hemma o måste göra nå o festa eller så utan tycker de är bara skönt men antar att vi är lite olika på den fronten o han helt inte vill släppa den biten vilket man inte begär heller klart man ska umgås med vänner o göra nå kul ibland men dom flesta vänner han är med är mest för att festa på vardagarna o helgerna så är dom sånna som inte bara kan fara o hälsa på varann och så konstigt nog...haha.

Nej nu har jag skrivit nog om detta o nedlåtande om karln min han är trots allt de bästa som hänt en och barnen våra såklart och blir ju vårt giftemål till sommarn så har ju de att se fram emot och sen ska ändå passa på och planera o kolla lite bröllopssaker nu när han är borta kan ja pyssla på med det också under kvällen;).

Imorn ska vi på kalas till Aina på björx så dotter hennes saga som fyller 4 år ska bli trevligt o Elias ser fram emot och få gå på kalas till henne så dom leker ju så bra annars ju så;).

Ha en bra kväll allihopa;)

Mysig & trevlig dag i Rosvik;)

Ja då har man för en stund sen kommit hem från stugan mamma & pappas i rosvik och spendera dagen och ätit en massa god mat och efterätt med en del av fam. Sundvall och mormor min  så just nu kan man säga att man är mer än mätt och belåten med andra ord proppmätt..haha :P. Nej men det har varit riktigt trevligt Liam och Elias hade då riktigt kul o pyssla på en hel del inomhus men var även på en prommis med barnen och Elias fick dra Liam i pulka däromkring i rosvik en sväng där i närheten där mamma & pappa har stugan riktigt skönt var de trots att det inte var nån sol eller så man gärna hade velat ha;).

Barnen åt då maten och allt hur mycket som helst utan nå problem bägge ungarna åt då så dom var alldels proppmätta dom med;). Har för ett tag sen just lagt barnen dom lär vara gode trötta bägge två så just nu är freddan och skjutsat lillebror Danne och tjejen hans Rebecca till nån kompis som dom skulle tillbringa resten av kvällen hos & dricka nå öl & surra;).
Själv ikväll blir de lungt ska nog ta mig en varm skön dusch nu och sen kolla lite tv och mysa på i soffan och ev kolla lite bröllopsplanering om ja orkar och inte bara tar de lungt rätt mör i kroppen o haft lite ömt kring stygnen mina som alldeles strax ska tas bort på tisdag efter påsken;).

Ha det fortsatt bra ikväll allihopa!

Påskafton & stugan som gäller idag;)

Jaha då har vi påskafton och man har fått lång o skön sovmorgon klev väl upp strax efter 8.30 nått sånt där ungarna har tydligen börjat sova längre nu som dom gjorde förut riktigt skönt än att behöva stiga upp kl 06 som de var där ett tag, man har väl blivit bortskämd sen tidigare med andra ord..haha :p.

Har precis fikat och gjort sig klar för dagen för idag är det mamma & pappas stuga i rosvik o vara där ute så barnen får leka o hälsa på där blir även sen att äta påskmiddag där med mamma, pappa, mormor, & lillebror danne & tjejen hans Rebecca;).
Så mycket annat har jag inte att skriva än idag får hoppas de blir lite mer sol o fint som igår iaf så man kan njuta av att vara ute ju;).

Oj oj vad jag vill komma igång med träningen o det så man kommer vara i form till sommarn vore ju inte helt fel ju :p *ler*.

Ha en fortsatt trevlig påskafton idag allihopa!

Fin o solig långfredag;)

Ja denna dag har de varit riktigt skönt o varmt ute så man har kunnat varit ute ju och skottat fram altanen och tinat på bra allt här ute ju så har även suttit på bron idag o solat o njutit av den sol som var idag riktigt skönt längtar och hoppas att vi får sånna här fortsatt fina dagar nu här framöver;).

Elias har varit idag med lillbror och Rebecca till mamma o pappas stuga o kört skoter o lekt där medans Liam jag o freddan var hemma för freddan var inge vidare sugen på åka dit idag när vi ska dit imorn och äta o vara där så vi var bara hemma o var ute som sagt o fick besök av freddans kompis Nicko som spenderat halva dagen här o surrat på & vi har fixat om här hemma lite skaffat äntligen en fin o bra datahörna åt oss så man sitter skönt nu och så var på tiden.
Har även skaffat nya headset så man har och kunna lyssna på musik via & om freddan spelar eller nå när barnen sover och så på kvällarna och slipper väcka dom även om dom ligger långt ifrån sovrummet men ändå;). Och hade även tänkt ha dessa lurar till skype programmet även Nicko installerade här hemma hos oss så man kan prata via väldigt smidigt och roligt & kan nu prata med Nicklas och Karro som ju flyttat till karlstad så det är ju himla smidigt och enkelt o prata där igenom när de är gratis och inte behöver ringa via mobil o betala för utan kan ju prata hur länge som helst ju gratis via skype då ju;).

Har funderingar och skulle gärna vilja dock byta ut denna stora klumpiga dataskärm mot en platt skärm såg att dom hade nå bra priser via internet på rätt stora platta skärmar o bra märken för ca 1500 så är ju rätt billigt o bra ju så de lär ju bli att införskaffa snart;).
Annars har dagen varit rätt lugn men skön. Imorn blir de att fara till mamma o pappas stuga med familjen o vara där o även äta påskmiddag där med mamma & pappa o mormor & danne och rebecca så blir trevligt de fast längtar är mycket skönare o vara ute i stugan på sommarn men de är ju i alla fall skönt o tur att de är nära o fara så där över dagen ju när de är i rosvik ju o jätte fint läge är de på huset ju o toppen för ungarna och leka där ju;).

Har varit så grymt sugen på att börja komma igång med träningen nu när de är bättre efter operationen vill så komma igång igen med promenaderna mina känner att de behövs så man håller sig i form o kanske går ner några kilo till bröllopet ju vore inte helt fel ju;). Men har även funderat på att variera träningen med styrketräning och simmning och funderar såg på Nautilus att dom hade nå bra pris för årskort autogiro om man hade 199kr/månaden för års kort om man tecknar de ju och då kan man ju träna här i Gammelstads badhus vore ju nära o man får ju bada o basta efteråt om man vill o kunna simma ju vore ju toppen ju så de är nått ja ska nog fundera över och införskaffa troligtvis vore riktigt skönt o bra ju och variera lite träning ju;).

Nej nu ska jag surfa vidare via facebook o kolla runt lite & lyssna på Spotify medans freddan är borta han är nämligen är borta och införskaffar nå billig öl som nån sålde massa flak tydligen så fredde tänkte bunkra upp inför till sommarn till bröllopet ju alltid bra o börja inhandla nu ju för får köpa mer sen då o sen nå billiga vinboxar o sånt ju sen också och köpa nån låda cider och lite sprit till de som ska vara i bålen man kommer ha under kvällen annars kommer de nog inte vara nå sprit i övrigt inblandat under bröllopskvällen utan tänkt bjuda på öl,cider, vin hade vi tänkt;).
Ska även kolla lite i bröllopsplaneringen i mina bröllopstidningar efter frisyrer och lite annat tips och sånt ja ska kolla efter  verkligen toppen när man fick me dom ju med klännigen mycket tips o insperation man kan får därifrån;).

Ha en fortsatt bra kväll allihopa;)

Brudbuketten;)

Tänkte bara göra ett kort inlägg och lägga in bilden på den brudbukett jag hittat som jag vill ha på våran bröllopsdag tyckte det var verkligen jätte tjusig och blandat fina färger jag tycker om & av det jag skulle vilja ha;).

Vad tycker ni om denna bukett ni andra?;)


Brudbuketten;)
    Denna brudbukett ska jag nog ha har jag bestäm vad tycks?;)


Skärtorsdag - Glad påsk!;)

Jaha då har påsken börjat och skärtorsdag har vi idag som vanligt går väl alla dessa härliga stor helger lika fort som vanligt..hehe ;). Nej men skönt är de med dessa helger allitid mysigt o äta massa gott ihop med familjerna och sånt mys med familjen speciellt skönt är de ju om man är ledig också dessa helger ju.
Har köpt färdigt påskägg åt både Liam & Elias som dom får på lördag morgon under kuddarna Liam fyller vi dock med dessa små tom & Jerry kexen som finns istället för godis som vi ska ge Elias, lite onödigt o börja med nå små godis i denna ålder ju går ju lika bra med dessa kex som han ändå tycker mycket om dom hinner ändå få smaka godis så småningom;).

Dagen har annars idag varit bra varit och handlat på fm lite grann hit hem ska ska bli bjuden på påskmat av mormor och äta tillsammans med henne o resten av familjen och några ut av syskonen som är hemma under påsk blir att äta de i stugan i rosvik så blir mysigt o trevligt o köra lite skoter o kanske grilla nå korv eller nå. Elias älskar ju att vara i stugan o vara ute där de är ju de bästa som han vet, han ska redan få åka med lillebror o rebecca dit imorn över dagen för att han har tjatat och har sån längtan till lördag o tycker de är så länge o vänta så han ska följa med dom imorn över dan redan för mamma o pappa är i stugan sen idag så, får se om man själv följer med freddan var inte så sugen på åka imorn så.

Annars har vi idag haft besök av vännen Hanna & hennes dotter Freja var riktigt längesen vi sågs och barnen hade jätte roligt och lekte jätte bra ihop så de var riktigt kul för Liam var helt slut hade intr vilat på hela dagen så när ja skulle till att laga middag efter 17 tiden blev lite senare idag då vi hade besök och dom lekt på i massa timmar så somnade Liam sittandes i matstolen sin närja skulle till att laga maten så snacka om att vara slut körd efter att ha lekt på o busat..haha ;).

Sen efter middagen for vi en sväng bara till mormor min barnens gammelmormor o hälsade på när mamma o dom var i stugan och barnen tycker de är kul o hälsa på hos gammelmormor o busa med hunden hennes Lotta en yorkshireterrier är de så liten o behändig med barnen;).

Sen ikväll la vi barnen o dom var helt slut bägge två somnade direkt utan nå problem alls varit tyst hela tiden sen dom la sig;). nu ikväll bara sett lite tv och sånt skönt o bara tagit de lungt;).

Nu känns de riktigt bra för övrigt ifrån operationssåret mitt sen operationen bara små ont eller snarare stramande ibland från stygnen och så annars riktigt mycket bättre än förut så de är ju skönt och blir nog bättre efter stygnen tagits bort blir ju på tisdag efter påsken över så inte länge kvar;).

Måste ta tag i träningen min känner jag när ja blivit bra igen får ta de lite försiktigt i början men får börja med promenaderna i början o sen göra och variera med annat också vore riktigt skönt o komma i form igen o i allmänhet bara träna o känna sig pigg o i form och speciellt inför bröllopet i sommar ju ingen nackdel direkt ju;).

Nej nu blir de strax o sova se lite tv i sovrummet! Glad påsk önskar jag er alla läsare o bloggare;)


RSS 2.0