Varit mycket händig & duktig idag;)

Denna dag har varit mycket intensiv men varit kreativ och duktig även idag faktiskt;).
Ja dagen började idag med att lämna barnen på dagis efter att ha varit hemma sen strax före påsk då dom haft lov så var kul för barnen och att få börja igen dom har så roligt o trivs så bra där så;).
Sedan så blev de att göra sig själv klar o fika frukost o så inför att åka till storheden och inhandla presenter åt Elias så det gick bara bra och skönt och ha de gjort eftersom han fyller ju 5 år imorn;).

Sedan så var de att åka även o kolla på skokanonen och så om dom hade dels nå skor åt mig själv och sen åt barnen för Liam skulle verkligen behöva nå tennisskor så han kan ha lättare och kunna gå när dom är ute på fm oftast och leker än dom klumpiga vinterskorna, men fick inte tag i nå som ja ville ha så ska vänta och se om vi hittar till oss bägge på skopunkten när vi eventuellt tänkt åka dit & på Ikea och andra affärer när vi lika är där borta så på måndag hade vi i så fall tänkt åka så vore ju toppen om man hittar sig nå nya fina sommarskor;).

Sen var de bara hem och börja med middag och sådant som ska göras. Har även hunnit med att klippt Elias idag inför kalaset hans imorn & sen så även hunnit klippt fredde och gjort han fin i håret ritkigt nöjd faktiskt suverän var den dära uttunnings saxen ja köpte billigt på rusta faktiskt så var inte alls nån dum eller dålig sax trots den kommer där ifrån så de är ju toppen;).
 Fick även freddan att raka bort sitt skägg som han sparat ut och haft en viss stil runt om munnen o en liten skägg stump också vart riktigt fint o annorlunda än han haft även om de varit fint men kul med lite förändringar ju och roligt att ja fick han att göra de också han har varit så skeptiskt och rädd för att ta bort de att han inte ska passa utan men så var inte fallet;)

I övrigt har vi ikväll bakat färdigt princesstårtorna tills kalaset imorn som blir så det känns riktigt skönt o ha gjort undan de blev riktigt fina och bra med text där de står Elias 5 år och dekorerat med små nallar i olika färger som fanns o dekorera med från affärn;). Så är bara till att duka och ta fram de övriga fikat som ska fram när gästerna kommer;). Elias ska även bli firad imorn på dagis så han ska bjuda på nå glass och choklad & kola sås så;).

Ikväll i övrigt blir de lungna puckar blir och se lite Despérate housewiwes som jag ser nu nog för att de slutar snart men sen är de ju att se cougar town att se är ju riktigt bra och roligt ju:) Sen när man ligger i sin sköna motor el säng så blir lite bröllopskollande & sånt kring vissa saker som inte är uppkollade o fixade än ska även kolla min brudfrisyr om de finns nå bra och fina tips i alla dessa tidningar jag har som ja fick med när ja köpte brudklännigen min så det är toppen kan få annan insperation och tips & ideér vars man kan kolla upp lite saker över internet och företag man kan beställa vissa saker o ting inte illa det ju;).

Ha det bra så länge skriver väl en rad imorn kväll efter allt kalasandet för lär ju vara fullt upp hela dagen! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0