Bröllopsnerver på G?

Ja idag har man då haft ännu en arbetsdag fast kort till 12:15 så var skönt men lagomt då man jobbat helgen ju varit rätt så mycket iaf nu idag så. Imorn har jag också att jobba från 7:45-14:15 så sen onsdag Ledig ska bli skönt det.
Annars idag har vi varit och inhandlat Barnens byxor till bröllopet och inhandlat hårfärg som jag ska färga början av nästa vecka och sen lite hårspray som syster behöver och så till när hon ska göra bröllopsfrisyren:).

sen även idag har man varit och handlat lite mat och annat hit hem så det har som inte varit en lugn stund nu sen det och man kommit hem o lagat mat & sådant så ser fram emot när barnen lagt sig duscha & sen lite lugn stund o koppla ut av en stund framför tv:n och sen så ska jag ta tag i att göra färdigt schemat för mig & fredrik under bröllopsdagen, när & vad vi ska göra & fixa under dagen så man har planerat un ungefär när saker o ting görs & ska göras så har man lättare koll o följa o slippa stressa ju på den stora dagen.

Ska även göra färdigt schema för em/kvällen också när saker och ting ska se så serveringspersonalen dels vet när dom ska servera och plocka undan och sånt & sen även så syster Maria som ska vara Toastmadame & hennes man Tomas som ska vara Toastmaster när dom ska ungefär göra saker och ting under kvällen som dom planerat in med lekar och lite annat under em/ kvällen...hehe :).

Är mycket små saker nu bara inför bröllopet men kan helt klart säga att de börjar kännas hur nära som helst ju och jovisst är det bröllopsnerver som börjar smyga sig på en känner jag börjar dels bli smått stressad av de hela när ja tänker på hur nära de är & små saker som ska fixas nu & sen dagen innan & så ju men som sagt skönt att de mesta är ju som sagt gjort så ska inte vara nå problem.

Man börjar även känna nervösiteten över när man ska gå i kyrkan och allt de & sen möhippan som förmodligen är till helgen har vi börjat ana för de är sista helgen innan bröllopet så jadu ska bli intressant samt nervöst vad dom allt hittat på för nått bus & roligheter och ev pinsamheter...haha ;P.

Nejnu gå o vara med barnen små innan dom strax ska snart börja göra sig iordning för kvällen och kvällsfika & sen sova.


Snart jobbet som väntar....

Japp då är det snart att åka iväg och jobba kvällen sin man har men kan ju trösta sig med att de brukar ju alltid gå fort och är ju inte allt för många timmar heller då man börjar 16 och jobbar till 21 så det går allt ann:).

Dagen i övrigt har bara varit lugn varit på fm och hälsat på brorsan i Gammelstad och så efter de att vi vaknat och gjort oss i ordning och så för dagen. Sen så har man bara vilat och tagit de lungt tills nyss då jag gjorde fullkornspajen med tomat bacon , purjolök och en massa annan god blandning i som är jätte god & krämig o nyttig dessutom och lite grönsallad blir de till som väntas strax äta innan jobbet, blir ju alltid att man tyvärr får äta tidigare middag och så då man börjar 16 men men allt går och lika skönt o ha gjort bort o äta.

Ikväll senare när man kommit hem blir de bara lungt se lite tv & fika innan de är nästan dags att gå till sängs o sova för natten hinner ju inte mycket mer då man jobbat kväll och ska dessutom upp och jobba imorn börjar 7:45-12:15 en skön dag efter att ha jobbat helgen med andra ord.

Men har en del måsten imorn för de så blir inte så lugn iaf efter jobbet ska nämligen till stan en sväng och köpa nå byxor åt barnen som dom ska ha på sig på bröllopet och sen ett par skor åt Elias jag sett. Sen blir de nog också att på storheden göra undan o köpa nån färg & på rusta eller nå köpa nå spray till min bröllopsfrisyr som syster ska göra på mig så då har man som gjort undan de mesta köper sen bara snacks o nå champange välkomsglas dagarna innan bara är ju inte nå bråtska o behöva köpa de innan:).

Nej nu gå och ta ut pajen för att äta!

Midsommardagen

Jaha då har snart midsommarhelgen varit helgerna & alla sånna helger går då så fort förbi verkligen, har jobbat idag från 7:15-14:15 fort har dagen gått verkligen. Var en bra & skön dag på jobbet och man tjänar ju extra pengar då de är röd dag idag så det sitter ju inte helt fel när man väl får de nästa månad på lönen ju.

I övrigt idag så har vi efter jobbet tyvärr varit lata för att laga mat så vi for hela familjen och åt på Mc Donald´s och åt riktigt gott men hade lite ångest efteråt ju vill ju inte gå upp i vikt nu när det bara ät två veckor kvar ju exakt idag till bröllopet ju..hehe :).
Sen efter vi åt så for vi förbi barnens gammelmormor(min mormor) och hälsade på henne då hon inte varit så pigg o kry sen operationen hennes så vi tog med oss och fikade Jordgubbar och glass då vi hade kvar sen igår då jag inte orkade äta nå igår sen allt vi åt igår från stugan vi var igår och firade midsommar i.

Liam har även hunnit med att tyvärr gjort sig illa idag em då vi kom hem han ramlade eller sprang in i vår toa dörr som Elias glömt att stänga då han skulle på toa & Liam skulle efter han som vanligt så han sprang rätt in i dörren och fick en stor bula mitt i pannan och väldigt gråtande & aj aj blev de men de förstår man ju måste göras himlans ont ju, men som tur är så brukar dom ju gå ner sig rätt fort men lär ju bli lite blått eller så efteråt då de lagt sig bulan..

Och idag även när vi kom hem hade säkert bror eller några andra varit framme och tejpat och klistrat för på bron så vi inte kom knappt in och klistrat upp en lapp å fredde Nu börjar det allt närma sig...hahaha så är väl några av grabbarna som ordnar svensexan åt han som gjort de hela är ju andra gången han får nå sånt där påhitt med en så lapp.. haha ;P

Nej nu ska jag nog gå och ta mig en varm skön dusch efter att ha varit igång hela dagen så kan man sen lägga barnen små och sen bara koppla ut av och se någon film eller nå ikväll, jobbar då kväll imorn från 16-21 så då kan man vara uppe lite längre och ev få lite sovmorgon om barnen vill sova på morgon :) haha.

Ha en bra fortsatt kväll allihopa!

Hemma igen!

Ja då var man hemma igen från mina föräldrars stuga ut i Rosvik skönt när de är rätt så nära dit och hem ju:). Har haft en toppen och skön ledig dag & midsommar firandet där ätit jätte gott grillspett med massa gott i det och potatis sallas & feta ost till riktigt musigt:). Sen till efterätt blev de att äta jätte god Rabarber paj med vaniljvisp till som storebror Johan bakat super god & han är riktigt duktig & en hejjare på baka just pajer och sånt :).

Nu sen vi nyss kommit hem har jag varit och tagit en varm & skönt dusch efter en varm dag & barnen var jätte trötta bägge två och somnade direkt då vi la dom för kvällen nästan direkt efter de vi kom hem helt slut bägge två.
Nu ikväll blir de bara lungt se nå tv eller ev se nån film med Hjärtat min när vi har de så lungt och skönt här hemma nu, för ska ändå upp tidigt imorn börjar redan 7:15 imorn så till 14:15 så bäst o skönt o vara utvilad till imorn.

Så skönt är de när de varit en toppen fin och varm o solig dag ju får hoppas vädret håller i sig eller får iaf vara så här fint och ännu värmare då vi gifter oss ju hade ju varit så underbart om man får önska sig att få så här strålande och fint och varmt väder då på sin stora dag ju:).

Och snart börjar de väl närma sig möhippan & svensexan hahaha för är ju som sagt bara 2 veckor kvar imorn till bröllopet så borde ju vara dags snart för de hela..hehe börjar bli grymt nervös inför det hela...hehe :)

Nej nu ska jag gå och smaska på dom Svenska jordgubbarna vi köpte hem med lite glass till det och kolla lite på tv & höra med Hjärtat sen om vi skulle se nån film eller vad de blir. Snart är man Man & fru känns helt underbart läängtar så till själva bröllopet och sen då man är gift & får ha sin fina ring på sig hela tiden förhoppningsvis resten av sitt liv;).  Nu fattas de bara sen i framtiden som jag hoppas på att vi kan längre fram få en liten bebis till här i huset har ju alltid sagt att jag tycker att ja skulle vara nöjd med 3 barn här i hemmet och hade ju inte varit helt fel och få den sista bebisen och avsluta med en tjej så man får nån till tjej här hemma i huset och som hjälper till med stor pojkarna här hemma, hade varit en dröm o få en flicka då man har två underbara pojkar:)*ler*

Hoppas alla haft en toppen skön & härlig midsommar i detta fina väder! ;)

Glad och trevlig Midsommar ;)

Ja då är man ledig idag iaf på självaste midsommarafton, ville bara önska alla en Glad och trevlig midsommar, Själv kommer vi spendera hela familjen dagen och eftermiddagen hos mina föräldrars stuga med dom och storebror Johan & Lillebror Danne och Rebecca som också kommer dit ut, ska grilla nå grill spett och majskolvar och äta jordgubbar och glass och massa annat gott ju.

Har även sen en massa gotta här hemma nå chips och sådant här hemma tills man kommer hem sen också, vet att de kanske inte är allt för bra kanske o äta för mycket gotta men man kan ju äta med måtta och sen så är de ju midsommar och allt ju så nå måste man få unna sig lite trots att man egentligen borde hålla igen med sånt nu när de bara är 2,5 vecka kvar till bröllopet:) hehe

Jobbar då imorn börjar tidigt 7:15-14:15 så blir ju upptidigt men men skönt o få vara ledig midsommarafton iaf dom andra röda dagarna eller så spelar ingen roll om man jobbar får ju bara lite mer i börsen, och kan ju vara bra att få lite mer då de kan behövas till nästa grej jag vill få gjort och spara till jo nämligen körkortet herregud vilken längtan och dröm de vore att ta de men blir nog att åka på en intensivkurs i nån håla i så fall för känns som skönt o få de fort dels men sen även för att då man är där så pluggar man ju o kör en massa så det är som de som känns som en grejsom skulle passa en själv för att annars när man har barn o så är de lätt att man skjuter undan saker o ting och gör annat ju. Måste verkligen ta tag i det hela vill ju verkligen ha körkortet och nått verkligen som är behövligt synd att de ska vara så dyrt nu förtiden men men som sagt det är ju en livsinvestering man har för hela livet ju:).

Nåja nu ska jag gå ut i det fina vädret vi har! :)

Trevlig Midsommar allihopa!

Vilken underbar dag & väder ;)

Ja oj oj äntligen har vi fått lite skön sommar värme hit var inte ens dag för sent tyckte jag hoppas de bara håller i sig, har varit gudomligt skönt väder att jobba idag även om de är varmt när man ska städa & duscha vissa vårdtagare och sånt men riktigt befriande o skönt att ha eller jobba med ett yrke där man både får och är och vistas ute ju:).

Jobbdagen har bara gått bra lite stressigt på eftermiddagen på jobbet rätt mycket jobb då men men allting går bara man vill :). Sedan efter jobbet så var de bara till att laga mat blev ungskorv & hemma gjort mos riktigt gott var de och nått man inte ätit på ett tag så.
Sen har man varit och handlat på storheden eller på Coop lite mat som vi inte hade köpt tidigare färdigt till midsommar och i övrigt mat och sånt vi behövde hit hem, men snacka om folk de var hur jobbigt som helst dels trängas o folk överallt svårt att köra runt o trängas & köra runt med vagn när de kommer folk från höger till vänster och sen när de är en del kö också usch finns inge värre men men nu är de gjort som tur är behöver inte handla hem lite till nångång efter helgen skulle ja tro.

Fick hem mig efterlängtade SVENSKA jordgubbar såg riktigt goda ut visst dom är lite dyrare nu men men till midsommar hör de till med jordgubbar o glass ju och det är oftast stor skillnad på svenska o inte svenska ju så ser grymt goda ut så ser fram emot morgondagen då dom ska ätas:).

Ikväll annars blir de då bara lungt se nå tv eller nått får se vad som blir eller händer är då iaf LEDIG imorn åååååååååååååhhhh så skönt säger jag är efterlängtad är stor skillnad när man jobbar blir så mycket tröttare och slut i kroppen när man jobbar flera dagar o så eftervarann och bara ledig en dag och så jobbar lördag & söndag ihelgen så men är ju midsommar och stor helg med andra ord så får ju lite mer i börsen och jobbar ju 75 % så är ju skönt jobbar på lördag till 14.15 sen söndag kväll 16-21.

Nej nu ska jag gå och duscha en sväng kan vara skönt efter en varm och solig o lång rätt så lång arbetsdag:).

Trött efter ännu en jobbdag!

Jaha då var det kväll nu redan, herregud så fort tiden går om dagarna och kvällarna ju. Har jobbat idag till 15.30 varit en fullspäckad dag på jobbet men såklart ändå haft nån vila och lucka men ändå rätt fullt upp och tror de blir samma imorn då jag jobbar till 15.15. Märks att de var ett tag sen man jobbade är helt slut både kroppsligt och i huvudet..haha ;).

Annars idag har de väl varit som vanligt lagat mat när man kom hem och var ju även förbi och hämtade ut kläderna som kommit från Haléns som är till barnen de dom ska ha på sig då vi gifter oss och var verkligen hur söta som helst ju kommer bli så underbart fiina i dom helt klart:).

Dagen i övrigt har inte varit så speciellt händelsefull faktiskt sen de man kommit hem utan bara gjort undan och duschat barnen innan dom la sig & har även varit och tyvärr handlat lite onyttigheter lite bland godis vart så himla sugen även om de inte är helg så kände ja att ja måste ha lite iaf så plockade lite grann o ska äta nu lite framför tv:n.
Har även som haft lite små konstigheter också varit hemskt trött o haft som mensvärk nu i nån vecka till och från fast ja inte ska ha de än ju och även mått lite smått illa och allmänt knasigt vet inte alls vad de är med kroppen nu om den är stressad inombords att de varit mycket eller vad har då inte kännt mig speciellt stressad eller så över saken eller så men men det är väl så de är ibland.

Tippar på att de blir en rätt tidig kväll då man ska upp imorn.

Tack & Go'kväll!


Oj sorry helt glömt bort...

Ja ni får ursäkta om jag varit dålig på skriva men har helt och hållet glömt bort att skriva här på bloggen ju, har haft fullt upp dels med bröllopsplaneringen och saker och ting som kommit som jag beställt och så så man har varit alldels självupptagen men inte så konstigt är ju bara 3 veckor kvar tills bröllopdagen ju:) hehe.

Har fått mina placeringskort & servetter ja beställt med jätte fina tryck och datum med våra namn och datum då vi gifter oss hur fina och perfekta som helst helt super nöjd hade inte kunnat bli bättre:). Beställde även små flaskor med såpbubblorna där som vi ska ha och toastmasters ska dela ut i kyrkan då dom delar ut vigselprogrammet och så :).

Har även idag fått ett sms idag när ja jobbade kväll idag att jag även fått kläderna från Haléns som jag beställt åt barnen som dom ska ha på sig då vi gifter oss och dom är med i kyrkan ju ska fort efter jobbdagen slut imorn  ivrigt hämta dom från utlämningsstället från posten på Ica supermarket i Gammelstad ;).

Har även som sagt idag börjat 1:a dagen på jobbet för sommarn där jag ska jobba i sommar där jag jobbat tidigare, jobbade kväll idag och gick riktigt bra o skönt var de & fick även resten av sommar schemat så var hur bra schema som helst jag fått att jobba i sommar 75% till den 15 aug med lite ledigt då ja önskat och så såklart då vi gifter oss och helgen före så vart toppen hela schemat iaf o är ju ändå ledig där emellan då man jobbar ju:).

Har även fått en massa glada och trevligt nyheter senaste tiden också nämligen folk inom familjen min och så som väntar smått så himla kul o roligt ju att familjen växer o blir större:).

Har bara nu inför bröllopet kvar att köpa spray till brudfrisyren syster ska göra & sen köpa hårfärg till mig och ska väl färga e i början av samma vecka vi ska gifta oss:). Ska även bara hitta nå byxor åt barnen som dom ska ha till skjortorna & väst/kravatten dom ska ha på sig o ett par skor åt äldsta pojken annars har vi nog allt och de känns skönt :).
Färdigt med all alkohol och allt bara att inhandla snacks o sånt som ska vara med med men blir inte att inhandla förän typ dagarna före så är lungt men skönt o ha koll på allt och läget nu ju:).

Fick även på schemat så bra att jag är ledig fredagen dagen före bröllopet och jobbar bara till 12.15 torsdagen innan så vi har gott om tid att fixa och duka och ordna allt i tid före bröllopet då vi troligtvis redan också får nyckeln torsdag kväll så vi kan då redan börja om vi vill för vi får ändå hela fredagen på oss så är ju snällt ut av dom med lokalen ju att man kan få nycklen då redan ju så man slipper stressa allt för mycket och så ju:).

Nej nu sova ska upp imorn o jobba ju ....=)

Tack och godnatt!

Äntligen färdig;)

Ja nu har jag ÄNTLIGEN fått klart med skrivande av alla gästerna som kommer och deltar på vår stora dag, och sköööönt är de som tusan och fått de sista med sånt klart för tid har de verkligen tagit då man ska skriva lite om varje person och vill ju skriva så bra och intressant som möjligt så klart de tar lite tid:) hehe. Men självklart har allt varit kul o så men ibland känner man att man hållt igång och varit mycket fixande o planerande så man blir helt slut.. haha.

Har även fått mejl eller svar från Halens ang min beställning av kläderna åt barnen ja beställde som dom ska ha på sig när vi gifter oss sa att dom ska levereras till nästa vecka så då hinner ja få dom och de känns ju riktigt skönt:).


Har annars idag varit och hälsat på bror på gränderna en sväng och drack en kopp kaffe. Har i övrigt inte hunnit gjort mycket har varit insnöad i denna bröllopsplanering och så men nu blir de lite lugnare nu när de mesta är som klart och bara invänta att göra resten när dagarna närmar sig den stora dagen som dagen innan allt med dukningen o allt annat fixande man måste ha i ordning o koll på, och en hel del då sen på den stora dagen att fixa.

Men känns skönt att ha gjort bort de mesta då man ska börja jobba på tisdag dessutom slipper man känna allt för mycket stress o fixande då när man jobbar och så.

Nej nu är ja helt slut och trött i skallen sen dagen måste gå o lägga mig nu har nog svårt att ta mig upp på morgonen helt knasigt nog förstår inte på mig ibland varför....

Nåja godnatt med er en ny dag imorn man ska hinna och orka med :)

Bröllopsskorna mina;)











Här kommer en bild på mina bröllopsskor jag äntligen hittade :)
riktigt fina o sköna och lätta och tjusiga på en när man har dom på sig:)

Oj så fina dom var

Ja idag fick jag på dagen ett sms att jag har ett paket att hämta nämligen mina skor som hade kommit och var redan betalda så var bara glatt iväg och hämta paketet/skorna med andra ord för att ivrigt pröva och se dom. Skona var verkligen toppen fina och sköna mycket snyggare på en än vad jag anat..haha ;).

Fick även medelande eller över hotmail att dom mottagit min beställning på de saker ja köpte till bröllopsdukningen servetter, placeringskorten med datum och namn och såklart  dom små söta hjärt bröllops såpbubblorflaskorna jag även beställde som gästerna får blåsa en massa efter vigseln och vi står på kyrkotrappen, blir nu och invänta ivrigt tills man får ett medelande sms att hämta ut dom :).

Har även ett paket från halens ja väntar på o hoppas ja innerligt ja hinner få iaf innan vi gifter oss för är nämligen barnens kläder så jag hoppas verkligen att dom kommer snart för vette tusan vad ja gör annars ju!! =(. *Håller tummarna*.

Har idag fortsatt även att göra klart att ha skrivit en liten presentation om alla bjudna gästerna som kommer delta på våran stora dag som ska vara med i festhäftet så folket kan läsa lite om vem alla är och så.
Har även bokat färdigt klippning för både mig och fredde inför bröllopet vilket blir torsdagen innan vi gifter oss d.v.s den 8/7 blir de så är de nyklippt o fint tills den stora dagen. Ska dock bara klippa till luggen för längden behöver ja allt ha kvar till bröllopsfrisyren men fredde ska allt ta o klippa sig och göra de rikigt fint till den stora dagen han behöver verkligen klippa sig men vill ju klippa sig så sent som möjligt då hans hår växer ut så otroligt fort ju..haha.

Har inte nu mycket kvar att göra köpa ett par skor till äldsta pojken Elias, sen köpa nå spray o nå hårfärg så känns skönt att de börjar bli färdigt nu när de allt bara är 3,5 vecka kvar:). Oj oj nu är de nära helt nära ju mer man tänker på de och snart är man gift och heter Oja( fast ja ska ha kvar mitt efternamn som mellan namn vill ha de kvar och tycker de inte passar bara med Oja, och roligt o kul o ha kvar sitt efternamn som mellan namn och ändå bära de vidare till viss del ju) haha.

Nu ikväll har jag dock varit lite onyttig bakade nämligen lite chokladbollar då jag varit så himla söt sugen och ville först baka kladdkaka men hade inga ägg kvar hemma så fick bli chokladbollar men lika gott de men lite onyttigt tyvärr men men blir inte allt för ofta så nångång måste man unna sig ju:).

imorn måste ja ringa o uppdaterna inför arbets inte för att ja tyvärr har så mycket att berätta inte varit nå jobb denna månad att söka, men har fortsatt o jobba extra iaf där ja nu kommer jobba i sommar då jag börjar den 22:a d.v.s nästa tisdag. Var även idag på introduktion där på örnäset rödkallen där vi jobbar typ hade lite genomgång som ja inte egentligen behövde höra som man hört förut men gick mest för att förnya och skriva under deligationspapprerna så man får ge medicin och insulingivning när man jobbar i sommar. Dessutom fick man ju betalt för denna dag så varför inte när man inte gjorde nå speciellt gå 1,5 timma lätt förtjänt o ändå få betalt ju.

nej nu se lite tv får se om vi ska se nån wallander film ikväll!



Mycket nytta gjort:)

Ja idag har man då varit duktig och gjort bort en hel del kring bröllopsplaneringen och de idag med, varit först ute en sväng o njutit av de fina vädret förutom blåsten tyvärr som var idag så. Men annars idag under dagen så har jag bara pysslat på en massa med bröllopsplaneringen, har gjort klart bordplaceringen idag och ska skriva ut den sen jätte bra verktyg eller som man kan välja på bröllopstorget att man kan välja hur man ska ha borden och kan fylla i antal personer som sitter vid varje sida & allas namn och de ju så de var suveränt så ska bara skriva ut den sen också så jag man även kan ha en innan man kommer in upphängt nånstans så folket kan även se via den vars folket ska sitta förutom att kolla såklart på placeringskorten som är på borden såklart...hehe:).

Har även idag börjat skriva och ska skriva klart om alla gäster lite kort information om vem alla bjudna gästerna är och vad dom har för anknytning till mig och fredde som ska vara med i festhäftet som syster håller på med. Sen så har jag även skrivit det sista som var att skriva lite fakta och roligt kring oss bägge lite allmänt som också ska vara med i häftet förutom de jag tidigare skickat till syrran som ja vill ha med kan vara kul grej att ha med också så känns skönt det med andra ord.

Nu är de bara vigselprogrammet som är kvar att göra men kan ju inte göras förrän då man träffat prästen och de så man gått igenom vad som kommer vara & psalmer o sånger vi ska ha med och sånt ju.
Längtar tills ja får bröllopssakerna ja beställde till bröllopet i fredags servetter, placeringskorten samt bröllopssåpbubblorna & mina brudskor också och är betalt redan så bara att invänta på att få hämta ut de hela:).

Ska även nog göra upp ett schema för mig o fredde med ungefära tider och så på bröllopsdagen så den är planerad och så så man vet vad och när man ska göra saker o ting så man håller sig i någorlunda i tid o slipper stressa o komma ihåg allt under den stora dagen:).

Annars har dagen varit lugn nu ska jag bara ta de lungt och se lite fotbolls vm & käka lite godis & nå chilinötter fredde köpt hem idag var riktigt söt sugen dessutom första gången på länge kan ja säga har inte alls varken ätit eller känt så sug efter de hela så då spelar de ju ingen roll o unna sig lite gotta nu.


Ursäkta mig!

Ja ni får ursäkta att jag varit så dålig på skriva men har haft dels fullt upp med bröllopsplaneringen och fixat o donat o beställt saker o ting, och samtidigt små jobbat extra sen umgåtts så mycket de går med familjen:).
Har även varit extremt trött o orkeslös o ja en massa annat jobbigt som varit nylige som gjort att ja inte orkat eller varit på topp för att skriva som för o blogga om man säger så, så det är den stora anledningen till varför de inte blivit så mycket skrivande eller uppdaterande senaste tiden tyvärr, men nu nya tag o mycket fixande inför bröllopet vårt igår var de exakt 1 månad kvar så nu börjar de med andra ord allt för nedräkning nu o möhippa & svensexa att bara invänta o se när de blir av och vad dom hittat på för nå skoj o tokigt..haha ;).

Börjar verkligen kännas att de är nära nu bröllopet mycket stress o så kring att fixa klart saker o ting även om jag nu äntligen fixat i princip de mesta bara små saker kvar som inte kan göras för när de är sista veckan o sånt kvar så är ju skönt, kanske man kan slappna av lite o njuta mer av att de börjar närma sig även om man kommer känna av allt mer nervösiteten o allt som ska göras iaf inför dagen och så men de hör ju till och kommer bli så bra o efterlängtat så:).

Har äntligen idag beställt ett par bröllopskor ja hittat och bra pris på dom & har beställt nu servetter, bordplaceringskort & även hjärtformade små flaskor med såpbubblor som vi tänkt att våra toastmasters kommer dela ut innan kyrkan då dom delar ut åt gästerna vårt vigselprogram så får dom blåsa hjärtformade såpbubblor över oss istället för ris lite annorlunda och eget och rolig grej ju än de dära riset ju:).
Har även tidigare i veckan hämtat min brudklännig som varit på pressning/strykning o blev super fin o vacker nu när den blev pressad o riktigt fin o slät o mer figur formad som den ska vara upp till super nöjd o längtar tills den stora dagen då man får ta på sig den och ha den på sig hela dagen lång & få vara vacker tillsammans med bröllopsfrisyren o sminkningen o allt.

Maten är också fixad blir fin o god o stor buffé som vi fått fixad o utkörd o allt från olivers enligt Johan så det kommer bli toppen det hela o känns hel bra  verkligen.
Har även fixat en hel del och mailat över till ssyster yster kort på mig o fredde från småbarnsåldern till den ålder vi är i nu kort på oss tillsammans o på var o en och lite annat innehåll som ja vill ha med som hon ska fixa själva festhäftet vårat till själva festen/middagen och de så blir nog toppen de.

Nej nu är klockan allt för mycket ska gå o lägga mig så man orkar upp imorn för är alltid lika slut på morgorna iaf sover riktigt hårt på morgonsidan o är trött, har då inget speciellt planerat ihelgen utan tar den som den kommer:).

Godnatt på er alla!


Lite av varje dag=)

Ja denna dag har ju inte varit så trevligt väder men kan ju iaf vara bra med regn o så nån dag såklart så slipper man dessutom ha dåligt samvete om de är sämre väder ute att inte ha varit ute o måsta ha gjort och hållt på fixat andra saker:).

Idag har vi varit och handlat hem lite mat och sånt hit hem skönt med lite påfyllning med god mat och annat hit hem då är helgen o allt räddad när man har de hemma..haha ;). Blir nog att göra nå tacos imorn då efter man jobbat och de är fredag vore ju inte helt fel om man säger så:).
Annars idag har vi varit förbi lillebror och hälsat på och druckit kaffe o där bjöds de som vanligt på god fika till, och är ju som sagt lite svag och stå emot när de bjuds på fika om man säger så..hehe :).

Sen så har jag bara tagit de lungt hemma kollat igenom lite kort o bilder jag ska scanna in på mig och fredde som vi har både från när vi var små,ungdomen o lite andra nya bilder så syster kan lägga in nån i festhäftet bland de andra sakerna och matrialet jag skickade till henne igår:).
Ska även ikväll göra bordsplaceringen o skriva lite om varje gäst och så är ju alltid en rolig grej man oxå kan göra o ha med så andra bjudna gästerna får läsa dels vad vi skrivit om dom själva och veta vem dom andra gästerna har för relation till mig och fredde ju kan ju vara roligt o bra för andra o veta ju:).

Sen vid 18 tiden ska vi också fara en sväng o kolla på festlokalen vi ha hyrt ju på bergnäsgården då vi ringt o hört oss för så de kan ju vara skönt o bra att få de gjort också:). de börjar allt dra ihop sig och måste hinna fixa de mesta nu för nu är de drygt bara 1 månad kvar till den stora dagen ju så då måste ju vara allt fixat o klart o ska ju snart börja jobba oxå så gäller o planera de sista sakerna o göra allt i tid o planera in när de ska göras vissa saker o ting då man kommer jobba men lagomt o skönt ju med 75% då i sommar så man hinner med saker o ting!.

Nej nu gå o fortsätta göra lite måsten innan middagen! :)

Äntligen säger jag... ajja bättre sent än aldrig =)

ja då har man äntligen fått de gjort iväg skickat de saker o ting jag fixat ihop och gjort till vårt festhäfte vi ska ha under middagen och kvällen skönt o fått de gjort ju så syster kan börja göra och fixa ihop dom tog bara lite tid tyvärr men men bättre sent än aldrig om man säger så så har man alltid en massa annat att fixa kring bröllopet och sen här hemma hinna en massa och så ju.

Har även fått klart med maten våran med kusinen som ordnat de hela så blir en buffé från olivérs ska få offert på de vi beställt och vad buffén innehåller och på de antal personer vi beställt, och dom har ju grymt god mat därifrån annars så kommer nog bli succé med de hela och maten toppen när man har en kusin som känner folk som är resturang ägare som kan fixa och hjälpa till med ang maten så skönt o fått de ur världen också:).

Annars idag så har de bara varit och lagat mat och hjälpt med fredde med nån jobbansökan han sökte nå jobb som rörmokare som han är så är dock inte här nå jobb men tvungen att söka ju när han har stämplar eller har A-kassa och de ju.

Ikväll blir de inte mycket vi ska se nå nya filmer vi fick ner laddad 3 filmer av freddans kompis tror de blir göta kanal 3 att se ikväll o äta nå goda snacks vi köpte ida och nå dricka :).

Imorn ska vi bara ta de lungt lite små fix kring bröllopsplaneringen jag ska göra för ska ju jobba på fredag så har inte tid då med nå planering med andra ord. Ska nog ev och titta på festlokalen imorn då vi ändå måste en sväng in till stan fredde ska lämna nå närvarorapport eller nå sånt nu när han går på nå jobbgaranti hos arbetsförmedlingen..

Ha en fortsatt trevlig kväll alla läsare! :)

Oj så gott och efterlängtat;)

Ja idag efter middagen så blev det en sväng mot coop fick sånt grymt sug efter Jordgubbar & vaniljglass så blev att fara dit & inhandla de såklart, är ju så himla gott med jordgubbar nu mot sommaren och med glass till ju var ritktigt gott och efterlängtat som sagt;). Har precis kommit in från pappa och dom och ätit de goda för fredde har åkt till en kompis på hertsön en sväng o skulle få hjälp med en den andra datorn hans elelr hårddisken/bruken vi i vanliga fall ska ha:).

Oj så grymt skönt och fin denna dataskärm var verkligen och tyckte den var stor för när ja fråga fredde om de var 17 eller 19 " så var de tydligen en 24 t.o.m haha inte lätt o kunna alla dessa tum:).
Nej nu är de bara och invänta att busfröna ska gå och göra kväll o lägga sig för natten på ett tag så jag kan under tiden sitta här vid datorn och göra klart festhäfterna & lite annat beställande av bröllopssaker och ting mest sånt att fixa och dona här framöver ju:).

Måste ju även passa på när de dels nu börjar närma sig och när man har tid och inte jobbar inför sommaren som snart börjar för då kan de vara taight om tid och så och hinna med allt så:). Ska jobba  en sväng nu på fredag & onsdag nästa vecka så lika bra och börja göra undan lite saker och ting då.

Nej nu gå och kolla vad den trötta lill pojken håller på med mycket gnäll o trötthet man hör nu mot sluttampen då här mot kvälls om man säger så och är dessutom bägge ungarna jätte snoriga får torka o torka och åter torka hela tiden suck vad jobbigt hoppas den inte blir allt för långvarig denna snoriga period dom har nu!.

Investerat dag;)

ja då har man precis kommit hem efter dagen att ha varit tillsammans med Maria (fredde's syster) och inhandlat lite bröllopssaker till bröllopet kring dukningen fick med mig en hel del och fina saker till dukningen och sånt så är alltid kul o bra och ha med sig lite kvinnligt tänkande och smakråd ju så de blir ordentligt inhandlat och fixat inför de hela, kommer bli jätte fint och bra de hela känns super bra! :).

Ska även ikväll beställa några saker kring bröllopet också över internet som sagt men de blir ikväll när jag även ska göra klart de där festhäftet som vi ska ha på middagen/festen ju som syster yster min ska hjälpa till att fixa & göra ska bara maila över det jag hittat och vill ha med så ska hon ordna de helt klart värt mycket att få hjälp med de med ju, lär ju ha en hel del nu ändå sista tiden att göra o fixa klart inför de sista:). hehe

När jag även kom hem så hade freddan varit och investerat oss en ny platt skärm till datorn var riktigt fiin ju och hade rätt bra pris hade väl satt ner den  så nu är de riktigt stor skärm vet inte eller har inte hunnit fråga om de är 17 el 19" tums skärm men stor är den då går då och se ordenligt saker och ting och vad man skriver..haha men men behhövligt var de våran var så riktigt gammal och stenålder...!

Nej nu ska jag fortsätta med mitt gå o käka nå är så hungrig sen man varit iväg och ska även sätta undan de jag inhandlat från idag så ungarna inte tar eller har sönder nå ju, för dom ska ju snart hem så, bara passa på även och njuta av de fina vädret ju! :)

Ha en fortsatt skön & strålande solig och fiin dag! :)

RSS 2.0