Trött efter ännu en jobbdag!

Jaha då var det kväll nu redan, herregud så fort tiden går om dagarna och kvällarna ju. Har jobbat idag till 15.30 varit en fullspäckad dag på jobbet men såklart ändå haft nån vila och lucka men ändå rätt fullt upp och tror de blir samma imorn då jag jobbar till 15.15. Märks att de var ett tag sen man jobbade är helt slut både kroppsligt och i huvudet..haha ;).

Annars idag har de väl varit som vanligt lagat mat när man kom hem och var ju även förbi och hämtade ut kläderna som kommit från Haléns som är till barnen de dom ska ha på sig då vi gifter oss och var verkligen hur söta som helst ju kommer bli så underbart fiina i dom helt klart:).

Dagen i övrigt har inte varit så speciellt händelsefull faktiskt sen de man kommit hem utan bara gjort undan och duschat barnen innan dom la sig & har även varit och tyvärr handlat lite onyttigheter lite bland godis vart så himla sugen även om de inte är helg så kände ja att ja måste ha lite iaf så plockade lite grann o ska äta nu lite framför tv:n.
Har även som haft lite små konstigheter också varit hemskt trött o haft som mensvärk nu i nån vecka till och från fast ja inte ska ha de än ju och även mått lite smått illa och allmänt knasigt vet inte alls vad de är med kroppen nu om den är stressad inombords att de varit mycket eller vad har då inte kännt mig speciellt stressad eller så över saken eller så men men det är väl så de är ibland.

Tippar på att de blir en rätt tidig kväll då man ska upp imorn.

Tack & Go'kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0