Ännu en jobbkväll väntas....

Ja då var det fredag då och har för ett tag sen varit och lämnat barnen på dagis, känns alltid lika tråkigt och jobbigt och lämna dom så här sent på fm och då man vet att man ska iväg och jobba kväll usch så trist o jobbig känsla hade hellre velat vara hemma med dom o myst på och varit sen hemma med hela familjen och ätit gott o myst på :).

Men nu blir de inte riktigt så utan det väntas ännu en jobb kväll 14-21 tyvärr hatar att jobba kväll eller avsluta med kväll fredag då man är ledig resten av helgen ju men tyvärr fick ja de lagt så och kunde inte byta så är bara bita i de sura äpplet och jobba och hoppas kvällen går fort så man får komma hem och mysa med den stora Älsklingen iaf då barnen sover då jag kommer hem!.

I morgon är det ju iaf Loppis på Arcus då lär de ju blir att fara dit och kika och se om man fyndar nå syster Maria som ska ha smått lär ju säkert fynda då hon ska med är ju verkligen suveränt där på Arcus loppisen om man är ute efter barnkläder, leksaker och diverse andra saker och ting, men finns ju även massa annat fint där man själv kan fynda ju såklart men är en guldgruva oftast till dom som väntar barn och vill hitta relativt fina o välbehållna saker och ting till oftast ett bra pris! =).

Sen på lördag kväll blir de ev frestligheter om vi får barnvakt då fredde o grabbarna ska basta och dricka bärs och vi respektive tjejer till alla karlarna ska träffas först ev hos Linda och sen titta förbi där grabbarna håller till på Skurholmen! :).

Nåja nu ska ja göra lite nytta innan jobbet kallar! Ha en fortsatt bra och trevlig fredag ni alla, ni kan ju tänka på mig som jobbar!


Nyklippt såååå underbart!! ;)

Äntligen har man varit och fått sig klippt vart super nöjd denna gång var riktigt fint och passande på mig frisyren eller så som jag klippt mig och hela håret och topparna och allt vart sååå himla luftigt och fint verkligen är helt underbart  när man just varit o klippt sig. Det var ju även sjukt bra pris också 220kr för klippning helt makalöst bra pris ju lär ju gå dit fler gånger!! :).

Blev även att titta förbi H&M när jag ändå var i stan och hade rätt så tidig tid på klippningen kl 10 så sprang ja in där och köpte en hel del tjockare sockar åt bäge pojkarna för sett att dom verkligen behöver de för bägge har nött ut alla sockar o dom gått hål i och deras fötter har verkligen vuxit på bra nu så var dax att förnya garderoben deras med lite sockar också då dom i övrigt har rätt så mycket nya vanliga kläder så! :).

Nu blir de inte mycket bara göra sig i ordning och göra ordning jobb väskan och invänta kvällspasset 14-21 ikväll känns inte lockande eller sugen alls då jag haft ledigt 2 helt underbara sköna dagar men men man måste ju jobba så är de bara, ska ha kväll imorn också tyvärr då jag är ledig helgen hade gärna velat haft dag imorn fredag då man ska vara ledig helgen blir ju som lite kortare känns de som då man går av fredag kväll o ledig lördag & söndag då men men gick inte att ändra så bara gilla läget o njuta sen av helgen då man blir ledig! =).

Ska nog ev iväg på lördag på festligheter och på dagen på lördag blir de nog att fara till Arcus mässan som är på lördag alltid kul o titta och se om man kan göra sig nå bra & fina fynd ju, är ju suveränt där om man ska ha barn eller köpa nå åt ungarna det finns ju hur mycket som helst från olika saker dom säljer där! =).

Nåja ha en fortsatt bra torsdag, ska avsluta inlägget med att bjuda på en bild på frisyren min då ja var och klippte mig! :).

Jag Nyklippt ;)
                                    Jag (Johanna) Nyklippt!


En nästan toppen ledig dag! =)

Ja denna ännu lediga dag har varit nästan bra, tanken var iaf att jag skulle åka in till stan och klippa mig på ett nytt ställe ajg hört bra om och som är billiga och bra på klippa så tänkte testa men var tyvärr fullbokat idag så bir att fara in imorn kl 10 fick jag tid för en klippnnig så det känns skönt och efterlängtat, ska göra nå nytt nu tror jag så less på hur man har de nu och haft de senaste gångerna man klippt sig men vet inte om ja helt ska klippa mycket på längden o korthår eller om ja ska göra nå annat fint med lite längd iaf får se och höra om dom har nå tips eller insperation i från nån tidning kanske ;).

Fick i alla fall en mycket god & trevlig lunch på mat och prat med Aina som jag hade bestämt träff med innan jag for och klippte mig var mycket trevligt o gott som sagt alltid kul o träffas o surras över en god lunch och utan barn ibland också så man kan prata i lugn och ro och kunna koncentrera sig när man pratat än att behöva passa ugnarna som lever om o busar... haha!! :).

 Har nyligen kommit hem från stan och varit och hämtat hem barnen från dagis så nu blir det bara att betala tråkiga räkningar som ska betalas och sen bara ta de lungt innan de blir som vanligt att göra middag, tänk om man slapp laga alla dessa middagar att någon annan kunde göra åt en är så himla less just nu på laga mat och har ingen insperation alls just nu så tyvärr... =(.

Ska ikväll ta och prata med gumman min karro och nicklas över skype ska bli lika trevligt som vanligt att höras vid ju och höra hur dom har och haft det ju, saknar dom enormt mycket vill ta mig dit ner och hälsa på och få se hur dom bor och har de och dessutom få lite semester och komma iväg men hur ska man hinna de då man måste jobba!!? =(.

Nej nu ska jag ta tag o göra undan o betala undan dom hära sura tråkiga räkningarna man har varje månad tyvärr som man aldrig kommer undan..

Ha en fortsatt bra Onsdag allihopa!

Arbetsskadad?

Ja man kan ju fråga sig själv anf rubriken om man är arbetsskadad eller vad, är så sjukt rastlös och hur tråkigt som helst ju nu när man väl är ledig 2 dagar ju ska man ju njuta och bara ta de lungt, men det kan tydligen inte jag måste ju med andra ord vara arbetsskadad då man är van och vara i farten och tycka de är skönt o vara i farten och göra saker och ting än  bara sitta rakt upp och ner.. hahaha ;P.

Nåja förmiddagen har varit allt annat än full fart här hemma har absolute inte gjort nått alls då barnen också är på dagis, tror jag har för dålig insperation för att orka göra nått men ska nog göra en inpuls grej imorn nämligen fara in till stan o klippa mig så less på bara ha håret som jag har nu vill ha nån ny frisyr o nå annat så kanske man blir lite mer uppåt och lite mer glad och allt känns på topp igen, kan säga att allt annat har senaste tiden känns som de nu.....

Har så mycket drömmar och vilja som jag tror tar ner mig ibland har för mycket mål och drömmar och höga krav och sånt som gör de för vissa dagar kan verkligen kännas tunga och hur trista o jobbiga som helst och då är allt bara bläää och piss hemskt men sant faktiskt............

Har en sån önskan just nu också men den har inte min stora kärlek just nu heller vilket känns trist då man har en annan vilja och hopp ju nåja blir väl inom framtiden har ju all tid på oss men känner själv verkligen att ja skulle vilja ha det nu snart och göra bort när man är är ung & så, så man senare i framtiden kan satsa på annat och göra en massa annat kul !! =) hahaha

Nåja ursäkta detta tråkiga inlägg men har inte så mycket att skriva eller insperation just nu..hahaha!

Nåja ha de gött allt folk!! :)

Lilla killen blir stora killen idag 2 år!! =)

Ja idag har man än en dag som vanlgit varit och jobbat då det är ens jobb helg, men varit full rulle sen man kom hem för det är ju så att våran lilla kille har fyllt nämligen 2 år idag så nu har han allt blivit stora killen inte liten nå mer usch så jobbigt det är att se ens barn växa upp så fort som tiden går även om de såklart är kul på samma gång och kul och se all utveckling men man tycker verkligen ibland att de går för fort ibland hinner ju inte med :) hehe.

Så efter jobbet blev de bara hem o äta och byta om piffade upp mig lite extra då de var kalas och helg kände bara för att göra de då man annars aldrig sällan är ut eller är så uppklädd eller sminkad eller fin i håret uppsatt så var verkligen kul o göra lite sånt nu då då de är kalas kände sig lite annat än så man ser ut i den vardagliga vardagen så och vart även faktiskt jätte sugen på att gå ut eller göra nå kul när man väl klätt upp sig men men får väl bli en annan helg man får göra eller satsa på det då vi haft fullt upp o dessutom jobbar då måste man ta de lungt när man väl är ledig sina timmar:) hehe.

Liam verkar då ha varit jätte nöjd över hela 2-års kalaset sitt med allt fika och alla som kom och uppvakta honom på sin 2-års dag och för alla fina presenter han fick jätte många fina och bra saker han fick! =).

Nej nu ska en trött två barnsmamma ta och byta om från sin uppklädda em/kväll till en mys pyjamas och lägga sig framför tv:n och se lite tv en stund innan man måste sedan sova då man ska än upp en morgon o jobba!

På återseende, Hoppas alla haft en bra Lördag! :)

Fullt rulle, snart lämna kidsen på dagis!

Ja då var det fredag men jobbar kväll nämligen 14-21 så känns inte så roligt eller spännande där med med fredag då man jobbar kväll och hela helgen, men får trösta sig med att man vet att helgerna brukar gå rätt fort så! =).

Ja nu ska man snart fara och lämna barnen på dagis då som sagt inann de väntas kvällsjobb, men innan blir de att fara och beställa tårta till Liam´s 2-års kalas imorn och sen inahandla lite presenter åt honom har dåligt samvete för att man inte gjort eller hunnit de tidigare men när man jobbar heltid bägge två och så så springer tiden och dagarna iväg och känns som att man knappt hinner med sig själv ibland utan samma visa varje dag...
Nå man ska vara mycket glad man har jobb och så inte klaga och trivs ju rätt bra nu men det är väl normalt och vanligt och känna att de är mycket ibland så.

Ikväll blir de inte mycket då man slutat jobbet utan bara hinna mysa med Älsklingen min innan sängen kallar då de blir en ny tidig morgondag och upp och jobba och sen blir de bara hem o äta sen kalas på de full rulle med andra ord men trevligt o kul för Liam, ska bli roligt och se hans min och när han får öppna alla paket och så han tycker verkligen om att få öppna paket och fort går det!! ;)*ler*.

Nå nä nu måste ja börja göra mig i ordning o klä på oss lite ytterkläder och komma iväg så man hinner med de man ska göra varje minut nu är dyrbar tid...haha!

Ha de allihopa, och önskar alla en trevlig fredag!

Ledig dag! =)

Ja då har man en Ledig dag vilket känns mycket skönt, men fick desto värre ingen sovmorgon för hade nämligen konstigt nog en väldigt morgonpigg liten pojke Liam nämligen som tyckte han hade sovit färdigt o kom till oss på morgonen o böka och hade sig i sängen sådär kring efter 5 tiden så med andra ord blev de inte mycket sömn där efter som ni kanske förstår..... =(.

Nå efter man klivit upp och ätit frukost och gjort sig och barnen klara var de bara dags att ta fram dammsugaren och ta och dammsuga lite här hemma och små plocka lite eftersom de är ju 2-års kalas på lördag då den minsta lilla killen blir hela 2 år är så ofattbart att de redan hunnit gå så pass fort att han nu snart hunnit bli 2 år, vars tar tiden vägen, mamma får ju smått ångest när dom bägge hunnit bli så stora pojkarna mina och ofattbart att nästa höst termin börjar Elias på skola eller 6-års ju men ändå ja helt ofattbart att man inte finner ord för det hela helt enkelt!.

Nu blir de bara att ta fram nå köttfärs så de hinner tina tills de är middags dags då de blir köttfärsås och spaghetti till middag som står näst på menyn enligt barnens (Elias) önskemål.
Sen blir de bara ta de lungt de behöver man som sagt när man väl är ledig för har som sagt varit så hemskt trött senaste tiden, hoppas verkligen att de går över snart för är så himla trött och less på att jämt vara så trött tror ja även ska börja komma igång med lite promenader nu under hösten/vintern skönt o få komma igång o röra sig lite kanske man blir lite piggare av de också och hålla i gång så gott de går och man har ork till=).

Ikväll är det även Hockey så nu hoppas man på vinst iaf än sen sist var de bedrövligt och de vill vi inte se igen utan en skön vinst istället! :).

Nå nu ska ja slita mig från datorn en stund, märker att ja inte mår bra eller ögon tar stryk att sitta länge vid datorn funderar om min syn har blivit sämre eller nå för har till o från då och då att ja tycker att ja ser lite suddigare och mindre bra och ansträngande för ögonen stundvis och i vissa ljus kan de bli jätte jobbigt o suddigt ibland jätte otäckt verkligen får se om de fortsätter måste man väl kolla upp det hela om man kanske är glasögon som behövs eller....

Nåja vi hörs!

Ännu en trött dag....

Ja nu har man idag jobbat klart dagens jobb idag eller jobbade till 14 idag och är imorn ledig vilket känns himla skönt ju, ska passa på att fixa inför Liams 2-års kalas som är på lördag och lite annat smått här hemma men inte göra allt för mycket utan ska passa på och vila upp mig när man väl är ledig är så dålig annars på ta vara och ta de lungt när man väl är ledig och just nu där jag jobbar så behöver man verkligen återhämtning o vila efter jobbet är mest tungt för hjärnan om man säger så är som psykiskt jobbigt inte fysiskt och vilket gör att man blir hemskt trött de timmar man varit på jobbet och kommer hem så har sen ja börjat där bli rätt tidiga kvällar och så för att man är just så slut då man väl kommer hem från jobbet och ev då om man jobbet dag hämtat barnen o lagat mat och allt som ska göras här hemma och med kidsen innan de är kväll för deras del så kan säga att man är som i stort sett i gång hela dagarna ju så inte konstigt att man är eller blir så trött som man är.

Kan dock säga att ja trivs jätte bra på jobbet med personalen och stället och avd i stort sett är bara 2 på själva avd boendet som är mycket passande o ropande o oroligt och så svårt o förklara så de är  därför som gör att just jobbet blir psykiskt jobbigt o att man blir trött i skallen efter dagarna slut men så är de för oss alla som jobbar på avd bland personalen så är inte ensammen om att vara slutkörd efter dagarna slut, men mycket roligt & skojjande har man ju också såklart.... haha ;P.

Annars idag har ja lagat mat fläskpannkaka blev de till middag och sylt och glass riktigt gott var de:).
Har även idag nu i em/kväll legat en stund på min spikmatta ja fått av Maria en av systrarna mina var jätte skönt o avslappnande och ligga på den varmt o skönt o stimulerande för ryggen då ja haft lite små ont i den och var jätte skönt o vila upp sig på den blev genast mycket piggare , som en ny människa med andra ord... ;).

Nu ikväll ska de bli lungt och senare vid 20 tiden prata en stund med gumman, karro på skype och höras vid o höra hur dom har de och hur de är där i karlstad alltid kul o höras vid ju jätte bra att man kan höras där via skype så smidigt o kul o enkelt o prata via :).

nej nej nu orkar ja ej skriva mer lite kramp i fingrarna.. hahaha

Heeej svejs!


Längesen sist eller vadå? ;P

Ja nu är de ju riktigt längesen man skrivit eller varit in här sen vi gifte oss ser jag att de var efter de jag skrivit här sist..haha. Nej men man har som glömt bort och skriva och sen fortsatt de vardagliga livet här hemma efter giftemålet så jobba sköta om hemmet och barnen och så de rullar på med andra ord som vanligt, men fortfarande är man lyckligt gift och känner nu verkligen mer uppåt o positivt nu förtiden på det mesta:).

Nu har jag sen sist också blivit till frågad efter vikariat längre då jag är inne nu i Las listan för längre vikariat så blev uppringt för 3 veckor sen av en enhetschef från Malmuddsgården och dom behövde vikariat där och frågade om ja var intresserad och självklart sa jag så fick 3 veckor schema började förra veckan måndagen nästa heltid.

Det har bara gått bra och trivs rätt bra där visst är de lite tungt stundvis men de är ju pga av att de är vissa äldre som är oroliga och behöver extra resurs som jag då och man ska hålla koll på och som man behöver ständigt typ vara med då dom är oroliga o ropar o.s.v så ibland är man ju som sagt helt slut men men sånt är livet trivs annars jätte bra på stället trevliga arbetskamrater och för de mesta trevliga äldre boende på avd och framför allt skönt och vara på samma ställe och inte behöva passa så mycket tider och stressa runt och slippa en massa städ och tvätt och sånt hela dagarna som de annars varit tidigare så de känns skönt och spännande med nytt:).

Har även blivit i söndags moster åt en 3:e liten prinsessa som syster fick och jätte häftigt datum blev de också 10-10-10 kl 21.51 så var ju hur coolt som helst, så nu väntar man på dom ska få komma hem o komma i ordning hemma så man får komma och se tillökningen i familjen deras!! =).

Nu måste jag nog gå och göra lite middag här i huset så gubben och barnen och jag får oss nå mat här hemma, skriver väl snart igen antar ja då jag får tid över! =).



RSS 2.0