Lilla killen blir stora killen idag 2 år!! =)

Ja idag har man än en dag som vanlgit varit och jobbat då det är ens jobb helg, men varit full rulle sen man kom hem för det är ju så att våran lilla kille har fyllt nämligen 2 år idag så nu har han allt blivit stora killen inte liten nå mer usch så jobbigt det är att se ens barn växa upp så fort som tiden går även om de såklart är kul på samma gång och kul och se all utveckling men man tycker verkligen ibland att de går för fort ibland hinner ju inte med :) hehe.

Så efter jobbet blev de bara hem o äta och byta om piffade upp mig lite extra då de var kalas och helg kände bara för att göra de då man annars aldrig sällan är ut eller är så uppklädd eller sminkad eller fin i håret uppsatt så var verkligen kul o göra lite sånt nu då då de är kalas kände sig lite annat än så man ser ut i den vardagliga vardagen så och vart även faktiskt jätte sugen på att gå ut eller göra nå kul när man väl klätt upp sig men men får väl bli en annan helg man får göra eller satsa på det då vi haft fullt upp o dessutom jobbar då måste man ta de lungt när man väl är ledig sina timmar:) hehe.

Liam verkar då ha varit jätte nöjd över hela 2-års kalaset sitt med allt fika och alla som kom och uppvakta honom på sin 2-års dag och för alla fina presenter han fick jätte många fina och bra saker han fick! =).

Nej nu ska en trött två barnsmamma ta och byta om från sin uppklädda em/kväll till en mys pyjamas och lägga sig framför tv:n och se lite tv en stund innan man måste sedan sova då man ska än upp en morgon o jobba!

På återseende, Hoppas alla haft en bra Lördag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0