Soft och skön dag;)

Ja dagen har varit rätt skön och soft idag trots att man har börjat med att jobba idag till 16:15 och dagen började med att ännu en helg då folk är sjuka så de blev lite kaos på morgonen men oftast på ett eller annat sätt så brukar de ha förmåga att kunna eller fixa sig på ett eller annat sätt tackvare att de finns ordinarie personal som tar på sig o går ut o jobbar på sin lediga helg vilket är ju himla stort gjort men hemskt att de ska behöva beordras ut ordninarie personal för att de inte finns nå lediga vikarier o att de jämt ska vara så konstigt nog blir ju dyrt för kommunens buget o allt o beordra ut ordinarie väldigt konstigt o dåligt att de inte finns nog med vikarier...

Annars har dagen varit lugn eller var efter jobbet o handlade en sväng behövde frukost o lite mjölk o sådant hit hem som tagit slut... sedan var de en lite grinig Liam som var lite tjurig o trött har stigit upp tidigt o bara sovit ca 30min på dagen konstigt nog vet inte varför men inte konstigt en liten en som han inte är på så bra humör då..hehe =P.
Sedan var de bara till att laga lite middag och sedan duscha mig och barnen så de är gjort för blir ju som sagt en rätt tidig kväll för bägge barnen och så man själv sen också får en lugn o soft kväll framför tv:n bara ;).

Nu blir de o göra iordning lite kvällsfika åt barnen så dom kommer i säng, såg just att klockan börjar bli dags för de så.

Ha en fortsatt bra och trevlig söndag!! ;)

Nya bilder på pojkarna;)

Jag tog lite nya bilder på pojkarna mina o tänkte lägga upp lite hunnit växa en hel del sen sist ja lagt ut nå kort på dom, använde mig ut av den gamla digital kameran ja haft tidigare innan den vi hade alldeles nyss innan den som använt senast gick sönder funkar ju o ta med o är ju hyfsat ändå men vill ändå ha en systemkamera nästa månad;).

Varsågod här är nå bilder på dom fiina pojkarna min;).

Liam glad;)
                                   Liam i sängen;)

Liam;)
                                          Liam igen;)

Liam;)
                                        Närbild på Lilleman;)

Liam;)
                                                   Busfröet Liam;)

Elias;)
                                               Stora grabben Elias;)

Brorsorna tillsammans;)
                                       Liam & Elias tillsammans;)

Mildare och varmare ute idag;)

Ja idag när man vakna så fick man ätnligen vakna till en lite mildare och varmare dag idag vilket är efterlängtat och riktigt skönt ju även om de snöar idag;). Lördagen har varit relativt lugn bara har inte gjort nått speciellt idag utan bara varit men lika skönt de emellan åt för imorn ska man ju upp tidigt och jobba och hel dag dessutom till 16:15 så;).

Har även bestämt mig för att jag ska invänta med köpet av systemkameran som jag sett till nästa månad för var så hima mycket tråkiga o dyra utgifter tyvärr denna månad med bl.a fjärrvärmen som var riktigt dyr nu eftersom de varit så himla kallt nu länge så men dessutom har ja inte ens fått nå pengar från A-kassan de dagar jag varit arbetslös less fattar inte varför de ska ta sån tid för att få igång o komma igång med med A-kassan sen man skickat in alla papper och allt tur att jag ialla fall jobbat en del förra månaden så jag fick nå pengar till räkningar o de denna månad annars hade ja ju stått där utan pengar och inte kunnat betala fattar dom inte att man behöver ju verkligen pengarna som man har rätt till ju,så less när de är väntetid eller tjorv innan allt börjat funka!?!?!?. Ska i alla fall ringa på måndag och fråga vars mina pengar håller hus o vad dom sysslar med när de tar sån tid!!?.

Nästa månad blir mycket bättre dels för att jag har jobbat en hel del i februari så och de blir mindre tråkiga o dyra räkningar som väntas nästa månad vilket känns skönt så då kan man nog efter alla räkningar betalda o så investera till systemkameran men ändå lägga undan pengar till bröllopet för denna månad blir nog inte mkt o kunna spara får se vad jag får från A-kassan när jag får dom så kanske man har lite tur o kunna sätta undan denna månad lite oxå;).
Usch hatar när de är dags för var 3:e månad som när alla dom dyra o jobbiga räkningar kommer inget man direkt ser fram emot resten av månaderna är så mycket skönare;).

I eftermiddag/kväll blir de o äta nån god middag och sen fara och se hos brorsan på Luleå-Lindköping matchen om ja inte minns hel fel att de var mot dom får se hur de går med den matchen;).

Ha en bra fortsatt trevlig Lördag allihopa;)


Riktigt skön fredag;)

Ja då är det helg igen och Fredag så nu väntas de snart att ha fredagsmys med älsklingen och se lite tv på Let's Dance och annat nu när barnen strax lagt sig;). Dagen har i övrigt varit riktigt skön, började dagen med att jobba från 7:45-12 sedan kom fredde och barnen och hämtade mig från jobbet så blev det att fara hem och äta lite lunch och sedan har vi bara tagit de lungt här hemma tills de var dags att göra lite hemma gjord god pizza med en massa gott på riktigt god o mumsig blev den. Tycker mycket bättre om hemma gjord pizza än köpes är inte lika äckligt flottiga o rinniga som dom är som man annars köper så köper sällan hämt pizza sparar dessutom en hel del pengar o göra egen;).

Annars efter middagen blev det att fara till storheden till Expert o kolla på en systemkamera som ja tittat på på internet som jag tyckte dom hade rätt schysst pris på och den såg riktigt fin ut när vi var o tittade på den och verkade rätt bra och rätt mkt bra som kunde göra med den o bra och fina bilder att den skulle ta  och prisvärd så tror det blir att fara imorn och investera och göra slag i saken imorn för nu är jag less på att inte ha nån kamera och kunna ta nå bilder eller fotografera med =).

Nu ikväll blir de som sagt snart att se tv och så, blir ev också att följa med barnens mormor på badhuset med barnen och fara o bada i Gammelstads badhus imorn på dagen för hon skulle dit och ville ta med Elias men tyckte att jag och Liam också kunde följa med ju så vi får se hur de blir imorn;).

Ha en trevligt fredagskväll Allihopa! ;)

Usch vilken kall dag idag...

Ja huvva vilken kall dag man fick vakna till även imorse inget roligt alls när man ska jobba ju och vara i farten lite ute också när man jobbar ju... Men var ju redan kallt igår kväll så man hade väl iofs inte kunnat vänta annat, men nu är jag riktigt less kylan nu vill jag ha lite miladare o soligare väder tack! ;).

Jobbdagen har gått bra var dock lite kaos på morgonen folk som var 2 som var sjuka redan sen igår som skulle jobbat idag och en som ringde imorse och sjukanmälde sig var inge vidare kul o dela ut en massa jobb och få stryka tyvärr en del promenader o städ tyvärr när de inte finns tillräckligt med personal och man inte får en enda vikarie, förstår inte det hela vars har alla vikarier som tidigare funnits har de rensats bort hur mkt som helst som varit outbildade som inte jobbat så länge som inte fått vara kvar eller vadå konstigt verkligen...

Nåja efter jobbdagen var de bara hem o börja laga lite middag för sedan väntades de att fara kl 17 på snö & is festival som Elias & Liam hade idag på dagis som dom anordnat riktigt mysigt o fina saker hade dom gjort ut av is & snö många fina lyckter av is & andra saker som dom pysslat på med o måla och så synd man inte har nån fungerande kamera så man fick ta kort på de fina dom hållt på med under denna snö & is vecka som dom haft som dom kallar det!.
Men vi var inte nå vidare länge var så himla kallt nu fram mot efter middagstid var kring -20 så men roligt att ändå varit förbi en sväng ju så då fick vi ju oss en nya friskluft hela familjen också eftersom vi promenerad med Liam I vagn och Freddan drog Elias med sin snow racer (bobb).

Nu ikväll har de och blir bara lungt och sitta framför tv:n och njuta för imorn väntas de också jobb fast en kortare och skönare tur till 7:45-12:15 så de är ju skönt o ha de så ibland oxå och när de dessutom är fredag så för imorn väntas de att laga och göra hemma gjord pizza till middag mums så gott de ska bli;).

Tyvärr kan jag ju inte lägga in nå nya bilder eller nå på barnen som ja så velat men svårt när man som sagt inte har nån fungerande kamera o har ju bestämt mig för att vänta o köpa mig en systemkamera när ja lika köper en ny nästa gång men lär ju bli att införskaffa snart för så less och trist när man inte kan fota lika mycket som förr ju.. =(.

Nej nu ska jag gå och se lite tv Ha en bra kväll!! ;).

Kort inlägg!

Jag orkar tyvärr inte skriva så mycket ikväll eftersom man precis har kommit hem från jobbet och hunnit bara duschat och så är man rätt trött även om de var en bra o rätt skön kväll så:). Men tydligen går de magsjuka bland både vårdtagare och personalen så man får hoppas "peppar peppar ta i trä" att man slipper råkas ut för att bli smittad och få nå, men så nojjig som man är så har man såklart dels på jobbet spritat o spritat händerna och haft dubbla handskar och sen när man duschat tvålat o duschat med riktigt varmt vatten en längre stund.. haha !! =P.

Nej nu ska jag gå och få i mig nån kvällfika nån macka o nå till är rätt hungrig nu efter jobbet eftersom de blev som ingen direkt middag när man började 16 så.

Ha en trevlig kväll allihopa ska själv upp och jobba imorn 7:45- 14:15 så.

Godnatt!!


Kallt ute.....

Japp då fick man vakna ännu till en svin kall dag idag huvva så less man är på denna kyla nu kan vi inte slippa denna kyla o få lite varmare o soliga dagar istället så man kan passa på och kunna vara ute och njuta av de fina vädret ju:).

Dagen har börjat med att göra sig och barnen klara för att dom bägge har ju dagis idag så. Sedan var de bara att åka en sväng förbi mormor för hennes vatten hade tydligen frysit säkert när de varit så pass kallt ute under så lång tid och deras vatten rör går tydligen även ner i nån kallkälla dom har som inte har nån värme alls där som hade gjort att de fryst eftersom de varit så kallt här nu under en längre tid.
Nu har man nyss kommit hem så nu är de bara at invänta att ska stra äta sen lunch innan man ska hämta hem barnen kl 14 för sen kl 16 börjar ju jobbet och jobbar till 21:15 så blir en sen lunch istället för middag för man hinner ju inte äta nån middag när man börjar 16 och vill inte äta middag allt för tidigt klarar inte av de alls...

Huvva lär inte vara nå vidare varmt när man ska jobba i eftermiddag/kväll men men får ta en varm dusch när man kommer hem i alla fall, men sen efter denna kväll är de ju bara nästan att gå och sova för de väntas jobb imorn oxå 7:45-14:15 så då är de upp tidigt:).

Ha de bra allihopa! :)

Trött...trött....

Ja då var snart Tisdagen förbi också, herregud vad dagarna bara rinner iväg. Har dock hunnit med en del nytta idag fast man varit ledig idag vilket varit riktigt skönt o fått saker o ting gjorda som att ha skrivit färdigt Ansökan till vikarieförmedlingen att vikariera som undersköterska på sjukhuset:).

Men har även hunnit med att boka in nu en tid för Brud makeup:en på Make up store vilket var bra och jätte trevliga och fick jätte bra information vad som ingår i priset och vad som kommer att göras både 1:a besöket med provsminkningen och ögonbrynsplockningen och vad man vill ha eller välja ut för produkter till den stora dagen av de dom sminkat en med och annat tips och råd och sen vad som görs när de blir den riktiga sminkningen för den stora dagen så blir nog super bra de här;). Fick provsminkningen att komma den 5/7 och sen så klart blir de den 10/7 igen då de är den stora dagen våran;).

Nu i eftermiddag kväll har de bara varit lugna puckar som gällt precis lagt barnen o tänkte sätta mig här en stund för nyss var jag alldels slut och trött efter duschen min ville bara somna förstår inte varför man jämt o ständigt är så trött för jobbigt är de ju tycker jag sover ju mer än nog oxå så de är ju ingen direkt brist på nån sömn.
Har även kännt lite ömt i magen ida oxå konstigt nog även ont i bråcket lite granna får hoppas de går över för inge vidare kul och ha... =(.
Fick på läkarbesöket dock visat o provat själv nu så jag vet hur man kan trycka tillbaka navelbråcket om man har väldigt besvär av de men kan lova och säga att usch de var inge trevligt eller höjdare o göra de ville bara må illa när man kände de lilla hålet som fanns där inne o en massa tarmar huvva så obehaglig känsla o trycka de tillbaka när de ändå far ut igen....

Nej nu ska jag ta och vila mig i soffan och ev äta en  färsk tunnbröds mjukost smörgås och nå vore lite gott:)
Imorn väntas jobb fast kvällsjobb 16-21:15 blev till frågad ida blir även att jobba torsdag 7:45-14:15 samt fredag 7:45-12:15, sist men inte minst söndag också fast längre 7:30-16:15 en hel del med andra ord men  fint med pengar blir de väl förhoppningsvis :)

Ha de gött allihopa!

Skönt som tusan;)

Är bara tvungen att skriva att nu är allt skrivande klart och gjort till slut Personliga brevet, CV + meritförtecnkingen det blev grymt bra skrivet allt måste jag få säga och skryta lite smått om riktigt bra skrivet allt går bara man väl tar sig tid och börjar så brukar de blir bra i slutändan!! ;).
Så nu är de bara skriva ut allt och kopiera intyg på vars man jobbat tidigare som man ska ha med och även intyg på USK(undersköterska) utbildningen.

Nej nu ska jag fara och göra bort inhandlingen av maten innan barnen ska hem...
Oj vilken skön känsla och ha den dära ansökan gjord!! ;)

Ha de gött Allihopa!!

Måste måste måste..haha =P

Ja då har man lämnat barnen idag på morgonen för dagis jätte skönt för egen del och kul för deras egna del att få roa sig och leka på dagis och båda trivs ju så jätte bra på dagis o så;). Liam han har då en massa framsteg sen han börjat dagis han har börjat smått mer o mer börja gå själv nu o reser sig upp efter saker o ting själv äter själv i princip & surrar & försöker små sjunga jätte mycket så är så roligt och se när dom utvecklas så himla mycket på korttid ju;).

Nu under dagen måste jag ta i tur med att göra färdigt papprerna som ska skickas in till vikareiförmedlingen på sjukhuset ang att börja vikariera där, har dragit ut på det hela tiden bara för att jag inte är så himla motiverad tyävrr o börja skriva de tar ju sån tid o fixa och skriva allt så bra som möjligt personligt brev & CV och annat därför ja skjutit på det hela men nu måste de fixas det är bara ett måste!! haha=P.

Annars idag ska vi även hinna passa på att handla kring lunch tid hem lite mat medans barnen är på dagis är ju så skönt o göra bort de medans barnen är där för de går ju så himla mycket fortare ju... ;) hehe.

Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe o skriva vidare på de som jag ska göra så jag blir färdig nångång... :).

Hej svejs så länge!

Oj glömde... =)

Glömde säga som ni alla märkt att äntligen har min blogg blivit fixad me header och annat utseende riktigt roligt och skriva och hålla på nu med bloggen, men de är tack vare Linda som hjälpt mig med de hela tusen tusen tack ska du ha tjejen riktigt guldvärt för mig!! ;)

Måndag- ny vecka;)

Jaha då var måndagen snart slut hunnit med en hel del ialla fall, dagen har varit lång för att jag klev upp klockan 6 på morgonen för att följa sverige- Finland matchen som var då och vart en riktigt skön seger och bra match var de.
Sedan var de bara att göra sig och barnen klara för äldsta brodern min Johan skulle vara barnvakt åt pojkarna våra medans vi skulle åka iväg en sväng till Kalix sjukhus för att få träffa en läkare som skulle bedömma och kolla mitt navelbråck som jag har som ska opererats inom 3månader sa han kommer man få tid så bara vänta att man får en kallelse till operation där i kalix snart förhoppningsvis;).
Fick även göra klart prover som skulle tas inför operationen och träffa narkosläkare och höra mig för mer om hur operationen går till o annat så de var ju bra de;).

Men läkaren som kände på mitt bråck såg även att jag har kvar en del löshud sen mamma magen som blivit kvar sen ja väntat pojkarna och de är tydligen efter denna långa tid med bägge ungarna som gått så går de inte till sig nå mer så han föreslog eller frågade mig om vi skulle göra två flugor i en smäll att operera till eller bort den huden som är över är ju en del så men kravet eller prioriteringen är ju att man har normalvikt o inte övervikt vilket jag har d.v.s normalvikt asså och sen var de också att man ska ha klart för sig att man inte ska eller har tänkt föda några fler barn när dom fixar till de hela, men de var ju just de sista som vart som att jag blev helt ställd och visste först inte vad ja skulle svara på det hela men sen så sa jag ju att de vet jag ju inte riktigt klart jag har tänkt för de mesta att ja skulle nog vilja ha fler barn i framtiden ialla fall ett till men inte än på några år dock så men han sa ju att jag skulle få fundera på de hela och åtgärda senare efter dom gjort bråckoperationen min.

Annars idag har de varit lungt på eftermiddagen ätit och varit förbi med familjen till Lillebror Daniel och hans tjej rebecca på en kaffe och fika. Nu ikväll har de mesta dels blivit att bara duschat och sett OS på tv och druckit en kopp varm té innan de blir läggdags för ikväll.
Imorn ska ju barnen upp till dagis så lika bra och gå och lägga sig i tid, Ledig imorn verkar de som iaf så då kanske jag får mig lite tid för små saker jag ska fixa och skicka papprerna till vikarieförmedlingen till sjukhuset ang att vikariera där, och sen boka tid på Make up store för min bröllopssminkning ja tänkt göra där;).

Godnatt på er alla! ;)

Söndag

Ja då var de söndag igen.... Söndagen har varit rätt lugn städat och tvättat en maskin med kläder & de lite på morgonen så man har lite ordning igen i hemmet och passar dels på när man väl är ledig denna helg och sen så vaknade bägge ungarna strax efter sju så ingen sovmorgon så då var de lika bra och göra bort de med andra ord;).
Har även hunnit under dagen varit och handlat hem lite smått hit hem som tagit slut när de gäller matvägen o så frukost och mjölk och sådant behövs ju alltid fyllas på eftersom;).

Imorn bär de av till kalix sjukhus hyfsat så tidigt på morgonen ska vara där kl 11 så vill ju vara i god tid också så, blir ju att träffa en läkare som ska kolla på mitt navelbråck som ja lider ut av ont o ömt ibland blir ju operation men när får ja väl veta när jag är dit imorn plus att dom ska väl kolla hur stort de är och bedömma lite saker kring de och ta prover och sånt om de behövs o säkert få göra bort o träffa narkosläkaren stod de i pappret också jag fick hemskickat skönt när man blir väl av med eländet o slipper de helt längtar så haft de nu i snart 5 år har ja räknat ut fick ju de i samband med graviditeten troligen sen ja vänta Elias, men de komiska var att de kom fram att ja hade de när ja var till kalix sjukhus när Elias bara var nån månad gammal för att ja skulle då opereras för Gallsten och operera bort Gallblåsan så var de en specialist läkare där som kände de när han kände då kring magen och skulle kolla när ja var inlagd för de ingen som sagt nå innan de.

Nu i eftermiddag blir de lungt göra middag och ta de lungt framför tv:n och så lika bra de så kallt idag ändå så man vill inte vara ute.... Men kanske att de även blir att kolla igenom CV & sitt personliga brev och de som jag ska skicka in en ansökan om att börja vikariera på sjukhuset som undersköterska vore härligt o nära att få där när man väl bor i S-byn så;).

Oj vad jag även har stora planer o göra om hemma och i barnens rum och så, så en ikea tripp är ett måste snart så sugen på få gjort lite nytt o nya saker o så hit hem ;).

Ha de bra allihopa och ha en fortsatt trevlig söndag!.

Kraam
/YoHaNnA

Less.....

Förstår mig inte på hur man får dit den dära Header bilden jag valt ut och fixat nu blir tokig vill bara få dit det hela någon som vet hur man fixar det hela så all hjälp som ges tackar ja o tar emot;)

Kraaam

Ursäkta dålig uppdatering...

Japp som rubriken låter får börja med att ursäkta för att jag inte har uppdaterat eller skrivit på ett tag här på bloggen men har haft så mycket senaste tiden varit mycket jobb på örnäset på hemtjänsten där ja varit tidigare innan barnledigheten och annat fixande som alltid kommit upp och sen så har man ju haft fullt upp i övrigt när man kommit hem o ta sig tid för barnen och sambon såklart det är ju som en prioritering, men ska bättra mig nu här längre fram då de kanske blivit lite lugnare och har tid att ta sig tid för att skriva och uppdatera bättre ;).

Jag ska även försöka få tid o ta mig för och ändra utseendet här på bloggen för just nu ser den ganska trist ut tycker jag ska försöka fixa mig en ny header eller nå på barnen eller något sådant för min systers dotter har visat mig hur man kan göra så blir nog bra när jag får de hela fixat;).

Måste även snart ta o ta itur med bröllopplanerna som finns kvar att fixa och kolla upp ju med blommor, maten ska nog ev ha catering mat från nå ställe, och sen boka in sminkningen på Make up store måste jag oxå fixa så jag har bokat så de finns tider till då vi ska gifta oss;). Snart är de även dags att skicka ut inbjudningarna blir väl under mars nångång månderna går ju så snabbt nu tycker jag så snart står vi där vid den stora dagen;).

Nej nu ska jag gå och ta mig en kaffekopp barnen ska snart göra sig klar för att kvällsfika lite och göra sig iordning för sängarna, men som skönt är är barnen lediga från dagis imorn blir hemma med freddan medans jag ska jobba imorn till 14;)

Ha en fortsatt bra kväll allesammans!

Kraam
/YoHaNnA

Strålande fin och solig dag;)

Oj oj så härligt väder man vaknade till idag så ljust och härligt att vakna till strålande sol ute och vet att de är varmt väder idag än den hemska tråkiga kalla vädret som varit nu ett tag, hoppas detta väder får vara och stanna några dagar nu! =).
Ja förmiddagen har varit lugn och skön har ju bara haft  lilla Liam på morgonen och ta hand om eftersom Elias har sovit över hos sin gammelmormor i natt så vi fick en lugn och skön sovmorgon imorse. Så nu har vi precis nyss varit och hämtat hem Elias och han var så nöjd och fått sova över och fått vara själv med gammelmormor han hade även också sovit rätt länge på morgonen och hunnit varit ute på en sparkfärd på fm strax inann vi kom och hämtade hem honom.

Så vi har hela familjen har passat på att vara ute och lekt och skottat bort snö från verandan/altan och sådant när de är så ljuvligt soligt och varmt väder ute ju, och Elias älskar ju att kunna vara ute här på den stora gården o pyssla på och skotta snö med sin snöskyffel & leka med sina bobbar och snowbike:n och allt vad han har här ute han pysslar själv på med;).
Så sugen på att gå en promenad idag även när de är så fint väder men kanske hinns med senare i em eller imorgon för vi ska nämligen få fin besök från stockholm freddes bror och tjej som ska komma och hälsa på när dom är här i Luleå en sväng Susanne freddes brorsas tjej har aldrig varit och sett hur vi bor här i huset sen dom flyttade till stockholm så blir trevligt och ses ju;).

Sen ikväll blir de nog att se melodifestivalen eller nått sådant skulle jag tro inget speciellt planerat idag, skulle först till syster och hennes man och se men blev ändrade planer för dom så men lika skönt de o bara vara hemma och mysa på med tända ljus och mumsa på nått gott till när de är alla hjärtans dag imorn, får hoppas karln kommer ihåg och man får sig nått fint, inte för att vi är så himla noga över att ge så dyra saker eller så utan man är ju glad över den kärlek man har till varandra och dom 2 fina pojkarna vi har iaf och har ju iaf längtan och nått att se fram emot i sommar då vi är man och hurstru oj vad man längtar*ler*;).

Nej om man skulle gå och börja ta fram nå fika tills gästerna kommer;).

Ha en toppen dag ni alla i detta ljuvliga fina vädret;)
Kraam
/JoHaNnA




Underbara Fredag;)

Ja då har vi fredag idag, idag har dagen varit rätt så bra men hunnit med o bli rastlös även..haha =P
Nej men dagen började efter att man klivit upp o fikat o gjort sig o barnen klara med att börja stor städa hela huset men skönt nu när vi var två som var hemma så bägge hjälpte till mycket lättare o skönare när man hjälps åt. Så nu har vi de så super fint o frächt här i hela huset under helgen iaf skönt o ha gjort bort de;).

Sedan har vi inte gjort så hemskt mycket under själva dagen små fixat saker o ting här hemma nu när de varit så kallt ute som de varit idag har man inte haft sån stor lust att göra så mycket och vara i farten ändå.
Fram emot efter middagen blev de att fara och handla hem lite gotta till fredagsmyset som blir ikväll för Elias har fått åka till Gammelmormor Mayden o får sova över där o ha mysigt med henne och hunden hennes "Lotta" så han var så nöjd att få åka dit så kul för honom att få komma iväg själv och få mysa på med andra för de tycker han verkligen mycket om, han har ju inte så många kompisar tyvärr här i närheten och hos farmor och Farfar blir de tyvärr inte så ofta barnen är o kan sova över även om Elias så gärna vill tråkigt nog men men så kan de vara ibland..

Nu blir det snart till att lägga Liam för kvällen och sen blir de att ha lite mys här hemma med tända ljus & se lite OS backhoppning som börjar och sedan blir de att se Let´s dance och ev kanske se en film Sommaren med göran så de blir mysigt att bara jag och freddan får lite egen tid med varandra och så;).

Längtar så tills sommarn då vi blir man o hurstru..haha kommer bli en dag man inte kommer glömma när man får vara så fiin bägge två och stå där i kyrkan o ge varandra löfterna och nya ringar på fingrarna inför nära och kära helt underbart kommer de bli;). Längtar tills den 25/3 då ringen min skulle vara klar så nyfiken på den även om ja vet hur den kommer se ut men få prova den på sig själv och allt oj oj så spännande;).

Nej nu ska jag gå o göra Liam klar för sängdags med andra ord pyjamas på och en gröt tallrik innan sovdags;)

Ha en trevlig fredagkväll allihopa;)

Fyndat idag;)

Ja idag har man varit en sväng på staden på fm och kollat lite freddan och brorsan johan skulle kolla på nå så jag passade på och följa med och kolla på H&M på kläder och på H&M smink hittade en hel del fint men hade ingen vagn med mig så ja höll ju i Liam så jag kunde inte pröva nått eller så så jag ska ev fara in till stan på fredag eller nå och kika och ev köpa nån ny mascara och ögonskugga som jag hittade på H&M så grymt sugen att bara gå o kolla och pröva lite kläder utan barn och karl så då får man iaf gå i lugn och ro...haha =P.

Sedan så var vi och hörde på Arktis smedjan där dom tillverkar smycken och säljer oxå för jag har nämligen kollat ut en fin vigselring jag skulle vilja ha från smycka men man kan tjäna en hel del på att låta dom tillverka en liknande ring som man sett ut från nån annanstans på arktis smedjan så vi var och hörde oss för och fick ett bra pris skulle tjäna mellan 1000-1200kr jämfört o köpa på smycka så de nappade vi på så vi ska bara kolla vad vi vill ha för graveringsstil och de ikväll så ska vi göra en beställning efter jobbet imorn för jobbar bara till 14 imorn och på onsdag så;).

Sedan var vi och handlade på dollarstore och på ica maxi och på bägge ställerna fyndade jag på dollar store jätte snygga low socks i olika mönster o färger 5par för 50 kr så köpte 2 frp;). Hade även billigt och bra herbal essensces eller vad dom heter shampoo & balsam för 10kr flaska så de köpte vi oxå så klart billigt och bra;).
Sen så köpte for vi och handlade på ica maxi en del mat och frukost och sådant så fyndade jag även jätte snygga underkläder som jag oxå är i behov att förnya så 10kr styck dom hade halva priset på en del och satt ner en del som de var bara några kvar ut av i vissa strl så var ju perfekt köpte ett par st så billigt o bra när dom var så fina;).

Sen nu blir de lungt fram till middagen är men blir bara enkelt idag patronskinka och potatissallad och grönsallad som är kvar från igår med feta ost och ciabatta bröd typ till så blir gott o enkelt ida o blir nog över till en lätt lunch imorn när man jobbar oxå så bra de oxå slipper man köpa nå lunch;).

Ikväll blir de att fara och se Luleå hockey spela mot frölunda på tv hos brorsan hoppas på bättre match o vinst än förra gången!!.

Ha de gött allt folk!
Kraam
/JoHaNnA

2010-02-07( Söndag)

Ja då var denna helg också snart över.. Ja mesta dels av helgen har ju som sagt varit och jobbat sista dagen idag till 14 sen blev de och laga god middag benfri kotletter och god sås som bladas o läggs i formen som sen sköts i över en timma i ugnen och potatis gratäng och bearniesesås god grönsallad till hur gott som helst och avsluta helgen med mysig god middag med familjen;).

Sen vart de att fara och hälsa på bror och flickvännen hans som har flyttat för ett tag sen tillsammans i Gammelstad men blev tyvärr ett kort kaffebesök för att Liam vart så trött så vi var tvungen efter 1 timma att åka hem och lägga dom för det är klart dom är båda vana att lägga sig tidigt o stiga upp tidigt sen dom börjat vara på dagis en hel del!.
Sen var syster Maria och Tomas förbi mamma och pappa en sväng så var in dit och surrade lite med dom alltid lika trevligt när dom väl kommer på besök ju så blev dels en del prat ang bröllopet och planerandet o sådant;).

Nu ikväll så blir de lungt framför tv:n ska bli skönt o vara ledig imorn iaf efter att ha jobbat en hel del denna vecka inkl. helgen. Ska på stan en sväng i alla fall med freddan och johan brorsan för dom skulle dit en sväng så jag hade tänkt därför passa på medans man är ledig och har tid att kolla upp där på arktis smedjan vad dom skulle ha för att göra en liknande ring som ja hittat på smycka för det ska visst vara billigare att gå dit och han gör en liknande kunde tjäna en del på de så hade tänkt göra bort de och fråga och även fråga vad han tar för att gravera in i freddans ring oxå för han vill ha kvar sin och bara en så;).

Nej nu ska jag fortsätta och gå se tv och bara vara!
Godnatt med er;)
Kraam
/JoHaNnA

Orkar inte skriva mycket idag...

Japp som rubriken lyder orkar inte skriva så mycket idag för hela dagen har då varit i princip fullspäckad.
Dagen började med att stiga upp före attan väckarklockan ringde 05.30 för att hinna göra sig klar innan bussen skulle gå till jobbet 06:15 jobbigt när man inte har körkort och måste åka buss som går så tidigt på helgerna inge vidare kul alls....

Sedan var de jobb som väntat en till kl 14 sen kom freddan och hämtade mig från jobbet vilket var riktigt skönt, har tyvärr haft en hel del ont i axlar och rygg idag och ovanligt nog jobbig sprängande huvudvärk till och från troligen från axlar och rygg rätt stel o som en tyngd känns de som man har jobbigt värre haft en del mycket dubbleringar med lyft och sådant på jobbet senaste tiden så klart om man går ofta till sånna och så många turer och dagar så slits de väl på rygg och axlar fast man är ung... Nåja de går väl över så småningom! :).

Sen idag efter jobbet blev de o fara och se hockey men luleå förlorade tyvärr inte vad man väntar sen man såg förra matchen var inte alls som den inte samma luleå som spelade och satt inte alls sina chanser dom hade =(.

Nåja nu ser jag lite på melodifestivalen och har nyss duschat alltid lika härligt och fräsch känner man sig så sen blir de bara tittande i sovrummet på tv:n och somna till de eftersom man ska upp imorn men får skjuts imorn för går inga tidiga bussar ens på söndag som man hinner med så lite sovmorgon ska bli skönare de sen blir de godmiddag nå kött o gratäng till middag sen lungt skulle ja tro men skönt de efter en arbetsvecka/helg;)

Godnatt på er alla sov så gott!
Kraam
/JoHaNnA

Fredag;)

Ja då är det fredag igen och helg veckorna rullar bara på som vanligt, man hinner ju knappt med..haha;).
Ja idag har man inte hunnit mer än att vakna och gjort sig och barnen klara för dagen barnen är ju desstuom lediga idag från dagis.
Ska ju dessutom och jobba idag måste åka redan strax före tolv med bussen för att hinna till kl 13 då jag börjar, så de blir pappa som är hemma med barnen resten av dagen/kvällen när jag jobbar, det är tur och skönt att tiden brukar gå rätt fort när man jobbar har så mkt besök o vårdtagare som ska ha hjälp så man är som aldrig sysslolös utan jobb hela tiden så då går timmarna rätt fort;).

ikväll sen kommer de inte hinnas med mycket efter de att man slutat nästan direkt i sängen för att orka med att jobba lördag söndag från morgonen till 14:15 så men hinner ju iaf med nått senare under dagarna då man slutat under helgen och inte jobbar allt för länge!;).
Måste snart även börja smått kolla upp saker och ting kring bröllopet och bestämma lite saker och ting när ska man hinna med de tycker man inte hinner med så mycket nu förtiden på veckorna eller nå alltid nått som måste göras, ajja nån dag får man väl allt ta sig tid o kolla upp det hela;).

Nej nu ska jag gå o göra lite nytta innan det sedan blir att åka mot jobbet!

Ha en bra fredag allihopa! ;)
Kraam
/JoHaNnA

Njuter av en ledig dag;)

Ja idag är man ledig vilket känns skönt blir ju en hel del jobbande och så nu när man sprinvikarierar men gör ju de bara på örnäset för tillfället men dom håller en med jobb med jämna mellanrum förtillfället iaf och de är ju bra de men de är ju absolute skönt när man är ledig nån dag då tar man verkligen vara på de;).
Jag har jobbat  från 7:45-16:15 igår och sen vara de bara snabbt o kasta i sig lite middag och sen direkt iväg och handla lite mat hit hem för kylen var rätt tom så de var skönt och få hem lite ny mat & frukost så därför jag inte orkade skriva nått igår..hehe;).

Idag har  de varit bara lungt och skönt lite sovmorgon och sen var de bara och föra barnen till dagis kl 9-14 blir dom idag när ja inget jobb har men skönt att kunna få ha barnen på dagis i alla fall ju och få kunna koppla ut av mellan varven när man väl är ledig och mina små älsklingar trivs ju bägge så bra på dagis så dom är lika glad för att gå, men de är verkligen toppen att de funkar så bra att lämna Liam på dagis inge gråtande eller nå så de känns verkligen skönt för en som mamma när man ska lämna dom speciellt dom dagar man måste jobba.
Sen idag har ja även hunnit små dammsuga lite här hemma och städat toan och så skönt och få de gjort! :).

Nu blir de lungt innan barnen ska hämtas det enda jag ska göra är att ev ringa till sjukhuset och höra mig för om de finns nån chans att få börja springvikariera där.
Ikväll väntas efter middagen att fara till brorsans lägenhet och se Luleå-Modo matchen ska bli intressant om Luleå har snäppat upp sig och vinner ikväll;).

Jag vet då vad jag har i helgen o göra ska nämligen jobba på örnäset hela helgen ska jobba imorn fredag 13-21:15, sen lördag & söndag upp tidigt ska jobba 7:45-14:15 så lär ju vara lagomt trött efter helgen slut...haha =P.

Nej nu väntas strax att gå och få i mig lite lunch, kanske skriver en rad ikväll får se!

Kram på er
/JoHaNnA

Jag nyklippt;)



Förkylning på G? :(

Ja hade tänkt iaf ta och hinna skriva nån rad här innan de blir dags för sängen ska ju dels upp tidigt imorn o jiobba heldag så och sen så börjar jag känna ut av och tror de tyvärr är nån förkylning som är på gång för har som nästäppa men samtdigt lite snuvig och ser till och från då och då och sen börjar jag även smått ha lite ont i huvudet o känna lite i halsen så de bådar inte gott, får hoppas den inte bryter ut helt så man blir sängliggandes eller så i flera dagar så man ej kan jobba eller så ajja får hoppas på de bästa får man de så får man de inte så mycket man kan göra åt de, och inte så underligt heller för de är ju många som har och haft hemska långvariga förkylningar ju så inte så underligt att man själv råkas ut för de...

Annars idag har jag ju varit och klippt mig vart jätte nöjd och fint blev de med luggen o toppningen klippte inte upp de som förut där bak för att de ska kunna sättas upp och vara nog långt så man får ihop de när man ska göra bröllopsfrisyren till sommarn;). Är lite ovant man ser lite annorlunda ut men fint var de men tar en tid och vänja sig när man har ny frisyr, dock måste jag stiga upp i tid så ja hinner fixa håret i tid o så så man får de som man vill ha de men de är de värt;).

Nu ikväll blir de bara lungt framför tv:n o ligga i soffan o kanske ev äta en smörgås så man klarar sig och slipper vakna och vara hungrig på natten ju finns inge värre då är de svårt o somna om tycker ja om de kurrar i magen..haha =P.
Nåja ha de så gött allihop och sovgott sedan!

Kraam
/JoHaNnA

Hehe;)

Tidig uppgång o snöoväder.....

Ja blev då en tidig morgon barnen vaknade idag bägge två vid 06.45 när fredde skulle åka till sista dagen på jobbpraktiken, så var bara och stiga upp trots man var trött och inte sovit nå vidare idag för har fått början till nån förkylning tror ja haft lite ont i huvudet o jobbig nästäppa sen igår em jobbigt värre.
Sedan blev de att göra sig o barnen klar för ännu en dag för dagis för dom bägge fast kortare dag idag från 9-14 så de är ju rätt skönt för dom då dom annars haft rätt långa dagar senaste tiden när vi båda jobbat och så, hemskt var de dock och behöva gå till dagis o plumsa o gå i snövädret snön vimmlar ju så de kommer i ansiktet och in i vagnen Liam's och så inge vidare kul väder tycker de räcker med snö nu och inge mer tack!.

Nu blir de snart bara o äta lunch och ta de lungt innan kl 14 då barnen ska hämtas skönt o bara kunna sitta o koppla ut av ibland också ju, för idag sen kl 16 har ja tid för klippning ska bli riktigt skönt o få toppa håret sen ska ja klippa en annan längre flikigare lugg som ja sett på internet så ska göra som förra gången skriva ut bilden o ta med så är de lättare för henne som ska klippa o veta hur jag menar hoppas o håller tummarna att de blir bra ja brukar ju inte vara feg eller rädd för att göra nya frisyrer eller lugg eller så;).

Nej nu ska jag ta o gå o äta lunchen så de inte blir allt för sent blir plättar o sylt o grädde sen igår*mums* ;)

Skriver väl en rad ikväll säkert om ja blev nöjd efter frsörbesöket.. hehe ;)

/JoHaNnA

Tillbaka till vardagen d.v.s måndag;)

Ja då var de ny vecka igen, herregud vad veckorna går fort man hinner ju verkligen knappt med i svängarna...haha=P. Ja idag har man hunnit varit och jobbat på örnäset från 7:45-15 dagen har gått rätt fort och varit rätt bra lite känningar bara i ryggen o i axlarna tycker man börjar redan känna lätt ut av om man haft en del städningar har aldrig haft så förut men senaste tiden har ja börja märka ut av en del...
Och inte nog med de så har ja så ömt i magen/navelbråcket mitt så man blir så less vill bara ha den 11februari så man får komma till kalix sjukhus o specialistläkarn får känna o kolla och så man får förhoppningsvis en snabb tid för operationen så jobbigt o ha allt oftare ömma känningar och så ju kommer nog bli helt annars kring magen oxå och slippa känna de ömma o tarmarna som rörs där inne som man kan känna ut av som små bubblar o har sig oxå huvva.

Ja annars sen idag har de varit att steka plättar till middag för jag hade glömt o ta upp köttfärsen från frysen som vi skulle ha ätit idag ajja minnet kort men bra ibland speciellt när man stressar på morgorna o göra sig o barnen klara så freddan kan fara o lämna av ungarna på dagis innan han far på jobbet om ja måste oxå jobba.

Imorn är jag nog ledig har då inget utan blir på onsdag jag fick ett pass på örnäset igen 7:45-16:15 bli bra de så man tjänar lite pengar till hit hem;).
Barnen ska dock på dagis en stund mellan 9-14 tänkte ja dom har de så bra o trivs så bra på dagis så de är lika bra dom får gå har mycket roligare där o få leka med kompisar o så än o vara bara här hemma och även bra för Liam som de går så bra för och verkar trivas jätte bra så dumt o bara låta han få vara hemma när de går så pass bra och man har tid på dagis för dom;).

Freddan fick även tyvärr veta idag att han inte nog får vara kvar nu efter imorn på praktiken hade tydligen inte råd och anställa nån fler eller så tyvärr blev de ingen anställning där som vi hoppats på surt riktigt surt kan detta aldrig vända.......? Tur man själv verkar få jobba en del så man får tjäna lite pengar själv iaf hit hem men skönt vore de om man själv skulle få nå längrevikariat eller anställning ju men de lär ju dröja tyvärr som världen är nu med alla jobb och sånt ingen får ju anställning eller nå....
Har iaf bestämt mig för att jag ska bara fortsätta vikariera på örnäsets hemtjänst så länge dom behöver folk för de verkar ju än finnas en hel del behov då och då ju men har även tänkt & ringa imorn eller nå o höra mig för om de finns behov att få vikariera här på sunderbysjukhus o de vore ju himla nära o skönt o roligt o få pröva på nå nytt när man oxå har utbildning som undersköterska o får lite mer användning av sin utbildning ju;).

Imorn väntas i alla fall klippning klockan 16 i gammelstad där ja var sist, skönt o spännande ska de bli ska toppa bara på längden men sen ska ja klippa en lugg fast lite längre o etapp/flikig aktigt svårt o beskriva men fint såg de då ut på bilden ja ska ta med mig imorn iaf hur ja på ett ungefär vill ha de;)

Nej nu ska jag se lite tv ha en trevlig kväll allihopa! ;)


RSS 2.0