Usch vilken kall dag idag...

Ja huvva vilken kall dag man fick vakna till även imorse inget roligt alls när man ska jobba ju och vara i farten lite ute också när man jobbar ju... Men var ju redan kallt igår kväll så man hade väl iofs inte kunnat vänta annat, men nu är jag riktigt less kylan nu vill jag ha lite miladare o soligare väder tack! ;).

Jobbdagen har gått bra var dock lite kaos på morgonen folk som var 2 som var sjuka redan sen igår som skulle jobbat idag och en som ringde imorse och sjukanmälde sig var inge vidare kul o dela ut en massa jobb och få stryka tyvärr en del promenader o städ tyvärr när de inte finns tillräckligt med personal och man inte får en enda vikarie, förstår inte det hela vars har alla vikarier som tidigare funnits har de rensats bort hur mkt som helst som varit outbildade som inte jobbat så länge som inte fått vara kvar eller vadå konstigt verkligen...

Nåja efter jobbdagen var de bara hem o börja laga lite middag för sedan väntades de att fara kl 17 på snö & is festival som Elias & Liam hade idag på dagis som dom anordnat riktigt mysigt o fina saker hade dom gjort ut av is & snö många fina lyckter av is & andra saker som dom pysslat på med o måla och så synd man inte har nån fungerande kamera så man fick ta kort på de fina dom hållt på med under denna snö & is vecka som dom haft som dom kallar det!.
Men vi var inte nå vidare länge var så himla kallt nu fram mot efter middagstid var kring -20 så men roligt att ändå varit förbi en sväng ju så då fick vi ju oss en nya friskluft hela familjen också eftersom vi promenerad med Liam I vagn och Freddan drog Elias med sin snow racer (bobb).

Nu ikväll har de och blir bara lungt och sitta framför tv:n och njuta för imorn väntas de också jobb fast en kortare och skönare tur till 7:45-12:15 så de är ju skönt o ha de så ibland oxå och när de dessutom är fredag så för imorn väntas de att laga och göra hemma gjord pizza till middag mums så gott de ska bli;).

Tyvärr kan jag ju inte lägga in nå nya bilder eller nå på barnen som ja så velat men svårt när man som sagt inte har nån fungerande kamera o har ju bestämt mig för att vänta o köpa mig en systemkamera när ja lika köper en ny nästa gång men lär ju bli att införskaffa snart för så less och trist när man inte kan fota lika mycket som förr ju.. =(.

Nej nu ska jag gå och se lite tv Ha en bra kväll!! ;).

Kommentarer
Postat av: Pia - Mejas mamma

Asko ligger i stan brevid house of pain typ. Dom har mycket fina kläder för båda pojkar och flickor!:)

2010-02-25 @ 20:56:48
URL: http://piasandberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0