Ännu ledig dag ;)

Ja då var de andra dagen man var ledig och är riktigt niice måste ja säga med tanke på hur hemskt o trist schema man fick så njuter man extra av de dagar man är ledig :).

Igår var ja som sagt barnvakt åt Axel då syrran, Maria var iväg på nån kurs hela dagen typ på folkhögsskolan så var ju nära och var nå med tjejjouren eller nått så trots man hade barnen på dagis kan man ju inte säga att man var barnfri men men det spelar ingen roll bebisar är ju ingen match eller nått man tycker är jobbigt utan tar på sig och är barnvakt då ja kan o folk frågar( egentligen) skulle ju mamma vara men slutade som sagt att jag var tills maria tog med han på kursen vid 13 tiden till 16.30 sen :) hehe.

Idag är de tyvärr jäkligt grått och trist väder ute så man blir lika seg o tråkigt som vanligt tyvärr då man är ledig och barnen är ledig idag och hade ju hoppats på kunna vara ute idag mkt men är inget roligt då de är sånt här grå väder o kallt o nyligen regnat en kort sväng..

Nåja nu har ja idag fått sovmorgon till 9 idag med sen ätit frukost och sen suttit lite vid datan och gossarna velat se på disney, bra de finns dessa kanaler då de inte heller vill vara ute och det inte finns så mkt att aktivera då här inne med och man inte har nån bil heller att besöka nån eller hitta på nått.

Men snart ska iaf Anna och kevin komma på besök en stund på kaffe o hälsa på och tänka äta lite av den goda carte´dor glassen ja köpte igår 2 pack för 49kr när vi var och handlade i går em/kväll vart så sugen så :).

Nu dricker man bara lite lunch kaffe iaf och försöker bli piggare o komma tillskott o göra nå medans ja inväntar besöket men går inget vidare känner ja... haha ;P

I em/kväll får vi se vad som äts för gott om de blir att äta ute eller laga hemma och vad som ska göras ikväll är då ledig men jobbar 7-14 hela helgen lång och även måndag som var bra att jag fick bytt! :).

Nåja ha en niice fredag allesammans!

Puss Puss

Mulet och trist.. allt trist!

Ja tänka sig att vädret kan påverka en människa så mycket som de kan göra, för det är verkligen hur trist och tråkigt som helst ju när det ska vara så dåligt och tråkigt väder som det varit senaste tiden ju, vill ha värme & sol ju!!! ;).
Har ju dock iofs även fått mensvärk och blöder till X10000000 så hemskt det är också så humöret är väl där med inte heller på topp ju!.

Tycker just nu att livet står still och ingenting kul eller intressant eller nå händer väldigt grått o trist utan det rullar bara på som vanligt samma- lika¨, och börjar lessna på att de jämt är så och inget positivt eller annorlunda händer ju, det är ju allt för deprimerande måste jag säga! haha ;P.

Nej nu låter detta inlägg så jäkla trist och tråkigt men men sånt är livet ibland, men en bra sak i alla fall är att jag fått byta min tur på måndag som jag skulle jobbat kväll hade ja fått insatt på schemat men en snäll tjej som också nu jobbar extra kunde byta tur att jag fick gå hennes dagtur istället o hon går kvällsturen min istället, för jag har ju som sagt för ett bra tag sen bokat in att gå på seansen där i piteå som Terry Eveans ska ha på måndag kväll o hade ju bokat in de eller biljetterna för länge sen då jag hörde han skulle komma och man måste ju vara ute som sagt i god tid så om man ska få nån biljett så beställde ju redan i februari tror ja de var så himla glad för att jag fick byta och kunde gå på de för det är ju så sjukt bra ju :).

Nu i övrigt ska jag strax fara och jobba kväll 14-21 som vanligt och sen får man vara ledig iaf torsdag & fredag vilket ska bli riktigt niice då man ska jobba helgen ändå ju så.

Nej nu göra lite nytta innan jobbet väntas!

Ha en bra dag allihopa iaf!! :)

Puss Puss.

Vill ha vill ha ;)

Ja som rubriken lyder så vill ja så innerligt känner jag att ja skulle vilja nu ha en egen liten hundvalp en efterlängtad liten söt brun/svart söt liten dvärgpinscher valp tycker dom är bara för söta o ser så till talande ut och lagom små/stora:). Säger bara nästa hund ja vill ha eller ska skaffa ska vara en sån men vill ju ha en nu... :).

Och dessutom har man ju en karl som inte sugen på nån nr:3 heller hur mkt man tjatat o haft såg men inget resultat där, han är för snål med den saken och börjar tröttna på försöka få han med på noterna och de så då kan jag ju under tiden få mig en annan söt liten hunvalp bebis istället och kunna gulli gulla med och mysa med och dom är ju så behändiga ju så :).

Nåja vi får väl se vad framtiden utvisar och hur de ser ut och blir, Hoppas kan man ju alltid ;).
Annars idag har de varit en vanlig arbetsdag och sen bara hunnit laga lite mat och tagit de lungt här hemma och sett lite film med barnen nämligen Ice age såg vi då Elias fick en box med den med 2 olika filmer så och var riktigt kul o se längesen man såg bra och roliga barnfilmer och är ju bara myyys ju och se med barnen sånt ju :).

Nej nu är de inte så mkt mer ja har att skriva inte hänt så mkt sen sist så allt rullar på som vanligt så och ska upp imorn också och jobba fm till 14 imorn och sen kväll onsdag och sen ledig tors och fre sen jobba lörd & sönd till 14 :).

ha de bra allesammans!!

Puss puss

RSS 2.0