Ännu ledig dag ;)

Ja då var de andra dagen man var ledig och är riktigt niice måste ja säga med tanke på hur hemskt o trist schema man fick så njuter man extra av de dagar man är ledig :).

Igår var ja som sagt barnvakt åt Axel då syrran, Maria var iväg på nån kurs hela dagen typ på folkhögsskolan så var ju nära och var nå med tjejjouren eller nått så trots man hade barnen på dagis kan man ju inte säga att man var barnfri men men det spelar ingen roll bebisar är ju ingen match eller nått man tycker är jobbigt utan tar på sig och är barnvakt då ja kan o folk frågar( egentligen) skulle ju mamma vara men slutade som sagt att jag var tills maria tog med han på kursen vid 13 tiden till 16.30 sen :) hehe.

Idag är de tyvärr jäkligt grått och trist väder ute så man blir lika seg o tråkigt som vanligt tyvärr då man är ledig och barnen är ledig idag och hade ju hoppats på kunna vara ute idag mkt men är inget roligt då de är sånt här grå väder o kallt o nyligen regnat en kort sväng..

Nåja nu har ja idag fått sovmorgon till 9 idag med sen ätit frukost och sen suttit lite vid datan och gossarna velat se på disney, bra de finns dessa kanaler då de inte heller vill vara ute och det inte finns så mkt att aktivera då här inne med och man inte har nån bil heller att besöka nån eller hitta på nått.

Men snart ska iaf Anna och kevin komma på besök en stund på kaffe o hälsa på och tänka äta lite av den goda carte´dor glassen ja köpte igår 2 pack för 49kr när vi var och handlade i går em/kväll vart så sugen så :).

Nu dricker man bara lite lunch kaffe iaf och försöker bli piggare o komma tillskott o göra nå medans ja inväntar besöket men går inget vidare känner ja... haha ;P

I em/kväll får vi se vad som äts för gott om de blir att äta ute eller laga hemma och vad som ska göras ikväll är då ledig men jobbar 7-14 hela helgen lång och även måndag som var bra att jag fick bytt! :).

Nåja ha en niice fredag allesammans!

Puss Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0