Bättre sent än aldrig ;P

Ja då tar man väl tar och skriver här när ja lika var in för att kika på bloggen och ser att jag inte skrivit på väldigt länge ser jag och passa på nu när jag har tid! :).

Ja tror inte de hänt så mycket sen sist jag skrivit, man jobbar på för fullt jag och gubben jag fick förlängt på malmuddsgården fast på avd brevid än där ja varit tidigare så vi fick 3v framåt och sen blir de väl över jul och nyår också som de lät som ja hörde sist så, men man får ju hoppas man får nå hyfsat bra schema över jul och nyår många som bara vill vara lediga och när vi är 3 som jobbar just som extra med en viss person där på avd så blir de ju lite svårare att få ledigt helt och så men ja hoppas bara man slipper julaftonskväll iaf.

Har även varit hemma nån dag här med Liam då han har haft ögoninflammation och och så långdragen och så så man fått varit hemma med han. Igår hade jag även lite otur att jag ramlat och slog mig i svanskotan och baki ryggen på mamma och pappas bro när ja skulle gå ut och rasta mormors lilla hundvalp som mamma har hand om tills den blir lite bättre med rumsrenheten. Huvva så hemskt och ont de gjorde och är ännu har ännu känningar från igår helt hemskt känndes alldeles svullet och ont när man gick o satt och så bara malde på men idag maler de inte riktigt på på samma sätt bara om ja gjort nå speciellt o gått mycket kan de börja, men jobbigt ibland o böja sig ner och ta sig upp för då känns de rätt mycket tyvärr....

Har även varit idag till tandläkarn då jag hade tid idag för att rycka ut min visdomstand som jag hade hål i var tydligen rätt stort hål så var inte lönt o laga och sen så var de så på kanten hålet var in mot en annan tand så de var inte lönt o laga brukar vara svår lagat och inte bli bra och risk kanske för nytt hål sa tandläkarn min och visdoms tänderna har ju oftast inte nån funktion eller behöver vara där brukar bara vara till besvär så lika bra och rycka ut den då.
Får se om man känner nått då i em/kväll då man ska jobba hoppas inte för då blir de jobbigt o både ha värk från de och från svanskotan då ja ramla ingen rolig kväll då med andra ord.....

Usch så kallt det är idag även då ja skulle gå och lämna barnen på dagis har inte alls nån lust att gå ut i denna kyla men som tur är har man ju inne jobb och de enda man är ute är till o från bussen ju :).

Nej nu ska jag allt ta och vila mig lite innan jobbet kallar och man ska gå ut i kylan brrrr..... så kallt! =(


Dags att skriva kanske?

Ja då kanske de var dags att skriva nått här igen på bloggen var ju nu ett par dagar sen eller kanske vecka sen jag skrev nått här senast, men blir så ibland för ibland är man så trött eller haft fullt upp eller helt enkelt inte känner eller har nått att skriva om... hehe

Ja nu är vi tillbaka till vardagen efter en skön och ledig och rolig helg. Helgen har varit fullspäckad fredag jobba jag kväll, lördag var de upp tidigt 10 började Arcus loppisen och såklart måste man ju på den fast denna gång blev de riktigt billigt hade som inget direkt ja skulle köpa eller behövde har nog med krims krams & barn saker här hemma känns de som har ju inte alls allt för stort fast vi har hus ju konstigt nog ;P haha. Men var iaf kul och gå o kika och syster som ska ha barn var ju med och hon fynda ju lite små saker och sen Även syster dotter min var med så hon fynda också lite kläder och nå böcker då hon tycker mycket om att läsa och så! :).

Träffade verkligen hur mycket folk man kände som helst på Arcus men som sagt den är ju populär och bra Loppisen där oftast! :).

Blev sen att hem snabbt o äta middag efter de och sen göra sig klar och packa barnens väskor som dom skulle ha med sig då dom skulle sova över hos storebror min då jag & fredde var iväg på festligheter med de vanliga roliga & trevliga gänget nämligen Linda & Magnus, Åsa & Magnus samt Micke och Mona och en massa andra till alla som var där som vi känner till också som brukar vara med! :).
Vart riktigt sent var typ bland dom sista som var kvar sen blev vi hungriga innan vi tog taxi hem sp blev att gå och vara onyttiga ocg gå och käka på Max ett Friscomål mmmmm så gott det var!! ;).
Sen hem och sova och en ny dag blev de, med sovmorgon då barnen var hos broder och sen blev de att hämta dom och sen fika hos mamma & pappa då vi fira pappa i efterhand då han fyllt år förra torsdagen egentligen men blev att fira han i söndags då alla i familjen o syskon och så hade mycket annat inplanerat och så.

Nå sen har de bara varit och vilat resten av söndagen var rätt trötta både ja o freddan!! =P.

Nå sen har de bara varit tillbaka till jobbande, jobbat nu mån och tis och har även imorn ons & torsdag dag tid 07-14 turer sen Ledig fredag som skönt är men då ska vi bli bjudna på middag av syster blir hemligt vad de bjuds på då de är en av presenterna ja fick av syster då ja fyllde år och vara barnfri dessutom och sen då efter middagen blir de film mys och lite gotta till kvällen så ska bli riktigt roligt och trevligt o få bli bjuden på god mat med trevligt sällskap och annat roligt och mys ihop när man väl ses!! :). sen jobba helgen d.v.s lörfag & söndag då ja är ledig som tur är fredag känns inte helgen liiika lååång ;) hehe

Nä nu börjar ja få skriva kram av så långt som ja nu skrivit o berättat om de som hänt sen sist, men brukar ju bli långt då man inte skrivit på länge, brukar ju ha hunnit med och gjort en hel del så!.

Nu ikväll blir de i alla fall och se Luleå- Lindköping på tv hos bror , hoppas på vinst!! =)

RSS 2.0