Dags att skriva kanske?

Ja då kanske de var dags att skriva nått här igen på bloggen var ju nu ett par dagar sen eller kanske vecka sen jag skrev nått här senast, men blir så ibland för ibland är man så trött eller haft fullt upp eller helt enkelt inte känner eller har nått att skriva om... hehe

Ja nu är vi tillbaka till vardagen efter en skön och ledig och rolig helg. Helgen har varit fullspäckad fredag jobba jag kväll, lördag var de upp tidigt 10 började Arcus loppisen och såklart måste man ju på den fast denna gång blev de riktigt billigt hade som inget direkt ja skulle köpa eller behövde har nog med krims krams & barn saker här hemma känns de som har ju inte alls allt för stort fast vi har hus ju konstigt nog ;P haha. Men var iaf kul och gå o kika och syster som ska ha barn var ju med och hon fynda ju lite små saker och sen Även syster dotter min var med så hon fynda också lite kläder och nå böcker då hon tycker mycket om att läsa och så! :).

Träffade verkligen hur mycket folk man kände som helst på Arcus men som sagt den är ju populär och bra Loppisen där oftast! :).

Blev sen att hem snabbt o äta middag efter de och sen göra sig klar och packa barnens väskor som dom skulle ha med sig då dom skulle sova över hos storebror min då jag & fredde var iväg på festligheter med de vanliga roliga & trevliga gänget nämligen Linda & Magnus, Åsa & Magnus samt Micke och Mona och en massa andra till alla som var där som vi känner till också som brukar vara med! :).
Vart riktigt sent var typ bland dom sista som var kvar sen blev vi hungriga innan vi tog taxi hem sp blev att gå och vara onyttiga ocg gå och käka på Max ett Friscomål mmmmm så gott det var!! ;).
Sen hem och sova och en ny dag blev de, med sovmorgon då barnen var hos broder och sen blev de att hämta dom och sen fika hos mamma & pappa då vi fira pappa i efterhand då han fyllt år förra torsdagen egentligen men blev att fira han i söndags då alla i familjen o syskon och så hade mycket annat inplanerat och så.

Nå sen har de bara varit och vilat resten av söndagen var rätt trötta både ja o freddan!! =P.

Nå sen har de bara varit tillbaka till jobbande, jobbat nu mån och tis och har även imorn ons & torsdag dag tid 07-14 turer sen Ledig fredag som skönt är men då ska vi bli bjudna på middag av syster blir hemligt vad de bjuds på då de är en av presenterna ja fick av syster då ja fyllde år och vara barnfri dessutom och sen då efter middagen blir de film mys och lite gotta till kvällen så ska bli riktigt roligt och trevligt o få bli bjuden på god mat med trevligt sällskap och annat roligt och mys ihop när man väl ses!! :). sen jobba helgen d.v.s lörfag & söndag då ja är ledig som tur är fredag känns inte helgen liiika lååång ;) hehe

Nä nu börjar ja få skriva kram av så långt som ja nu skrivit o berättat om de som hänt sen sist, men brukar ju bli långt då man inte skrivit på länge, brukar ju ha hunnit med och gjort en hel del så!.

Nu ikväll blir de i alla fall och se Luleå- Lindköping på tv hos bror , hoppas på vinst!! =)

Kommentarer
Postat av: emelie

fiin blogg Moster <3!



ska jag hjälpa dej att fixa en ny header nån dag ?

jag börjar bli riktigt bra på att göra designs ! : )

kram!

2010-11-02 @ 18:17:22
URL: http://photoinnature.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0