Tillbaka till vardagen efter den underbara bröllopsdagen;)

ja då var man tillbaka till vardagen då och ny vecka som hunnit gått 2 dagar redan ju, oj så fort veckorna går ju, dagarna har bara rusat förbi tycker jag redan sen vi gifte oss i lördags ju ;) hehe.
Känns helt underbart iaf och vara gift nu känns iaf annorlunda tycker jag och lite annat nu också sen man gifte sig går inte att beskriva riktigt men hur fantastiskt känns de i alla fall och hur rätt som helst;).

Bröllopsdagen kan jag ju berätta gick iaf som sagt hur fort som helst ju men hur underbar som helst och ett minne verkligen för livet, allt flöt bara på under hela dagen från morgon till kväll/natt. I kyrkan gick de då bara bra gick ju väldigt fort verkligen och var inte alls nå speciellt nervös mer än när de var dags att gå in men släppte lika fort, men min man han var hur nervös och spänd som helst men släppte där med för han till slut under själva vigseln ;) hehe. Och barnen var riktigt stiliga & duktiga när dom gick med i in & utgången av kyrkan helt otroligt så snälla & duktiga dom verkligen var och verkligen hur söta & stiliga som helst i sina fin kläder & skor ju;).

Sen så hela bröllopsfesten på bergnäsgården var hur lyckad och underbar som helst ju och riktigt god mat & tårta &  riktigt mycket trevlig underhållning och saker och ting som skedde under kvällen & både brudtärna & bestman & syster maria & hennes man Tomas som även var toastmasters & toastmadame gick de ju alldles suveränt bra för var så himla duktiga & gjorde allt så trevligt & bra som helst ju,alldeles underbart att få fira med alla våra nära & kära som deltog under dagen ju;).

Så nu hädanefter är man Fru Johanna Sundvall Oja och trivts super bra som det börjar ha vant mig nu och känna att de är ju så nu att man är det var lite ovant i början ju men klart när man inte varit de förr så hehe...*ler* ;)

Ska senare lägga upp lite fina bilder från bröllopet senare när jag får tid och mer bilder och allt sånt ju inlagt och såå ;).

Annars i veckan har de bara varit o fortsatt o jobba på och så dagarna går så fort ändå så så snart är ju sommarjobbet lika fort över när de ändå går så fort som de går ju.

Imorn jobbar jag till 14.15 och sen på torsdag hade jag & min man fara och bada på aronsbadet med barnen o låta dom få bada & även min bästa vän karro som var brudtärna & hennes kille Nicklas som var bestman ska också följa med då vi åker och badar med barnen och ta med oss nå lunch o mysa på då man är ledig & dom ännu är här innan dom åker på fredag tillbaka till Karlstad ju, kommer sakna dom så otroligt mycket men vi ska ju ner till dom efter jag slutat jobbat i mitten på aug eller nått sånt ska bli himla kul och intressant ju och få se hur dom bor ju & skönt o få komma iväg oxå en sväng när man jobbat hela sommarn ju :).

Min man fredde har även fått igår veta att han blev tillfrågad av en han känner att få jobba några månader iaf till att börja med på Svenska poolfabriken här i luleå vid coop arena dom behövde tydligen folk och är ju super bra att han äntligen får sig nå jobb o komma ut och jobba igen ju får hoppas de blir längre än några månader att han får vara kvar men hur som helst så är vi båda så glada att han får komma och börja jobba & tjäna en hel del mer pengar ju och det är ju aldrig fel om man säger så, alltid bra när man kommer in nånstans så har man ju iaf alt fler jobbchanser att visa vad man kan o ev bli kvar ju om dom är nöjd med han;).
Fick jobbet via en kontakt så det var ju toppen och det är ju faktiskt så i dagens samhälle så är de ju faktiskt mest via egna kontaker man oftast får eller har chans till jobb ju.

Barnen kommer ju dock få gå på sommardagis ett tag då vi bägge kommer jobba då han börjar på måndag 7-16 mån - fre är jobbet så men har ju plats där redan ordnat sedan tidigare då vi inte visste om han skulle få nå jobb i sommar så de är ju skönt o tur att vi gjorde de färdigt så då är de bara ringa imorn och medela att dom måste få komma från och med måndag iaf då han börjar jobba, känns lite jobbigt eller tråkigt att behöva ha barnen äver sommaren men man har ju som inte så mycket till val och är ju inte allt för länge jag jobbar heller vad jag ve har ju schema till 15 aug över sommaren sen åker vi väl på en tripp då som sagt till Karlstad direkt efter de!.

Har även äntligen fått tag i en större bil som är så efterlängtat så, så nästa vecka så köper vi bilen en saab är de ut av ett par vi känner så känns riktigt skönt att få en större bil & 4 dörrars känns ju helt underbart när vi bara haft en lite jobb skorv med 2 dörrar.... hahaha =(. Fick bilen även till mycket bra pris med tanke på vad den gått och är i för skick och nyskattad & besiktigad och även nya sommardäck & rätt nya vinterdäck & AC som är efterlängtat nu när de är sommar och så ju och har drag vilket som är suveränt ju och är manuell så är ju bra när jag ska övningsköra ju nu när man snart ska ta körkortet ju!! ;P.

Nej nu blev detta inlägg alldles för långt men blir ju så när man inte skrivit på hundra år känns de som...hahaha men iaf var riktigt längesen men har ju haft som sagt fullt upp så inte så konstigt att man inte prioriterat att sitta och hinna skriva så mycket då, men nu hädanefter ska de bli skärpning o allt oftare skrivet:).

Avslutar med 2 bilder på mig iaf från bröllopet kommer fler när jag fått alla andra bilder o så ju:).

Jag som brud på bröllopsdagen;)
Jag på bröllopsdagen på bergnäsgården;)

Jag igen på bröllopsdagen;)
Jag igen på bröllopsdagen närbild;)

Då var man äntligen Fru;)

Oj oj oj säger jag bara, då är man äntligen blivit fru Oja då , eller blir ju fru Johanna sundvall-Oja  då jag valt och behålla mitt efternamn som mellan namn;). Var verkligen en underbar strålande bröllopsdag vi hade går inte att beskriva känsla så jäkla underbart de känns, känns verkligen till 110% helt rätt och underbart att vi gift oss & ska leva med varandra resten av våra liv tillsammans har verkligen kännt så rätt från första gången vi sågs var verkligen kärlek vid första ögonkastet kan ja lova er!;).

Hela dagen gick så himla fort från morgon till kväll men det är ju så när man har så himla roligt & trevligt ju. Vart verkligen en lyckat och underbar bröllopsdag/fest så himla underbart och få fira den stora dagen med alla nära & kära vi bjudit som var med. Bröllopsnatten på nordkalotten var också helt underbar & mysigt ju att få övernatta efter en sån underbar dag som den var verkligen!.

Kommer med mer information om hela dagen och allt imorn eller så för just nu är jag så trött men ville bara skriva ett kort inlägg nu när man blivit FRU!!!! ;)



Äntligen Helg ;)

Yes, äntligen helg och ledig nu efter jobbdagen idag ska bli riktigt skönt o få vara ledig nu under helgen och börja först kväll på måndag 16-21 så då blir ju helgen lite längre ju känns de som ;).
Fast morgondagen lär bli allt annat än bara vila och ta de lungt, men känns väldigt nervöst men spännande på samma gång då de nämligen lär vara min möhippa som lär inträffa imorn då jag inte haft nån och sista helgen kvar ju innan vi gifter oss ju & fredde har nmäligen sin svensexa idag med grabbarna;). hehe

Barnen har då varit med mormor & en kompis till henne idag medans jag jobbade och fredde var iväg från morgonen på sin svensexa så, och Elias & Liam har haft de super bra och roligt med mormor & sin vän siv för dom har nämligen varit till Piteå idag med ungarna då dom planerat in de själva men fick ta med barnen då vi behövde barnpassning ju, men hade gått hur bra som helst hade gått på stan i piteå & ätit där ute nånstans & sen varit på Öjebyns marknaden som var så barnen hade då varit så snälla och haft roligt;).
Liam fick även ett par jätte tuffa foppa tofflor Lime gröna med lite mörkare gröna kamoflage ränder jätte fina älskade verkligen den färgen ju och passade så perfekt och fina på han så de var ju bra att han fick de nu då de är sommar och varmt ute. Mormor(mamma) hade nämligen även hittar på Lindex på rea nå jätte fina shorts åt Elias vita med nå ljus blåa ränder & nå annat tryck på riktigt tuffa fina surfing shorts:).

Dagen i övrigt idag efter jobbet har varit lungt vila en stund när ja kom hem, sen bara laga lite middag till mig och barnen och sen blev de att fara och hälsa på en kompis sara & hennes 3 flickor hon har så Elias och Liam fick leka med, lekte jätte bra och roligt ihop ju märktes att de var längesen dom setts, dom lekte både inomhus och sen ute i deras lekpark dom har utanför lägenhetens deras typ;).
Sen efter de var de bara att fara hem och ge barnen lite kvällsgröt och sen till att lägga sig för kvällen.
Så nu är de rena lungnet här hemma då dom sove bägge & fredde är iväg på sin svensexa & lär ju inte komma hem förän i natt så blir bara att ta de lungt framför datorn & se lite tv innan man själv går och lägger sig för kvällen/natten och man måste upp i tid då de säkert kommer bli möhippa så man är ordentligt utvilad... :P

har sett föressten bilder via facebook från freddes svensexa lite granna folk som har lagt upp som är med efteråt oj oj säger jag i början var de mycket pinsamheter och sånt han fick göra & klä ut sig & sminka sig till en kvinna med kvinnokläder o allt som hör till och få gå på affären o fråga efter vars dom har bindor & gå och beställa nå mål från max o.s.v sen ser de ut som roligheter som spela paint boll och basta ute med bastuflotten och så verkar ju himla trevligt så de är väl med mat eller så äter dom väl på färjan kanske o utgång där säkert dom avslutar de hela...hehe ;).

Oj oj Riktigt nervös blir man när man sett de bilder från hans hoppas tjejerna är mildare iaf med mig imorn.. haha ;P.

Håll tummarna för mig imorn att de blir bra & inte allt för pinsamma och jobbiga saker ..haha
Ni lär ju få uppdatering på söndag så! :)


Torsdag

ja denna torsdag har då bara runnit iväg känns det som hela dagen har verkligen gått fort, sen man slutade jobbet och så, jobbade från 7:45-14:15 idag var en rätt skönt jobb dag idag inte allt för stressigt eller jobbigt utan en bra & skön dag.

Efter jag kom hem var de bara till att nästan ställa sig vid spisen och laga middag eller blev ugnen som fick göra de mesta jobbet, blev bara att steka själv nå bacon till potatisbullarna vi gjorde till middag i ugn, har inte ätit det heller på länge så var riktigt gott faktiskt o går ju fort också, ibland får man lov o vara lite lat då man jobbar :P

Sen idag har de bara varit och handlat och så varit förbi med familjen och hälsat på mormor min o fikade o så, fick även en jätte fin & äldre fin servis med kaffe koppar och assietter eller fat eller vad man ska säga till dom jätte fina & sånna är alltid goda och dricka kaffe också ur ju.

ikväll har de i övrigt bara varit lungt och lär förbli så ska bara ta de lungt och se lite tv eller så för imorn är de sista jobb dagen för denna vecka har samma pass som idag till 14:15 så sen är de helg och troligtvis säkert i helgen möhippan som kommer bli för är ju sista helgen nu innan vi gifter oss och står där i kyrkan på kyrk trappen och är gifta sen och som blir hädan efter Man och fru ;) *ler*.

Har föressten fått tid eller prästen ringde eller kontakta oss igår så vi ska träffas på tisdag till veckan och gå igenom lite saker och ting kring hur vigseln kommer vara och om vi har nått vi vill ha & så under själva vigseln och så & även få se i kyrkan o gå igenom där och få prov gå där och sånt innan hur vi ska gå och så vilket känns himla skönt o fått testa inann de blir på riktigt på den stora dagen ju så man ärlite förberedd och allt när man ska gå inför all släkt och vänner ju..haha Oj så nervös man blir eller är ju mer man tänker på de hela men ser ändå helt klart fram emot det hela ska bli så spännande ju;).

Har mycket nästa vecka att små fixa inför de hela och även hinna jobba där emellan. Ska på måndag och göra en provsminkning på Make up store inför den stora dagen och dom plockar även ögonbrynen och får välja ut sminket eller några produker man får välja som ingår i själva priset utöver själva sminkingen och så och dom tipsar & pratar på så ska bli spännande de också nästa vecka att se fram emot. 
Sen under veckan ska jag även färga håret lillebrors tjej rebecca ska göra de har färg o allt så & sen torsdag ska jag och freddan klippa oss eller fredde mer klippnig jag ska ju toppa o klippa luggen bara då ja behöver ha kvar den långa längd jag har till brudfrisyren ju:).

sen ska vi små köpa lite saker o ting även under vecka nå snacks o drickor till dom som inte kan eller ska dricka under kvällen & nå champange glas som vi ska ha till välkomsdrinken och sånt smått är att fixa men blir nog bra det hela :).

Nej nu gå och se lite tv!

RSS 2.0