Äntligen Helg ;)

Yes, äntligen helg och ledig nu efter jobbdagen idag ska bli riktigt skönt o få vara ledig nu under helgen och börja först kväll på måndag 16-21 så då blir ju helgen lite längre ju känns de som ;).
Fast morgondagen lär bli allt annat än bara vila och ta de lungt, men känns väldigt nervöst men spännande på samma gång då de nämligen lär vara min möhippa som lär inträffa imorn då jag inte haft nån och sista helgen kvar ju innan vi gifter oss ju & fredde har nmäligen sin svensexa idag med grabbarna;). hehe

Barnen har då varit med mormor & en kompis till henne idag medans jag jobbade och fredde var iväg från morgonen på sin svensexa så, och Elias & Liam har haft de super bra och roligt med mormor & sin vän siv för dom har nämligen varit till Piteå idag med ungarna då dom planerat in de själva men fick ta med barnen då vi behövde barnpassning ju, men hade gått hur bra som helst hade gått på stan i piteå & ätit där ute nånstans & sen varit på Öjebyns marknaden som var så barnen hade då varit så snälla och haft roligt;).
Liam fick även ett par jätte tuffa foppa tofflor Lime gröna med lite mörkare gröna kamoflage ränder jätte fina älskade verkligen den färgen ju och passade så perfekt och fina på han så de var ju bra att han fick de nu då de är sommar och varmt ute. Mormor(mamma) hade nämligen även hittar på Lindex på rea nå jätte fina shorts åt Elias vita med nå ljus blåa ränder & nå annat tryck på riktigt tuffa fina surfing shorts:).

Dagen i övrigt idag efter jobbet har varit lungt vila en stund när ja kom hem, sen bara laga lite middag till mig och barnen och sen blev de att fara och hälsa på en kompis sara & hennes 3 flickor hon har så Elias och Liam fick leka med, lekte jätte bra och roligt ihop ju märktes att de var längesen dom setts, dom lekte både inomhus och sen ute i deras lekpark dom har utanför lägenhetens deras typ;).
Sen efter de var de bara att fara hem och ge barnen lite kvällsgröt och sen till att lägga sig för kvällen.
Så nu är de rena lungnet här hemma då dom sove bägge & fredde är iväg på sin svensexa & lär ju inte komma hem förän i natt så blir bara att ta de lungt framför datorn & se lite tv innan man själv går och lägger sig för kvällen/natten och man måste upp i tid då de säkert kommer bli möhippa så man är ordentligt utvilad... :P

har sett föressten bilder via facebook från freddes svensexa lite granna folk som har lagt upp som är med efteråt oj oj säger jag i början var de mycket pinsamheter och sånt han fick göra & klä ut sig & sminka sig till en kvinna med kvinnokläder o allt som hör till och få gå på affären o fråga efter vars dom har bindor & gå och beställa nå mål från max o.s.v sen ser de ut som roligheter som spela paint boll och basta ute med bastuflotten och så verkar ju himla trevligt så de är väl med mat eller så äter dom väl på färjan kanske o utgång där säkert dom avslutar de hela...hehe ;).

Oj oj Riktigt nervös blir man när man sett de bilder från hans hoppas tjejerna är mildare iaf med mig imorn.. haha ;P.

Håll tummarna för mig imorn att de blir bra & inte allt för pinsamma och jobbiga saker ..haha
Ni lär ju få uppdatering på söndag så! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0