Vill ha vill ha ;)

Ja som rubriken lyder så vill ja så innerligt känner jag att ja skulle vilja nu ha en egen liten hundvalp en efterlängtad liten söt brun/svart söt liten dvärgpinscher valp tycker dom är bara för söta o ser så till talande ut och lagom små/stora:). Säger bara nästa hund ja vill ha eller ska skaffa ska vara en sån men vill ju ha en nu... :).

Och dessutom har man ju en karl som inte sugen på nån nr:3 heller hur mkt man tjatat o haft såg men inget resultat där, han är för snål med den saken och börjar tröttna på försöka få han med på noterna och de så då kan jag ju under tiden få mig en annan söt liten hunvalp bebis istället och kunna gulli gulla med och mysa med och dom är ju så behändiga ju så :).

Nåja vi får väl se vad framtiden utvisar och hur de ser ut och blir, Hoppas kan man ju alltid ;).
Annars idag har de varit en vanlig arbetsdag och sen bara hunnit laga lite mat och tagit de lungt här hemma och sett lite film med barnen nämligen Ice age såg vi då Elias fick en box med den med 2 olika filmer så och var riktigt kul o se längesen man såg bra och roliga barnfilmer och är ju bara myyys ju och se med barnen sånt ju :).

Nej nu är de inte så mkt mer ja har att skriva inte hänt så mkt sen sist så allt rullar på som vanligt så och ska upp imorn också och jobba fm till 14 imorn och sen kväll onsdag och sen ledig tors och fre sen jobba lörd & sönd till 14 :).

ha de bra allesammans!!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Becca

Är väldigt mkt jobb med dom så att dom inte blir jobbig =S men söta är dom

2011-05-05 @ 21:00:19
URL: http://varatlillamirakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0