Orkar inte skriva mycket idag...

Japp som rubriken lyder orkar inte skriva så mycket idag för hela dagen har då varit i princip fullspäckad.
Dagen började med att stiga upp före attan väckarklockan ringde 05.30 för att hinna göra sig klar innan bussen skulle gå till jobbet 06:15 jobbigt när man inte har körkort och måste åka buss som går så tidigt på helgerna inge vidare kul alls....

Sedan var de jobb som väntat en till kl 14 sen kom freddan och hämtade mig från jobbet vilket var riktigt skönt, har tyvärr haft en hel del ont i axlar och rygg idag och ovanligt nog jobbig sprängande huvudvärk till och från troligen från axlar och rygg rätt stel o som en tyngd känns de som man har jobbigt värre haft en del mycket dubbleringar med lyft och sådant på jobbet senaste tiden så klart om man går ofta till sånna och så många turer och dagar så slits de väl på rygg och axlar fast man är ung... Nåja de går väl över så småningom! :).

Sen idag efter jobbet blev de o fara och se hockey men luleå förlorade tyvärr inte vad man väntar sen man såg förra matchen var inte alls som den inte samma luleå som spelade och satt inte alls sina chanser dom hade =(.

Nåja nu ser jag lite på melodifestivalen och har nyss duschat alltid lika härligt och fräsch känner man sig så sen blir de bara tittande i sovrummet på tv:n och somna till de eftersom man ska upp imorn men får skjuts imorn för går inga tidiga bussar ens på söndag som man hinner med så lite sovmorgon ska bli skönare de sen blir de godmiddag nå kött o gratäng till middag sen lungt skulle ja tro men skönt de efter en arbetsvecka/helg;)

Godnatt på er alla sov så gott!
Kraam
/JoHaNnA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0