Kallt ute.....

Japp då fick man vakna ännu till en svin kall dag idag huvva så less man är på denna kyla nu kan vi inte slippa denna kyla o få lite varmare o soliga dagar istället så man kan passa på och kunna vara ute och njuta av de fina vädret ju:).

Dagen har börjat med att göra sig och barnen klara för att dom bägge har ju dagis idag så. Sedan var de bara att åka en sväng förbi mormor för hennes vatten hade tydligen frysit säkert när de varit så pass kallt ute under så lång tid och deras vatten rör går tydligen även ner i nån kallkälla dom har som inte har nån värme alls där som hade gjort att de fryst eftersom de varit så kallt här nu under en längre tid.
Nu har man nyss kommit hem så nu är de bara at invänta att ska stra äta sen lunch innan man ska hämta hem barnen kl 14 för sen kl 16 börjar ju jobbet och jobbar till 21:15 så blir en sen lunch istället för middag för man hinner ju inte äta nån middag när man börjar 16 och vill inte äta middag allt för tidigt klarar inte av de alls...

Huvva lär inte vara nå vidare varmt när man ska jobba i eftermiddag/kväll men men får ta en varm dusch när man kommer hem i alla fall, men sen efter denna kväll är de ju bara nästan att gå och sova för de väntas jobb imorn oxå 7:45-14:15 så då är de upp tidigt:).

Ha de bra allihopa! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0