Söndag

Ja då var de söndag igen.... Söndagen har varit rätt lugn städat och tvättat en maskin med kläder & de lite på morgonen så man har lite ordning igen i hemmet och passar dels på när man väl är ledig denna helg och sen så vaknade bägge ungarna strax efter sju så ingen sovmorgon så då var de lika bra och göra bort de med andra ord;).
Har även hunnit under dagen varit och handlat hem lite smått hit hem som tagit slut när de gäller matvägen o så frukost och mjölk och sådant behövs ju alltid fyllas på eftersom;).

Imorn bär de av till kalix sjukhus hyfsat så tidigt på morgonen ska vara där kl 11 så vill ju vara i god tid också så, blir ju att träffa en läkare som ska kolla på mitt navelbråck som ja lider ut av ont o ömt ibland blir ju operation men när får ja väl veta när jag är dit imorn plus att dom ska väl kolla hur stort de är och bedömma lite saker kring de och ta prover och sånt om de behövs o säkert få göra bort o träffa narkosläkaren stod de i pappret också jag fick hemskickat skönt när man blir väl av med eländet o slipper de helt längtar så haft de nu i snart 5 år har ja räknat ut fick ju de i samband med graviditeten troligen sen ja vänta Elias, men de komiska var att de kom fram att ja hade de när ja var till kalix sjukhus när Elias bara var nån månad gammal för att ja skulle då opereras för Gallsten och operera bort Gallblåsan så var de en specialist läkare där som kände de när han kände då kring magen och skulle kolla när ja var inlagd för de ingen som sagt nå innan de.

Nu i eftermiddag blir de lungt göra middag och ta de lungt framför tv:n och så lika bra de så kallt idag ändå så man vill inte vara ute.... Men kanske att de även blir att kolla igenom CV & sitt personliga brev och de som jag ska skicka in en ansökan om att börja vikariera på sjukhuset som undersköterska vore härligt o nära att få där när man väl bor i S-byn så;).

Oj vad jag även har stora planer o göra om hemma och i barnens rum och så, så en ikea tripp är ett måste snart så sugen på få gjort lite nytt o nya saker o så hit hem ;).

Ha de bra allihopa och ha en fortsatt trevlig söndag!.

Kraam
/YoHaNnA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0