Riktigt skön fredag;)

Ja då är det helg igen och Fredag så nu väntas de snart att ha fredagsmys med älsklingen och se lite tv på Let's Dance och annat nu när barnen strax lagt sig;). Dagen har i övrigt varit riktigt skön, började dagen med att jobba från 7:45-12 sedan kom fredde och barnen och hämtade mig från jobbet så blev det att fara hem och äta lite lunch och sedan har vi bara tagit de lungt här hemma tills de var dags att göra lite hemma gjord god pizza med en massa gott på riktigt god o mumsig blev den. Tycker mycket bättre om hemma gjord pizza än köpes är inte lika äckligt flottiga o rinniga som dom är som man annars köper så köper sällan hämt pizza sparar dessutom en hel del pengar o göra egen;).

Annars efter middagen blev det att fara till storheden till Expert o kolla på en systemkamera som ja tittat på på internet som jag tyckte dom hade rätt schysst pris på och den såg riktigt fin ut när vi var o tittade på den och verkade rätt bra och rätt mkt bra som kunde göra med den o bra och fina bilder att den skulle ta  och prisvärd så tror det blir att fara imorn och investera och göra slag i saken imorn för nu är jag less på att inte ha nån kamera och kunna ta nå bilder eller fotografera med =).

Nu ikväll blir de som sagt snart att se tv och så, blir ev också att följa med barnens mormor på badhuset med barnen och fara o bada i Gammelstads badhus imorn på dagen för hon skulle dit och ville ta med Elias men tyckte att jag och Liam också kunde följa med ju så vi får se hur de blir imorn;).

Ha en trevligt fredagskväll Allihopa! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0