Underbara Fredag;)

Ja då har vi fredag idag, idag har dagen varit rätt så bra men hunnit med o bli rastlös även..haha =P
Nej men dagen började efter att man klivit upp o fikat o gjort sig o barnen klara med att börja stor städa hela huset men skönt nu när vi var två som var hemma så bägge hjälpte till mycket lättare o skönare när man hjälps åt. Så nu har vi de så super fint o frächt här i hela huset under helgen iaf skönt o ha gjort bort de;).

Sedan har vi inte gjort så hemskt mycket under själva dagen små fixat saker o ting här hemma nu när de varit så kallt ute som de varit idag har man inte haft sån stor lust att göra så mycket och vara i farten ändå.
Fram emot efter middagen blev de att fara och handla hem lite gotta till fredagsmyset som blir ikväll för Elias har fått åka till Gammelmormor Mayden o får sova över där o ha mysigt med henne och hunden hennes "Lotta" så han var så nöjd att få åka dit så kul för honom att få komma iväg själv och få mysa på med andra för de tycker han verkligen mycket om, han har ju inte så många kompisar tyvärr här i närheten och hos farmor och Farfar blir de tyvärr inte så ofta barnen är o kan sova över även om Elias så gärna vill tråkigt nog men men så kan de vara ibland..

Nu blir det snart till att lägga Liam för kvällen och sen blir de att ha lite mys här hemma med tända ljus & se lite OS backhoppning som börjar och sedan blir de att se Let´s dance och ev kanske se en film Sommaren med göran så de blir mysigt att bara jag och freddan får lite egen tid med varandra och så;).

Längtar så tills sommarn då vi blir man o hurstru..haha kommer bli en dag man inte kommer glömma när man får vara så fiin bägge två och stå där i kyrkan o ge varandra löfterna och nya ringar på fingrarna inför nära och kära helt underbart kommer de bli;). Längtar tills den 25/3 då ringen min skulle vara klar så nyfiken på den även om ja vet hur den kommer se ut men få prova den på sig själv och allt oj oj så spännande;).

Nej nu ska jag gå o göra Liam klar för sängdags med andra ord pyjamas på och en gröt tallrik innan sovdags;)

Ha en trevlig fredagkväll allihopa;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0