Strålande fin och solig dag;)

Oj oj så härligt väder man vaknade till idag så ljust och härligt att vakna till strålande sol ute och vet att de är varmt väder idag än den hemska tråkiga kalla vädret som varit nu ett tag, hoppas detta väder får vara och stanna några dagar nu! =).
Ja förmiddagen har varit lugn och skön har ju bara haft  lilla Liam på morgonen och ta hand om eftersom Elias har sovit över hos sin gammelmormor i natt så vi fick en lugn och skön sovmorgon imorse. Så nu har vi precis nyss varit och hämtat hem Elias och han var så nöjd och fått sova över och fått vara själv med gammelmormor han hade även också sovit rätt länge på morgonen och hunnit varit ute på en sparkfärd på fm strax inann vi kom och hämtade hem honom.

Så vi har hela familjen har passat på att vara ute och lekt och skottat bort snö från verandan/altan och sådant när de är så ljuvligt soligt och varmt väder ute ju, och Elias älskar ju att kunna vara ute här på den stora gården o pyssla på och skotta snö med sin snöskyffel & leka med sina bobbar och snowbike:n och allt vad han har här ute han pysslar själv på med;).
Så sugen på att gå en promenad idag även när de är så fint väder men kanske hinns med senare i em eller imorgon för vi ska nämligen få fin besök från stockholm freddes bror och tjej som ska komma och hälsa på när dom är här i Luleå en sväng Susanne freddes brorsas tjej har aldrig varit och sett hur vi bor här i huset sen dom flyttade till stockholm så blir trevligt och ses ju;).

Sen ikväll blir de nog att se melodifestivalen eller nått sådant skulle jag tro inget speciellt planerat idag, skulle först till syster och hennes man och se men blev ändrade planer för dom så men lika skönt de o bara vara hemma och mysa på med tända ljus och mumsa på nått gott till när de är alla hjärtans dag imorn, får hoppas karln kommer ihåg och man får sig nått fint, inte för att vi är så himla noga över att ge så dyra saker eller så utan man är ju glad över den kärlek man har till varandra och dom 2 fina pojkarna vi har iaf och har ju iaf längtan och nått att se fram emot i sommar då vi är man och hurstru oj vad man längtar*ler*;).

Nej om man skulle gå och börja ta fram nå fika tills gästerna kommer;).

Ha en toppen dag ni alla i detta ljuvliga fina vädret;)
Kraam
/JoHaNnA




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0