Tillbaka till vardagen d.v.s måndag;)

Ja då var de ny vecka igen, herregud vad veckorna går fort man hinner ju verkligen knappt med i svängarna...haha=P. Ja idag har man hunnit varit och jobbat på örnäset från 7:45-15 dagen har gått rätt fort och varit rätt bra lite känningar bara i ryggen o i axlarna tycker man börjar redan känna lätt ut av om man haft en del städningar har aldrig haft så förut men senaste tiden har ja börja märka ut av en del...
Och inte nog med de så har ja så ömt i magen/navelbråcket mitt så man blir så less vill bara ha den 11februari så man får komma till kalix sjukhus o specialistläkarn får känna o kolla och så man får förhoppningsvis en snabb tid för operationen så jobbigt o ha allt oftare ömma känningar och så ju kommer nog bli helt annars kring magen oxå och slippa känna de ömma o tarmarna som rörs där inne som man kan känna ut av som små bubblar o har sig oxå huvva.

Ja annars sen idag har de varit att steka plättar till middag för jag hade glömt o ta upp köttfärsen från frysen som vi skulle ha ätit idag ajja minnet kort men bra ibland speciellt när man stressar på morgorna o göra sig o barnen klara så freddan kan fara o lämna av ungarna på dagis innan han far på jobbet om ja måste oxå jobba.

Imorn är jag nog ledig har då inget utan blir på onsdag jag fick ett pass på örnäset igen 7:45-16:15 bli bra de så man tjänar lite pengar till hit hem;).
Barnen ska dock på dagis en stund mellan 9-14 tänkte ja dom har de så bra o trivs så bra på dagis så de är lika bra dom får gå har mycket roligare där o få leka med kompisar o så än o vara bara här hemma och även bra för Liam som de går så bra för och verkar trivas jätte bra så dumt o bara låta han få vara hemma när de går så pass bra och man har tid på dagis för dom;).

Freddan fick även tyvärr veta idag att han inte nog får vara kvar nu efter imorn på praktiken hade tydligen inte råd och anställa nån fler eller så tyvärr blev de ingen anställning där som vi hoppats på surt riktigt surt kan detta aldrig vända.......? Tur man själv verkar få jobba en del så man får tjäna lite pengar själv iaf hit hem men skönt vore de om man själv skulle få nå längrevikariat eller anställning ju men de lär ju dröja tyvärr som världen är nu med alla jobb och sånt ingen får ju anställning eller nå....
Har iaf bestämt mig för att jag ska bara fortsätta vikariera på örnäsets hemtjänst så länge dom behöver folk för de verkar ju än finnas en hel del behov då och då ju men har även tänkt & ringa imorn eller nå o höra mig för om de finns behov att få vikariera här på sunderbysjukhus o de vore ju himla nära o skönt o roligt o få pröva på nå nytt när man oxå har utbildning som undersköterska o får lite mer användning av sin utbildning ju;).

Imorn väntas i alla fall klippning klockan 16 i gammelstad där ja var sist, skönt o spännande ska de bli ska toppa bara på längden men sen ska ja klippa en lugg fast lite längre o etapp/flikig aktigt svårt o beskriva men fint såg de då ut på bilden ja ska ta med mig imorn iaf hur ja på ett ungefär vill ha de;)

Nej nu ska jag se lite tv ha en trevlig kväll allihopa! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0