Soft och skön dag;)

Ja dagen har varit rätt skön och soft idag trots att man har börjat med att jobba idag till 16:15 och dagen började med att ännu en helg då folk är sjuka så de blev lite kaos på morgonen men oftast på ett eller annat sätt så brukar de ha förmåga att kunna eller fixa sig på ett eller annat sätt tackvare att de finns ordinarie personal som tar på sig o går ut o jobbar på sin lediga helg vilket är ju himla stort gjort men hemskt att de ska behöva beordras ut ordninarie personal för att de inte finns nå lediga vikarier o att de jämt ska vara så konstigt nog blir ju dyrt för kommunens buget o allt o beordra ut ordinarie väldigt konstigt o dåligt att de inte finns nog med vikarier...

Annars har dagen varit lugn eller var efter jobbet o handlade en sväng behövde frukost o lite mjölk o sådant hit hem som tagit slut... sedan var de en lite grinig Liam som var lite tjurig o trött har stigit upp tidigt o bara sovit ca 30min på dagen konstigt nog vet inte varför men inte konstigt en liten en som han inte är på så bra humör då..hehe =P.
Sedan var de bara till att laga lite middag och sedan duscha mig och barnen så de är gjort för blir ju som sagt en rätt tidig kväll för bägge barnen och så man själv sen också får en lugn o soft kväll framför tv:n bara ;).

Nu blir de o göra iordning lite kvällsfika åt barnen så dom kommer i säng, såg just att klockan börjar bli dags för de så.

Ha en fortsatt bra och trevlig söndag!! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0