2010-02-07( Söndag)

Ja då var denna helg också snart över.. Ja mesta dels av helgen har ju som sagt varit och jobbat sista dagen idag till 14 sen blev de och laga god middag benfri kotletter och god sås som bladas o läggs i formen som sen sköts i över en timma i ugnen och potatis gratäng och bearniesesås god grönsallad till hur gott som helst och avsluta helgen med mysig god middag med familjen;).

Sen vart de att fara och hälsa på bror och flickvännen hans som har flyttat för ett tag sen tillsammans i Gammelstad men blev tyvärr ett kort kaffebesök för att Liam vart så trött så vi var tvungen efter 1 timma att åka hem och lägga dom för det är klart dom är båda vana att lägga sig tidigt o stiga upp tidigt sen dom börjat vara på dagis en hel del!.
Sen var syster Maria och Tomas förbi mamma och pappa en sväng så var in dit och surrade lite med dom alltid lika trevligt när dom väl kommer på besök ju så blev dels en del prat ang bröllopet och planerandet o sådant;).

Nu ikväll så blir de lungt framför tv:n ska bli skönt o vara ledig imorn iaf efter att ha jobbat en hel del denna vecka inkl. helgen. Ska på stan en sväng i alla fall med freddan och johan brorsan för dom skulle dit en sväng så jag hade tänkt därför passa på medans man är ledig och har tid att kolla upp där på arktis smedjan vad dom skulle ha för att göra en liknande ring som ja hittat på smycka för det ska visst vara billigare att gå dit och han gör en liknande kunde tjäna en del på de så hade tänkt göra bort de och fråga och även fråga vad han tar för att gravera in i freddans ring oxå för han vill ha kvar sin och bara en så;).

Nej nu ska jag fortsätta och gå se tv och bara vara!
Godnatt med er;)
Kraam
/JoHaNnA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0