Fredag;)

Ja då är det fredag igen och helg veckorna rullar bara på som vanligt, man hinner ju knappt med..haha;).
Ja idag har man inte hunnit mer än att vakna och gjort sig och barnen klara för dagen barnen är ju desstuom lediga idag från dagis.
Ska ju dessutom och jobba idag måste åka redan strax före tolv med bussen för att hinna till kl 13 då jag börjar, så de blir pappa som är hemma med barnen resten av dagen/kvällen när jag jobbar, det är tur och skönt att tiden brukar gå rätt fort när man jobbar har så mkt besök o vårdtagare som ska ha hjälp så man är som aldrig sysslolös utan jobb hela tiden så då går timmarna rätt fort;).

ikväll sen kommer de inte hinnas med mycket efter de att man slutat nästan direkt i sängen för att orka med att jobba lördag söndag från morgonen till 14:15 så men hinner ju iaf med nått senare under dagarna då man slutat under helgen och inte jobbar allt för länge!;).
Måste snart även börja smått kolla upp saker och ting kring bröllopet och bestämma lite saker och ting när ska man hinna med de tycker man inte hinner med så mycket nu förtiden på veckorna eller nå alltid nått som måste göras, ajja nån dag får man väl allt ta sig tid o kolla upp det hela;).

Nej nu ska jag gå o göra lite nytta innan det sedan blir att åka mot jobbet!

Ha en bra fredag allihopa! ;)
Kraam
/JoHaNnA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0