Fullt rulle, snart lämna kidsen på dagis!

Ja då var det fredag men jobbar kväll nämligen 14-21 så känns inte så roligt eller spännande där med med fredag då man jobbar kväll och hela helgen, men får trösta sig med att man vet att helgerna brukar gå rätt fort så! =).

Ja nu ska man snart fara och lämna barnen på dagis då som sagt inann de väntas kvällsjobb, men innan blir de att fara och beställa tårta till Liam´s 2-års kalas imorn och sen inahandla lite presenter åt honom har dåligt samvete för att man inte gjort eller hunnit de tidigare men när man jobbar heltid bägge två och så så springer tiden och dagarna iväg och känns som att man knappt hinner med sig själv ibland utan samma visa varje dag...
Nå man ska vara mycket glad man har jobb och så inte klaga och trivs ju rätt bra nu men det är väl normalt och vanligt och känna att de är mycket ibland så.

Ikväll blir de inte mycket då man slutat jobbet utan bara hinna mysa med Älsklingen min innan sängen kallar då de blir en ny tidig morgondag och upp och jobba och sen blir de bara hem o äta sen kalas på de full rulle med andra ord men trevligt o kul för Liam, ska bli roligt och se hans min och när han får öppna alla paket och så han tycker verkligen om att få öppna paket och fort går det!! ;)*ler*.

Nå nä nu måste ja börja göra mig i ordning o klä på oss lite ytterkläder och komma iväg så man hinner med de man ska göra varje minut nu är dyrbar tid...haha!

Ha de allihopa, och önskar alla en trevlig fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0