Ännu en jobbkväll väntas....

Ja då var det fredag då och har för ett tag sen varit och lämnat barnen på dagis, känns alltid lika tråkigt och jobbigt och lämna dom så här sent på fm och då man vet att man ska iväg och jobba kväll usch så trist o jobbig känsla hade hellre velat vara hemma med dom o myst på och varit sen hemma med hela familjen och ätit gott o myst på :).

Men nu blir de inte riktigt så utan det väntas ännu en jobb kväll 14-21 tyvärr hatar att jobba kväll eller avsluta med kväll fredag då man är ledig resten av helgen ju men tyvärr fick ja de lagt så och kunde inte byta så är bara bita i de sura äpplet och jobba och hoppas kvällen går fort så man får komma hem och mysa med den stora Älsklingen iaf då barnen sover då jag kommer hem!.

I morgon är det ju iaf Loppis på Arcus då lär de ju blir att fara dit och kika och se om man fyndar nå syster Maria som ska ha smått lär ju säkert fynda då hon ska med är ju verkligen suveränt där på Arcus loppisen om man är ute efter barnkläder, leksaker och diverse andra saker och ting, men finns ju även massa annat fint där man själv kan fynda ju såklart men är en guldgruva oftast till dom som väntar barn och vill hitta relativt fina o välbehållna saker och ting till oftast ett bra pris! =).

Sen på lördag kväll blir de ev frestligheter om vi får barnvakt då fredde o grabbarna ska basta och dricka bärs och vi respektive tjejer till alla karlarna ska träffas först ev hos Linda och sen titta förbi där grabbarna håller till på Skurholmen! :).

Nåja nu ska ja göra lite nytta innan jobbet kallar! Ha en fortsatt bra och trevlig fredag ni alla, ni kan ju tänka på mig som jobbar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0