Ledig dag! =)

Ja då har man en Ledig dag vilket känns mycket skönt, men fick desto värre ingen sovmorgon för hade nämligen konstigt nog en väldigt morgonpigg liten pojke Liam nämligen som tyckte han hade sovit färdigt o kom till oss på morgonen o böka och hade sig i sängen sådär kring efter 5 tiden så med andra ord blev de inte mycket sömn där efter som ni kanske förstår..... =(.

Nå efter man klivit upp och ätit frukost och gjort sig och barnen klara var de bara dags att ta fram dammsugaren och ta och dammsuga lite här hemma och små plocka lite eftersom de är ju 2-års kalas på lördag då den minsta lilla killen blir hela 2 år är så ofattbart att de redan hunnit gå så pass fort att han nu snart hunnit bli 2 år, vars tar tiden vägen, mamma får ju smått ångest när dom bägge hunnit bli så stora pojkarna mina och ofattbart att nästa höst termin börjar Elias på skola eller 6-års ju men ändå ja helt ofattbart att man inte finner ord för det hela helt enkelt!.

Nu blir de bara att ta fram nå köttfärs så de hinner tina tills de är middags dags då de blir köttfärsås och spaghetti till middag som står näst på menyn enligt barnens (Elias) önskemål.
Sen blir de bara ta de lungt de behöver man som sagt när man väl är ledig för har som sagt varit så hemskt trött senaste tiden, hoppas verkligen att de går över snart för är så himla trött och less på att jämt vara så trött tror ja även ska börja komma igång med lite promenader nu under hösten/vintern skönt o få komma igång o röra sig lite kanske man blir lite piggare av de också och hålla i gång så gott de går och man har ork till=).

Ikväll är det även Hockey så nu hoppas man på vinst iaf än sen sist var de bedrövligt och de vill vi inte se igen utan en skön vinst istället! :).

Nå nu ska ja slita mig från datorn en stund, märker att ja inte mår bra eller ögon tar stryk att sitta länge vid datorn funderar om min syn har blivit sämre eller nå för har till o från då och då att ja tycker att ja ser lite suddigare och mindre bra och ansträngande för ögonen stundvis och i vissa ljus kan de bli jätte jobbigt o suddigt ibland jätte otäckt verkligen får se om de fortsätter måste man väl kolla upp det hela om man kanske är glasögon som behövs eller....

Nåja vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0