Hemma igen!

Ja då var man hemma igen från mina föräldrars stuga ut i Rosvik skönt när de är rätt så nära dit och hem ju:). Har haft en toppen och skön ledig dag & midsommar firandet där ätit jätte gott grillspett med massa gott i det och potatis sallas & feta ost till riktigt musigt:). Sen till efterätt blev de att äta jätte god Rabarber paj med vaniljvisp till som storebror Johan bakat super god & han är riktigt duktig & en hejjare på baka just pajer och sånt :).

Nu sen vi nyss kommit hem har jag varit och tagit en varm & skönt dusch efter en varm dag & barnen var jätte trötta bägge två och somnade direkt då vi la dom för kvällen nästan direkt efter de vi kom hem helt slut bägge två.
Nu ikväll blir de bara lungt se nå tv eller ev se nån film med Hjärtat min när vi har de så lungt och skönt här hemma nu, för ska ändå upp tidigt imorn börjar redan 7:15 imorn så till 14:15 så bäst o skönt o vara utvilad till imorn.

Så skönt är de när de varit en toppen fin och varm o solig dag ju får hoppas vädret håller i sig eller får iaf vara så här fint och ännu värmare då vi gifter oss ju hade ju varit så underbart om man får önska sig att få så här strålande och fint och varmt väder då på sin stora dag ju:).

Och snart börjar de väl närma sig möhippan & svensexan hahaha för är ju som sagt bara 2 veckor kvar imorn till bröllopet så borde ju vara dags snart för de hela..hehe börjar bli grymt nervös inför det hela...hehe :)

Nej nu ska jag gå och smaska på dom Svenska jordgubbarna vi köpte hem med lite glass till det och kolla lite på tv & höra med Hjärtat sen om vi skulle se nån film eller vad de blir. Snart är man Man & fru känns helt underbart läängtar så till själva bröllopet och sen då man är gift & får ha sin fina ring på sig hela tiden förhoppningsvis resten av sitt liv;).  Nu fattas de bara sen i framtiden som jag hoppas på att vi kan längre fram få en liten bebis till här i huset har ju alltid sagt att jag tycker att ja skulle vara nöjd med 3 barn här i hemmet och hade ju inte varit helt fel och få den sista bebisen och avsluta med en tjej så man får nån till tjej här hemma i huset och som hjälper till med stor pojkarna här hemma, hade varit en dröm o få en flicka då man har två underbara pojkar:)*ler*

Hoppas alla haft en toppen skön & härlig midsommar i detta fina väder! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0