Ursäkta mig!

Ja ni får ursäkta att jag varit så dålig på skriva men har haft dels fullt upp med bröllopsplaneringen och fixat o donat o beställt saker o ting, och samtidigt små jobbat extra sen umgåtts så mycket de går med familjen:).
Har även varit extremt trött o orkeslös o ja en massa annat jobbigt som varit nylige som gjort att ja inte orkat eller varit på topp för att skriva som för o blogga om man säger så, så det är den stora anledningen till varför de inte blivit så mycket skrivande eller uppdaterande senaste tiden tyvärr, men nu nya tag o mycket fixande inför bröllopet vårt igår var de exakt 1 månad kvar så nu börjar de med andra ord allt för nedräkning nu o möhippa & svensexa att bara invänta o se när de blir av och vad dom hittat på för nå skoj o tokigt..haha ;).

Börjar verkligen kännas att de är nära nu bröllopet mycket stress o så kring att fixa klart saker o ting även om jag nu äntligen fixat i princip de mesta bara små saker kvar som inte kan göras för när de är sista veckan o sånt kvar så är ju skönt, kanske man kan slappna av lite o njuta mer av att de börjar närma sig även om man kommer känna av allt mer nervösiteten o allt som ska göras iaf inför dagen och så men de hör ju till och kommer bli så bra o efterlängtat så:).

Har äntligen idag beställt ett par bröllopskor ja hittat och bra pris på dom & har beställt nu servetter, bordplaceringskort & även hjärtformade små flaskor med såpbubblor som vi tänkt att våra toastmasters kommer dela ut innan kyrkan då dom delar ut åt gästerna vårt vigselprogram så får dom blåsa hjärtformade såpbubblor över oss istället för ris lite annorlunda och eget och rolig grej ju än de dära riset ju:).
Har även tidigare i veckan hämtat min brudklännig som varit på pressning/strykning o blev super fin o vacker nu när den blev pressad o riktigt fin o slät o mer figur formad som den ska vara upp till super nöjd o längtar tills den stora dagen då man får ta på sig den och ha den på sig hela dagen lång & få vara vacker tillsammans med bröllopsfrisyren o sminkningen o allt.

Maten är också fixad blir fin o god o stor buffé som vi fått fixad o utkörd o allt från olivers enligt Johan så det kommer bli toppen det hela o känns hel bra  verkligen.
Har även fixat en hel del och mailat över till ssyster yster kort på mig o fredde från småbarnsåldern till den ålder vi är i nu kort på oss tillsammans o på var o en och lite annat innehåll som ja vill ha med som hon ska fixa själva festhäftet vårat till själva festen/middagen och de så blir nog toppen de.

Nej nu är klockan allt för mycket ska gå o lägga mig så man orkar upp imorn för är alltid lika slut på morgorna iaf sover riktigt hårt på morgonsidan o är trött, har då inget speciellt planerat ihelgen utan tar den som den kommer:).

Godnatt på er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0