Bröllopsnerver på G?

Ja idag har man då haft ännu en arbetsdag fast kort till 12:15 så var skönt men lagomt då man jobbat helgen ju varit rätt så mycket iaf nu idag så. Imorn har jag också att jobba från 7:45-14:15 så sen onsdag Ledig ska bli skönt det.
Annars idag har vi varit och inhandlat Barnens byxor till bröllopet och inhandlat hårfärg som jag ska färga början av nästa vecka och sen lite hårspray som syster behöver och så till när hon ska göra bröllopsfrisyren:).

sen även idag har man varit och handlat lite mat och annat hit hem så det har som inte varit en lugn stund nu sen det och man kommit hem o lagat mat & sådant så ser fram emot när barnen lagt sig duscha & sen lite lugn stund o koppla ut av en stund framför tv:n och sen så ska jag ta tag i att göra färdigt schemat för mig & fredrik under bröllopsdagen, när & vad vi ska göra & fixa under dagen så man har planerat un ungefär när saker o ting görs & ska göras så har man lättare koll o följa o slippa stressa ju på den stora dagen.

Ska även göra färdigt schema för em/kvällen också när saker och ting ska se så serveringspersonalen dels vet när dom ska servera och plocka undan och sånt & sen även så syster Maria som ska vara Toastmadame & hennes man Tomas som ska vara Toastmaster när dom ska ungefär göra saker och ting under kvällen som dom planerat in med lekar och lite annat under em/ kvällen...hehe :).

Är mycket små saker nu bara inför bröllopet men kan helt klart säga att de börjar kännas hur nära som helst ju och jovisst är det bröllopsnerver som börjar smyga sig på en känner jag börjar dels bli smått stressad av de hela när ja tänker på hur nära de är & små saker som ska fixas nu & sen dagen innan & så ju men som sagt skönt att de mesta är ju som sagt gjort så ska inte vara nå problem.

Man börjar även känna nervösiteten över när man ska gå i kyrkan och allt de & sen möhippan som förmodligen är till helgen har vi börjat ana för de är sista helgen innan bröllopet så jadu ska bli intressant samt nervöst vad dom allt hittat på för nått bus & roligheter och ev pinsamheter...haha ;P.

Nejnu gå o vara med barnen små innan dom strax ska snart börja göra sig iordning för kvällen och kvällsfika & sen sova.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0