Vilken underbar dag & väder ;)

Ja oj oj äntligen har vi fått lite skön sommar värme hit var inte ens dag för sent tyckte jag hoppas de bara håller i sig, har varit gudomligt skönt väder att jobba idag även om de är varmt när man ska städa & duscha vissa vårdtagare och sånt men riktigt befriande o skönt att ha eller jobba med ett yrke där man både får och är och vistas ute ju:).

Jobbdagen har bara gått bra lite stressigt på eftermiddagen på jobbet rätt mycket jobb då men men allting går bara man vill :). Sedan efter jobbet så var de bara till att laga mat blev ungskorv & hemma gjort mos riktigt gott var de och nått man inte ätit på ett tag så.
Sen har man varit och handlat på storheden eller på Coop lite mat som vi inte hade köpt tidigare färdigt till midsommar och i övrigt mat och sånt vi behövde hit hem, men snacka om folk de var hur jobbigt som helst dels trängas o folk överallt svårt att köra runt o trängas & köra runt med vagn när de kommer folk från höger till vänster och sen när de är en del kö också usch finns inge värre men men nu är de gjort som tur är behöver inte handla hem lite till nångång efter helgen skulle ja tro.

Fick hem mig efterlängtade SVENSKA jordgubbar såg riktigt goda ut visst dom är lite dyrare nu men men till midsommar hör de till med jordgubbar o glass ju och det är oftast stor skillnad på svenska o inte svenska ju så ser grymt goda ut så ser fram emot morgondagen då dom ska ätas:).

Ikväll annars blir de då bara lungt se nå tv eller nått får se vad som blir eller händer är då iaf LEDIG imorn åååååååååååååhhhh så skönt säger jag är efterlängtad är stor skillnad när man jobbar blir så mycket tröttare och slut i kroppen när man jobbar flera dagar o så eftervarann och bara ledig en dag och så jobbar lördag & söndag ihelgen så men är ju midsommar och stor helg med andra ord så får ju lite mer i börsen och jobbar ju 75 % så är ju skönt jobbar på lördag till 14.15 sen söndag kväll 16-21.

Nej nu ska jag gå och duscha en sväng kan vara skönt efter en varm och solig o lång rätt så lång arbetsdag:).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0