Oj så gott och efterlängtat;)

Ja idag efter middagen så blev det en sväng mot coop fick sånt grymt sug efter Jordgubbar & vaniljglass så blev att fara dit & inhandla de såklart, är ju så himla gott med jordgubbar nu mot sommaren och med glass till ju var ritktigt gott och efterlängtat som sagt;). Har precis kommit in från pappa och dom och ätit de goda för fredde har åkt till en kompis på hertsön en sväng o skulle få hjälp med en den andra datorn hans elelr hårddisken/bruken vi i vanliga fall ska ha:).

Oj så grymt skönt och fin denna dataskärm var verkligen och tyckte den var stor för när ja fråga fredde om de var 17 eller 19 " så var de tydligen en 24 t.o.m haha inte lätt o kunna alla dessa tum:).
Nej nu är de bara och invänta att busfröna ska gå och göra kväll o lägga sig för natten på ett tag så jag kan under tiden sitta här vid datorn och göra klart festhäfterna & lite annat beställande av bröllopssaker och ting mest sånt att fixa och dona här framöver ju:).

Måste ju även passa på när de dels nu börjar närma sig och när man har tid och inte jobbar inför sommaren som snart börjar för då kan de vara taight om tid och så och hinna med allt så:). Ska jobba  en sväng nu på fredag & onsdag nästa vecka så lika bra och börja göra undan lite saker och ting då.

Nej nu gå och kolla vad den trötta lill pojken håller på med mycket gnäll o trötthet man hör nu mot sluttampen då här mot kvälls om man säger så och är dessutom bägge ungarna jätte snoriga får torka o torka och åter torka hela tiden suck vad jobbigt hoppas den inte blir allt för långvarig denna snoriga period dom har nu!.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0