Snart jobbet som väntar....

Japp då är det snart att åka iväg och jobba kvällen sin man har men kan ju trösta sig med att de brukar ju alltid gå fort och är ju inte allt för många timmar heller då man börjar 16 och jobbar till 21 så det går allt ann:).

Dagen i övrigt har bara varit lugn varit på fm och hälsat på brorsan i Gammelstad och så efter de att vi vaknat och gjort oss i ordning och så för dagen. Sen så har man bara vilat och tagit de lungt tills nyss då jag gjorde fullkornspajen med tomat bacon , purjolök och en massa annan god blandning i som är jätte god & krämig o nyttig dessutom och lite grönsallad blir de till som väntas strax äta innan jobbet, blir ju alltid att man tyvärr får äta tidigare middag och så då man börjar 16 men men allt går och lika skönt o ha gjort bort o äta.

Ikväll senare när man kommit hem blir de bara lungt se lite tv & fika innan de är nästan dags att gå till sängs o sova för natten hinner ju inte mycket mer då man jobbat kväll och ska dessutom upp och jobba imorn börjar 7:45-12:15 en skön dag efter att ha jobbat helgen med andra ord.

Men har en del måsten imorn för de så blir inte så lugn iaf efter jobbet ska nämligen till stan en sväng och köpa nå byxor åt barnen som dom ska ha på sig på bröllopet och sen ett par skor åt Elias jag sett. Sen blir de nog också att på storheden göra undan o köpa nån färg & på rusta eller nå köpa nå spray till min bröllopsfrisyr som syster ska göra på mig så då har man som gjort undan de mesta köper sen bara snacks o nå champange välkomsglas dagarna innan bara är ju inte nå bråtska o behöva köpa de innan:).

Nej nu gå och ta ut pajen för att äta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0