Midsommardagen

Jaha då har snart midsommarhelgen varit helgerna & alla sånna helger går då så fort förbi verkligen, har jobbat idag från 7:15-14:15 fort har dagen gått verkligen. Var en bra & skön dag på jobbet och man tjänar ju extra pengar då de är röd dag idag så det sitter ju inte helt fel när man väl får de nästa månad på lönen ju.

I övrigt idag så har vi efter jobbet tyvärr varit lata för att laga mat så vi for hela familjen och åt på Mc Donald´s och åt riktigt gott men hade lite ångest efteråt ju vill ju inte gå upp i vikt nu när det bara ät två veckor kvar ju exakt idag till bröllopet ju..hehe :).
Sen efter vi åt så for vi förbi barnens gammelmormor(min mormor) och hälsade på henne då hon inte varit så pigg o kry sen operationen hennes så vi tog med oss och fikade Jordgubbar och glass då vi hade kvar sen igår då jag inte orkade äta nå igår sen allt vi åt igår från stugan vi var igår och firade midsommar i.

Liam har även hunnit med att tyvärr gjort sig illa idag em då vi kom hem han ramlade eller sprang in i vår toa dörr som Elias glömt att stänga då han skulle på toa & Liam skulle efter han som vanligt så han sprang rätt in i dörren och fick en stor bula mitt i pannan och väldigt gråtande & aj aj blev de men de förstår man ju måste göras himlans ont ju, men som tur är så brukar dom ju gå ner sig rätt fort men lär ju bli lite blått eller så efteråt då de lagt sig bulan..

Och idag även när vi kom hem hade säkert bror eller några andra varit framme och tejpat och klistrat för på bron så vi inte kom knappt in och klistrat upp en lapp å fredde Nu börjar det allt närma sig...hahaha så är väl några av grabbarna som ordnar svensexan åt han som gjort de hela är ju andra gången han får nå sånt där påhitt med en så lapp.. haha ;P

Nej nu ska jag nog gå och ta mig en varm skön dusch efter att ha varit igång hela dagen så kan man sen lägga barnen små och sen bara koppla ut av och se någon film eller nå ikväll, jobbar då kväll imorn från 16-21 så då kan man vara uppe lite längre och ev få lite sovmorgon om barnen vill sova på morgon :) haha.

Ha en bra fortsatt kväll allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0