Lite av varje dag=)

Ja denna dag har ju inte varit så trevligt väder men kan ju iaf vara bra med regn o så nån dag såklart så slipper man dessutom ha dåligt samvete om de är sämre väder ute att inte ha varit ute o måsta ha gjort och hållt på fixat andra saker:).

Idag har vi varit och handlat hem lite mat och sånt hit hem skönt med lite påfyllning med god mat och annat hit hem då är helgen o allt räddad när man har de hemma..haha ;). Blir nog att göra nå tacos imorn då efter man jobbat och de är fredag vore ju inte helt fel om man säger så:).
Annars idag har vi varit förbi lillebror och hälsat på och druckit kaffe o där bjöds de som vanligt på god fika till, och är ju som sagt lite svag och stå emot när de bjuds på fika om man säger så..hehe :).

Sen så har jag bara tagit de lungt hemma kollat igenom lite kort o bilder jag ska scanna in på mig och fredde som vi har både från när vi var små,ungdomen o lite andra nya bilder så syster kan lägga in nån i festhäftet bland de andra sakerna och matrialet jag skickade till henne igår:).
Ska även ikväll göra bordsplaceringen o skriva lite om varje gäst och så är ju alltid en rolig grej man oxå kan göra o ha med så andra bjudna gästerna får läsa dels vad vi skrivit om dom själva och veta vem dom andra gästerna har för relation till mig och fredde ju kan ju vara roligt o bra för andra o veta ju:).

Sen vid 18 tiden ska vi också fara en sväng o kolla på festlokalen vi ha hyrt ju på bergnäsgården då vi ringt o hört oss för så de kan ju vara skönt o bra att få de gjort också:). de börjar allt dra ihop sig och måste hinna fixa de mesta nu för nu är de drygt bara 1 månad kvar till den stora dagen ju så då måste ju vara allt fixat o klart o ska ju snart börja jobba oxå så gäller o planera de sista sakerna o göra allt i tid o planera in när de ska göras vissa saker o ting då man kommer jobba men lagomt o skönt ju med 75% då i sommar så man hinner med saker o ting!.

Nej nu gå o fortsätta göra lite måsten innan middagen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0