Äntligen säger jag... ajja bättre sent än aldrig =)

ja då har man äntligen fått de gjort iväg skickat de saker o ting jag fixat ihop och gjort till vårt festhäfte vi ska ha under middagen och kvällen skönt o fått de gjort ju så syster kan börja göra och fixa ihop dom tog bara lite tid tyvärr men men bättre sent än aldrig om man säger så så har man alltid en massa annat att fixa kring bröllopet och sen här hemma hinna en massa och så ju.

Har även fått klart med maten våran med kusinen som ordnat de hela så blir en buffé från olivérs ska få offert på de vi beställt och vad buffén innehåller och på de antal personer vi beställt, och dom har ju grymt god mat därifrån annars så kommer nog bli succé med de hela och maten toppen när man har en kusin som känner folk som är resturang ägare som kan fixa och hjälpa till med ang maten så skönt o fått de ur världen också:).

Annars idag så har de bara varit och lagat mat och hjälpt med fredde med nån jobbansökan han sökte nå jobb som rörmokare som han är så är dock inte här nå jobb men tvungen att söka ju när han har stämplar eller har A-kassa och de ju.

Ikväll blir de inte mycket vi ska se nå nya filmer vi fick ner laddad 3 filmer av freddans kompis tror de blir göta kanal 3 att se ikväll o äta nå goda snacks vi köpte ida och nå dricka :).

Imorn ska vi bara ta de lungt lite små fix kring bröllopsplaneringen jag ska göra för ska ju jobba på fredag så har inte tid då med nå planering med andra ord. Ska nog ev och titta på festlokalen imorn då vi ändå måste en sväng in till stan fredde ska lämna nå närvarorapport eller nå sånt nu när han går på nå jobbgaranti hos arbetsförmedlingen..

Ha en fortsatt trevlig kväll alla läsare! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0