Kalas idag Elias 5 år idag;)

Oj oj Ja då var det den äldsta pojken som fyller 5 år idag och med det så med andra ord är det kalas idag för hela slanten ;). Dagen började med att fara och lämna pojkarna på dagis Elias var nöjd för dom skulle ut på utflykt idag när han fyller dessutom år idag, dom skulle till sandgropen som den kallas och ska äta varmkorv & mos där även till lunch jätte mysigt och roligt ju & sen efter lunch och de då skulle han få bjuda alla sina dagis kompisar på Glass & chokladsås & kolasås & sånt så de såg han fram emot så ska bli kul nu strax kl 14 när man ska hämta hem pojkarna hur dagen hans har varit;).

Idag har de varit ganska lungt har köpt present åt Elias & har ju redan färdigt tårtorna sen igår kväll & så så de var ju riktigt skönt att ha gjort bort de igår så slipper man stressa på med de idag och bara kunna ta de lungt o blåsa upp lite ballonger & hänga upp lite serpentiner eller vad dom heter & så så är de bara till att duka fram senare i em tårtan & fikat & alla Bilar "cars" motiven från filmen som han ska ha på alla tallrikar & servetter & sånt han ska ha på kalaset sitt blir nog bra det;).

Har även gjort mig lite finare med klänning & sminkat till sig lite roligare o vara uppklädd en själv när de är kalas ju;). Har även hittat en massa fina skjortor som vi tagit in från förrådet o tvättat upp som varit Elias & som nu Liam kan ha så han ska vara fin på kalas o i övrigt ibland också för Elias han har då haft hur mycket fina skjortor och sånt som helst ju så bra de kommer till användning till Lillebror också ju:).

nej oj nu sprang tiden iväg nu ska vi och hämta hem pojkarna innan det sen är kalas dags ! :)

Ha en bra dag!

Elias nyfödd
Elias nyfödd 2005-04-14 kl 16.04 vägde 4285g & var 52cm lång var en riktigt klump men inte så konstigt då man gick över typ max tiden närmare mot 3 veckor, han hade inte bråttom med andra ord han trivdes för bra i magen min så dom var tvungen sätta igång mig! hehe ;P.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0