Full rulle hela dagen;)

Ja idag kan man säga att de varit full rulle från morgon till kväll om man säger så dagen började nämligen med att göra sig och barnen såklart klara för dagen och åt lite frukost som vanligt tillsammans. Sen var de bara till att be ge sig hela familjen mot storheden till Ica maxi & Ö&B för att dels handla hem lite mat hit hem men sedan en massa fika & saker och ting till tårtan och kalas tillbehör som behövs till kalaset Elias till på onsdag då han fyller hela 5 år;). Vi köpte även färdigt big pack glass med olika smaker och choklad & kola sås sådant som Elias får bjuda på onsdag till sina dagiskompisar på avdelningen & så ska dom väl fira honom som dom alltid brukar göra när någon fyller år:). Oj oj vad de verkligen drar iväg bara på fika och tårta och allt man ska ha när man ska ha kalas har verkligen blivit dyrt tycker jag när man handlar både mat o allt möjligt.

Sedan har vi bara varit ute idag när de varit så himla fint väder ju så har varit duktig och varit med hela familjen + lillebror danne och tjejen hans rebecca och promenerade här runt i byn vilket var mycket skönt o behövligt tycker jag;). Sen var de bara att sätta igång med middag o till att äta.

sen ikväll har de bara varit lungt inte gjort nå speciellt sett lite tv och medelat alla som är bjudna och fika och fira Elias på onsdag nä han fyller år;). Imorn blir de att fara och inhandla nå presenter åt honom när han och Liam är på dagis så får man passa på helt enkelt ju;). Måste även boka bröllopsnatten på nordkalotten som vi tänkt boka inför de hade tydligen nå rätt bra pris och de ingick lite bra saker i det hela så ska nog göra undan de imorn!. Ska även skriva ut och måste skicka in dessa hindersprövningspapper som ska fixas så de är klart i tid så man får lov o bli vigda på vår bröllopsdag ;) hehe.

Oj vad det känns mycket kvar o planera o fixa än så måste ta tag i det hela och göra undan lite saker i veckan och börja kolla upp och inhandla lite mer saker så man får fortsätta beta av listan sin;).
Vill även så gärna beställa nya kläder från mandeldesign hade verkligen fått in mycket snyggt som ja blev sugen på så får se om man ska beställa nå i veckan eller;).

Har även ev tänkt åka på måndag till Ikea och skopunkten och lite andra affärer där i kring och så med familjen och lillebror och rebecca vore så kul o få åka dit o få inhandla lite o kolla runt på lite längesen man var dit också så extra kul o se vad dom fått inför nått och så;).

Nej nu ska jag strax gå o lägga mig ska orka upp imorn då barnen ska på dagis så tidigare än vanligt upp imorn! ;P

Godnatt på er alla!

Kommentarer
Postat av: Stina

Jasså ni tänkte sova över på Nordkalotten. Jag jobbar ju där! Det är riktigt mysigt hotell. Hoppas bara att dom snart ska renovera alla rum. Bröllopssviten är nyrustad så det är fin men de andra rummen är lite trista tycker jag. Jo, vi har riktigt bra pris på bröllopspaket eller vad det nu kallas.

Vi har bokat rum på arctic hotell, dom har oxå ett mycket bra pris.



På din fråga är det både ja och nej. Visst vill vi fara i god form för bröllopet men vi tränar nog mest för att bli i god kondition och må bra. Jag vill ju få bort några kilon till och få bort lite "daller" från mage och kärlekshandtag... Tycker att det är både kul och riktigt skönt att träna, framför allt då man börjar se resultat. Men självklart är ju bröllopet lite av en "morot" för att man ska ta sig iväg.

2010-04-13 @ 20:27:59
URL: http://lillstinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0