Ännu en sak avklarad ang bröllopet;)

Ja då har man varit på morgonen på blomkosultationen på Växtriket och beställt färdigt våra blommor d.v.s. Brudbuketten, tärnbuketten samt blommorna/rosorna grabbarna våra ska ha (fredde & nicklas ).

Vart lite ändring och tillägg på brudbuketten och lite annat sånt men blir nog mycket bättre än hur man tänkt riktigt bra att ha en sån dära blomkonsulation och sitta ner och prata & gå igenom och få lite tips och ideér hur man kan välja också att ha eller lägga till ju så de är ju toppen även om de kostade 350kr men de får man tillbaka ju när man köper blommorna som man ska ha så drar dom ju bort därifrån man betalat för själva konsulationen ;).

Har även kollat upp vart ja ska beställa tårtorna från storhedens konotori ringde o hörde mig för pris & annat önskemål och sånt även om dom gör enklare varianter men ska ändå ha hjärtformade tårtor & lite annat på så känns ju bra:).

Annars nu så har vi nyss hämtat barnen och på nån timma ska man väl börja med middagen som ja tror blir och består ut av Ugns fläskpannkaka med sylt & glass till är gott och enkelt som sköter sig själv;).
Tror även att de blir en tripp att fara och kolla i stan ikväll när dom har kvällsöppet för skojskull lite och så vore ju inte helt fel så:).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0