Lugn dag och barnen på dagis;)

Ja denna dag har varit riktigt lugn sen man varit och lämnat gossarna på dagis dom var taggade för att åka dit känns alltid kul och skönt när dom trivs så bra ju;). Och Elias älskar ju denna vår/sommar period när dom tar ut sånna här cyklar taxi cyklar som dom kallar dom som dom far runt runt med och skjutsar varandra & har cykel kärra/släp o kunna sätta fast där bak det är helt klart de bästa han vet eftersom han älskar ju att vara ute ju;).

Liam har oxå utvecklats mycket tycker jag så lätt nu att kunna gå ute o leka där på dagisgården när han lärt sig nu att gå även ute med ute skorna stövlar så är ju bra får han också lite kul och nytta av att vara ute ju;).
Liam har även blivit grymt duktig på visa eller peka på vad han vill & så söt han är nu han älskar ju som sagt att sjunga och gör rörelser och dansa och sånt till dom här vanliga sångerna och favoriterna är ju Bä bä vita lamm & imse vimse spindel han är så söt för när man ska sjunga imse vimse spindel så små försöker han nynna med och göra alla rörelser som man gör, men även är de så sött för man kan fråga han vad ska vi sjunga Liam och han säger direkt Bä Bä och börjar fortsätta och små nynna på den o små egna rörelser hur söt som helst unge;).
Han har även börjat låta och härma som en del djur katt & hund o så hur man låter så han har verkligen utvecklas hemskt fortare än vad Elias gjorde men klart han har ju en storebror och de de brukar dom ju lära sig o få mycket nytta och så:).

Annars idag har vi bara varit en sväng till storheden och handlat lite kattsand & lite grillbriketter & lite sallad och sånt till de kött och de vi tänkt premiär grilla i helgen så hoppas de blir någorlunda fint väder på lördag då:).
Annars sen idag blir de att små pyssla ska kolla igenom lite bröllopsplanering & fylla i dom som anmält sig & betala kuvertavg och kolla upp vad lite saker ja ska börja inhandla & kolla nu till veckan och så så som blommor & bröllopstårtan är dom stora grejjerna om man så säger som är kvar o fixa sen är de ju klart små grejjer till håret och barnens kläder o nå skor o sånt som ska fixas men de hinner man med allt eftersom ju;).

Har även fixat nu fotograf eller de blir freddes bror som ska fota både före vigseln ute & sen i kyrkan o på festen och så även om de är många andra som kommer göra de men han är van o bra o fota & har en mycket bra systemkamera så är ju toppen de han skulle ställa upp & de är ju bra för är ju så himla dyrt o anlita en riktigt fotograf ju bra om man kan spara in på lite saker o ting o komma lite billigare undan ju:).

Har även kollat runt och lagt ut krokar och sånt ang serveringspersonal och om att fixa nån som har och kan göra nån fin äldre bil är oxå sånt som är under koll som vi hört oss för med folk o de fixar sig säkert så de känns ju skönt;).

Efter dagis ska även Aina med familj komma och fira Elias när han fyllde år förra veckan ju för dom hade inte möjlighet att komma då så då blir de att bjuda på fika & glass hade vi tänkt kul får Elias träffa saga & leka & Liam leka med Max :).

Ska nog lägga upp några nya bilder på herrarna som varit ute igår då vi var ute o lärde Liam gå med ny skorna så kommer inom kort nå bilder skulle ja tro. Men tänkte lägga upp en bild på en ur söt väst+kravatt som dom har på Halens ja tänkte köpa åt Liam & Elias att ha på sig med en vit skjorta när vi gifter oss och köpa nå svarta kostym byxor till såg dom hade på Lindex byxor så ska kika där också måste ju inhandla åt pojkarna oxå:).

Väst + kravatt
Denna väst+kravatt är de ja tänkt vad tror ni skulle de inte vara sött?;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0