Skärtorsdag - Glad påsk!;)

Jaha då har påsken börjat och skärtorsdag har vi idag som vanligt går väl alla dessa härliga stor helger lika fort som vanligt..hehe ;). Nej men skönt är de med dessa helger allitid mysigt o äta massa gott ihop med familjerna och sånt mys med familjen speciellt skönt är de ju om man är ledig också dessa helger ju.
Har köpt färdigt påskägg åt både Liam & Elias som dom får på lördag morgon under kuddarna Liam fyller vi dock med dessa små tom & Jerry kexen som finns istället för godis som vi ska ge Elias, lite onödigt o börja med nå små godis i denna ålder ju går ju lika bra med dessa kex som han ändå tycker mycket om dom hinner ändå få smaka godis så småningom;).

Dagen har annars idag varit bra varit och handlat på fm lite grann hit hem ska ska bli bjuden på påskmat av mormor och äta tillsammans med henne o resten av familjen och några ut av syskonen som är hemma under påsk blir att äta de i stugan i rosvik så blir mysigt o trevligt o köra lite skoter o kanske grilla nå korv eller nå. Elias älskar ju att vara i stugan o vara ute där de är ju de bästa som han vet, han ska redan få åka med lillebror o rebecca dit imorn över dagen för att han har tjatat och har sån längtan till lördag o tycker de är så länge o vänta så han ska följa med dom imorn över dan redan för mamma o pappa är i stugan sen idag så, får se om man själv följer med freddan var inte så sugen på åka imorn så.

Annars har vi idag haft besök av vännen Hanna & hennes dotter Freja var riktigt längesen vi sågs och barnen hade jätte roligt och lekte jätte bra ihop så de var riktigt kul för Liam var helt slut hade intr vilat på hela dagen så när ja skulle till att laga middag efter 17 tiden blev lite senare idag då vi hade besök och dom lekt på i massa timmar så somnade Liam sittandes i matstolen sin närja skulle till att laga maten så snacka om att vara slut körd efter att ha lekt på o busat..haha ;).

Sen efter middagen for vi en sväng bara till mormor min barnens gammelmormor o hälsade på när mamma o dom var i stugan och barnen tycker de är kul o hälsa på hos gammelmormor o busa med hunden hennes Lotta en yorkshireterrier är de så liten o behändig med barnen;).

Sen ikväll la vi barnen o dom var helt slut bägge två somnade direkt utan nå problem alls varit tyst hela tiden sen dom la sig;). nu ikväll bara sett lite tv och sånt skönt o bara tagit de lungt;).

Nu känns de riktigt bra för övrigt ifrån operationssåret mitt sen operationen bara små ont eller snarare stramande ibland från stygnen och så annars riktigt mycket bättre än förut så de är ju skönt och blir nog bättre efter stygnen tagits bort blir ju på tisdag efter påsken över så inte länge kvar;).

Måste ta tag i träningen min känner jag när ja blivit bra igen får ta de lite försiktigt i början men får börja med promenaderna i början o sen göra och variera med annat också vore riktigt skönt o komma i form igen o i allmänhet bara träna o känna sig pigg o i form och speciellt inför bröllopet i sommar ju ingen nackdel direkt ju;).

Nej nu blir de strax o sova se lite tv i sovrummet! Glad påsk önskar jag er alla läsare o bloggare;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0