Fin o solig långfredag;)

Ja denna dag har de varit riktigt skönt o varmt ute så man har kunnat varit ute ju och skottat fram altanen och tinat på bra allt här ute ju så har även suttit på bron idag o solat o njutit av den sol som var idag riktigt skönt längtar och hoppas att vi får sånna här fortsatt fina dagar nu här framöver;).

Elias har varit idag med lillbror och Rebecca till mamma o pappas stuga o kört skoter o lekt där medans Liam jag o freddan var hemma för freddan var inge vidare sugen på åka dit idag när vi ska dit imorn och äta o vara där så vi var bara hemma o var ute som sagt o fick besök av freddans kompis Nicko som spenderat halva dagen här o surrat på & vi har fixat om här hemma lite skaffat äntligen en fin o bra datahörna åt oss så man sitter skönt nu och så var på tiden.
Har även skaffat nya headset så man har och kunna lyssna på musik via & om freddan spelar eller nå när barnen sover och så på kvällarna och slipper väcka dom även om dom ligger långt ifrån sovrummet men ändå;). Och hade även tänkt ha dessa lurar till skype programmet även Nicko installerade här hemma hos oss så man kan prata via väldigt smidigt och roligt & kan nu prata med Nicklas och Karro som ju flyttat till karlstad så det är ju himla smidigt och enkelt o prata där igenom när de är gratis och inte behöver ringa via mobil o betala för utan kan ju prata hur länge som helst ju gratis via skype då ju;).

Har funderingar och skulle gärna vilja dock byta ut denna stora klumpiga dataskärm mot en platt skärm såg att dom hade nå bra priser via internet på rätt stora platta skärmar o bra märken för ca 1500 så är ju rätt billigt o bra ju så de lär ju bli att införskaffa snart;).
Annars har dagen varit rätt lugn men skön. Imorn blir de att fara till mamma o pappas stuga med familjen o vara där o även äta påskmiddag där med mamma & pappa o mormor & danne och rebecca så blir trevligt de fast längtar är mycket skönare o vara ute i stugan på sommarn men de är ju i alla fall skönt o tur att de är nära o fara så där över dagen ju när de är i rosvik ju o jätte fint läge är de på huset ju o toppen för ungarna och leka där ju;).

Har varit så grymt sugen på att börja komma igång med träningen nu när de är bättre efter operationen vill så komma igång igen med promenaderna mina känner att de behövs så man håller sig i form o kanske går ner några kilo till bröllopet ju vore inte helt fel ju;). Men har även funderat på att variera träningen med styrketräning och simmning och funderar såg på Nautilus att dom hade nå bra pris för årskort autogiro om man hade 199kr/månaden för års kort om man tecknar de ju och då kan man ju träna här i Gammelstads badhus vore ju nära o man får ju bada o basta efteråt om man vill o kunna simma ju vore ju toppen ju så de är nått ja ska nog fundera över och införskaffa troligtvis vore riktigt skönt o bra ju och variera lite träning ju;).

Nej nu ska jag surfa vidare via facebook o kolla runt lite & lyssna på Spotify medans freddan är borta han är nämligen är borta och införskaffar nå billig öl som nån sålde massa flak tydligen så fredde tänkte bunkra upp inför till sommarn till bröllopet ju alltid bra o börja inhandla nu ju för får köpa mer sen då o sen nå billiga vinboxar o sånt ju sen också och köpa nån låda cider och lite sprit till de som ska vara i bålen man kommer ha under kvällen annars kommer de nog inte vara nå sprit i övrigt inblandat under bröllopskvällen utan tänkt bjuda på öl,cider, vin hade vi tänkt;).
Ska även kolla lite i bröllopsplaneringen i mina bröllopstidningar efter frisyrer och lite annat tips och sånt ja ska kolla efter  verkligen toppen när man fick me dom ju med klännigen mycket tips o insperation man kan får därifrån;).

Ha en fortsatt bra kväll allihopa;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0