Toppen dag med andra ord;)

Ja denna dag har gått riktigt fort den med men varit toppen på många sätt;).
Det började med att vi var med Liam på
 BVC för 18 månaders kontroll trots att Liam inte var på världens bästa humör då han har vaknat redan vid 06.00 på morgonen så han var riktigt trött vid den tiden då och de är ju inte så konstigt men allt gick bra med han, han hade gått upp bra i vikt och vägde kring 11,1kg så var inte ila de ju och hade växt  grymt mycket på längde också så de var ju toppen och skönt o få se o höra, annars i övrigt gick läkarbesöket bra:).

Sen idag var de dags för handling på Coop blev de idag och vart en riktig storhandling men de behövdes o vart faktiskt inte så farligt dyrt som det annars brukar bli men dom hade mycket bra och många erbjudande så bara på de kan man faktiskt tjäna en hel del på så de var riktigt skönt o få en hel del mat o annat hit hem som behövdes och ett plus ju att de inte kostade allt för dyrt heller:). Hittade även åt Liam ett par galon byxor på coop som var av märket Arabeko eller vad de kallas så de var ju bra och bra för han att ha nu när dom är ute mycket och det är lerigt och blött ännu ute och han har ju som börjat tycka om att gå ute med sina skor så de är ju bra att ha då också och skydda dom vanliga kläderna ju om man har galonbyxor:).

Sen var de apoteket vid coop som gällde så nära och bra att dom har apoteket där nära om man handlar ju där också ju, handlade lite hudkräm och barn olja ja köpte åt Liam för att han har ju hela vintern o ännu varit så hemskt torr över hela huden o varit små röd flammig och små prickar som varit då och då pga av torrheten och de såg dom på hans kontroll idag också och sa att man ska köpa nån mjukgörande hudkräm och nån olja han kan smörjas med eller duscha o bada i badbaljan i ju som vårdar o återfuktar hans hud han har iofs alltid mer eller mindre kommer ja ihåg sen han varit lite varit torr i huden men inte som nu så lika bra och smörja nu med de man köpte och hålla på så de blir bättre för honom.

Det verkar redan blivit bättre av de 2ggr ja smort han idag stod att den ska vara hjälpande o bra redan från första användningen och de verkar ju så men ska eller har bestämt att smörja morgon o kväll på honom så blir han nog kvitt det:). Dert var nå nya bra mjukgörande hudkrämer o oljor o badskum & nån duschtvättcreme dom hade och verkar riktigt bra vad man använt och det som stod där om produkten på apoteket var nå nytt dom fått in så och dom rekomendera denna också där på apoteket så dom har mycket bra saker på apoteket ju:).

Sen idag var de bara till att laga middag ugnskorv med hemma gjort potatismos till riktigt gott var de:).
Sen var de till att på em/kvällen fara till syster och göra en provhår uppsättning till min brudfrisyr så hon vet vad ja ville ha för frisyr och provgjort en också i tid är de ju lättare för henne som ska göra den på den stora dagen våran ;).
Resultatet av prövningen vart super bra och fin ju tur man har en sån så duktig och händig syster som kan hjälpa en med en sån viktig grejj ju så det kommer bli toppen med den frisyren jag valde blir en frisyr håruppsättning med både tiara & slöjan mina blev riktigt fint och bra så nu har man de gjort och vet hur man ska ha de hela riktigt skönt o börja få mera saker avklarade måste dock bara köpa lite nya hårnålar som ja vill till och i min frisyr blir nog jätte fint det hela:).
Måste även börja planera lite ang dukningen och allt man ska dekorera på borden och allt måste gå in på några sidor och beställa lite saker kring det ju:).

Fredde har även fått tag i ännu mer öl plattor som han fick till bra pris så nu har vi snart all öl gjorda då är de bara vinboxarna och de cider vi ska ha o lite sprit bara som ska vara i bålen så de känns ju skönt det ju:).
Fredde hittade även på skopunkten ju nya fina skor till han till riktigt billigt till bröllopet då han ska ha verkligen toppen att ha de avklarat det också mycket som börjar bli avklarat o kollat upp och sånt härligt härligt:).

Har även skickat in vår ansökan eller hindersprövningen och anmälan om efternamnet och sådant ska ha kvar mitt efternamn iaf har ja bestämt som mellannamn som man får ha om man vill så de blir Johanna Sundvall Oja ;).

Nej nu börjar ja bli riktigt trött suttit ett tag nu vid datorn efter kvällsfikat och ska upp imorn med kidsen till dagis och ska även när vi lämnar Liam på dagis ha utvecklingssamtal med hans inskolningsfröken o höra hur de går och sådant för han på dagis de månader han hunnit gå:).

Godnatt och sov gott med er alla:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0