Färdig kalaset för idag & Elias nöjd;)

Japp då var det det färdigt kalaset för idag för Elias del har varit full rulle sen morgonen med andra ord först på dagis och haft firande där med att ha bjudit på glass o choklad & kolasås till vilket alla barn var så glada och nöjda med ju och Elias med;). Sen var de bara hem så kom farmor & farfar och firade Elias och fikade och Elias var så nöjd över att dom kom och han och Liam busade på med dom medans vi fikade & Elias öppnade paket från dom fick pengar in på sitt sparkonto & fick jätte snygga tuffa jeans och en snygg tröj- skjort T-shirt randig vit grön med nå tryck också riktigt fin;).

Han fick även av oss en cementblandare som han kan koppla på den bakom sin stora traktor som han har ute nu som han kan ha och blanda sand och annat trevligt i sommar i den och leka eftersom lika bra och satsa på sånt som han tycker om han är ju mycket för att leka ute är ju typ ute hela dagarna på sommrarna & gillar ju traktorer o andra motor saker & leka i sandlådan o gunga o.sv. ;).

Sen efter farmor & farfar varit var de bara att göra mat innan alla andra gäster kommer in droppandes så och dom kom allihopa allt eftersom rätt tätt efter varandra kring 18 tiden så då fick han öppna en massa andra bra paket som han fick som t.e.x. böcker, kläder, stor traktor med släp till och sen nån stor tuff monster truckbil med nå släp aktigt fast där bak sen även nå filmer fick han scooby doo och så så de var riktigt bra saker och så nöjd var han när han skulle lägga sig de märkte man på han och berättade han att han var så glad över alla uppvaktningar han fick idag och så många bra varierande presenter han fick så känns ju toppen som förälder att han fått och varit nöjd med sin 5- års dag och tårtorna var jätte goda föressten så de var ju toppen de;).

Ikväll annars blir de lungt framför tv:n ska gå och duscha och sen spana lite fortsatt i mina bröllopstidningar och så på lite bröllopsfrisyrer och annat inte lätt o veta riktigt hur man vill ha de och så och har ju bra tips som sagt på en massa annat också så de är ju aldrig fel;).

Imorn blir det att boka bröllopsnatten på nordkalotten hade ja tänkt så man får det ordnat innan de blir försent och kanske inte hinner bli bokat till just då vi ska gifta oss den natten;) hehe.
Annars ska barnen på dagis & sen efter dagis ska Elias få uppvaktningar av kusinerna Wilma & Wille för att dom kunde tyvärr inte komma idag då faster Maria jobbade så länge idag o skulle bli så sent så då blir de lika bra o komma imorn istället så dom kan leka o busa och komma och fika vart ju över lite tårta & fika till dom också så de är ju toppen de;).

Godnatt på er alla! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0