Oj vilken strålande dag;)

Ja oj oj vilken härlig och strålande dag det varit som de var idag, har varit ute mesta dels hela dagen men ungarna och Liam sov en del ut också är ju så skönt och bra för dom små och sova ute nu när de börjar bli sånna hära fina vama dagar bra med frisk luft o dom sover ju så himla bra o gott o hårt då;).
Har passat på att fota idag på barnen och här ute lite när de var så fint väder o få lite nya fina vårbilder är ju inte helt fel ju heller;).

Dagen har i övrigt varit rätt bra vart lite grinig less tyvärr på karln min som var iväg en sväng eller blev mycket längre än vad han sagt och medeverkade i nån musik videoinspelning till nån vän som spelar i nå band så blev typ till 18 tiden han kom hem o åkte före 11 så ja blev lite kinkig o sur som vanligt när han bara ska iväg på saker o ting hela tiden och jag som vanligt då får vara hemma med kidsen bara men men de går över och blir bra sen när med tiden såklart jag är måste jag erkänna mig själv alldeles för snäll o låter han åka iväg hela tiden kan ju vara hårdare och så såklart men vill inte skapa onödiga diskussioner o små gnabb o bråk för att han så gärna o bestämt sig på att åk så då är de svårt o förbjuda såklart det blir alltid att jag ger med mig till slut fast ja i början säger nej typsikt nog men nu har ja sagt att vi får faktiskt dela lika med att jag också såklart ska kunna göra saker och att fredde inte hela tiden ska få de så lätt att bara åka iväg o slippa vara o hjälpa till här hemma ;).

Nog om det annars idag har vi efter han kom hem förbi barnens kusiner Wilma & Wille och hälsade på och kusinerna lekte alla så bra tillsammans var riktigt roligt och se hade de så roligt o levde om för fulla muggar;).
Ikväll har de varit lugna puckar bara kollat på nätet lite och kolla strax lite tv blir de väl att göra innan man ska strax sova måste börja vända på dygnet allt för sena kvällar/nätter har de blivit senaste tiden.. hehe;).

Imorn blir de att inhandla saker till och ting o planera o bjuda alla som vi ska bjuda till Elias 5 års kalas som är på onsdag;). Måste även på tisdag när barnen är på dagis köpa några presenter åt honom men har ingen aning vad vi ska köpa så måste klura ut nå som vi ska köpa också såklart;).

Ska även imorn planera lite bröllopssaker o sånt också börjar ju dra ihop sig så måste verkligen göra undan lite mer saker nu för fort går de;).

Ha en fortsatt bra kväll, bjuder på lite bilder från den ljuvliga vackra dagen! ;).

Liam
                          Liam ute i de fina vårvädret i vår kläder;)

Liam           
                                           Liam igen glaaad;)

Elias
                     Elias ute med sin traktor o släp o leker ute;)

Elias;)
                       Elias igeeen;)

Liam
                                   Närbild på Liam;)

Milou & pluto
    mammas jackrussel Milou & vår Dansk/svenska gårdshund Pluto;) 

Pluto;)
                               Söt pluto;)

Milou
                           Söt milou;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0