Rastlös och tråkigt x 1000..........

Usch fy så hemskt det är just nu sen efter middagen har de inte varit att göra nå vettigt eller nå är rastlös x 1000 och det kryper bara i kroppen är verkligen det värsta som finns dom dagar eller gånger man råkar ut för detta, och ännu värre o tråkigare är de ju när man just nu har lite ont om pengar och så då är de ju ännu värre, har gått så mycket pengar denna månad till dels kalas & mat o annat som ja inte riktigt kan lägga fingret på som de gått till alla pengar konstigt nog tycker själv har man ju inte handlat eller köpt nå eget på länge iaf usch så tragiskt och trist när man ser att pengarna börjar sina när man loggar in och kollar kontot... :(.

 Och ännu tråkigare kommer de väl vara denna månad med räkningar o allt och dessutom kommer jag nog inte få nå bra med pengar heller denna månad för att jag har ju varit sjukskriven och då får man ju alltid vänta på sina pengar när de gäller att få sjukersättning och sånt från försäkringskassan och kommer nog inte få nå vidare bra för de lilla ja jobbat extra sen tidigare intr varit mkt jobb innan ja blev sjukskriven o A-kassan lär de ju inte heller få nå bra ifrån innan ja blev sjukskriven så man ser inte nå vidare fram emot tyvärr denna månad o få nya pengar när de är så dåligt ju.... :(.

Nej usch vad tråkigt inlägg detta blev men men that's life ibland har inte så mycket att skriva när de varit en rätt händelselös em och kväll troligen!.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0