Mycket trevlig lördag;)

Ja denna dag har faktiskt varit fullspäckad hela dagen men mycket trevlig såklart;).
Dagen började med att stiga upp o fika och göra sig och barnen klara för dagen. Sen väntades de att fara till barnens farmor & farfar o hälsa på efter lunch och även se deras gråhunds valpar dom fått för lite drygt mer än en vecka sedan så små o söta dom verkligen var;). Barnen hade då så roligt o lekte på bra o fikade där och höll i gång hela tiden riktigt trevligt o roligt;).

Sen var de hemfärd som gällde för de blev middagsdags och de blev att göra fullkornspaj med tomas, bacon purjolök och annat gotta i med sallad o feta ost i riktigt mumsig är den pajen o lätt att göra också;).
Sedan var de bara iväg till storebrorsan min hade lovat att komma på kaffe och bjuda på morotskakan ja bakade igår och lillebror och tjejen hans Rebecca var också ju där så då fikade vi alla tillsammans innan vi sen åkte hem igen då de var dags för att sedan ge barnen lite kvällsfika o lägga dom då klockan hunnit bli efter 20 tiden så det var inte så mycket mer att göra då klockan och dagen verkligen bara flugit iväg...hehe ;).

Nu ikväll har de bara varit lite tv tittande och sen kollat nätet lite och poppat lite popcorn och sånt inte mycket mer känner sig rätt så trött ändå så.
Imorn hade vi tänkt börja kolla i kartonger som ligger i förrådet vårat efter vårkläder och lite skor och sånt till Liam som Elias haft när han varit i samma ålder o lite vanliga kläder som kan tänkas att Liam kan ha i den strl han har nu så slipper man köpa allt nytt för de kostar ju en hel del skor, kläder och sådant ju när de finns från när Elias var mindre o är ju knappt nötta i denna ålder så de är ju bra de även om man köper nya grejjer i alla fall åt honom ju såklart;).
Ska även till barnens kusiner Wilma & Wille imorn eftermiddag också eventuellt när dom kommit hem från aapua så blir nog också en riktigt bra och trevlig dag de också;).

Måste även antingen ikväll eller imorgon planera inför Elias kalas på onsdag den 14:e april då han fyller hela 5 år oj oj vad tiden bara går redan 5 år då , måste se vilka vi ska bjuda förutom familjen såklart o sen vad vi ska inhandla till kalaset tror jag ska göra nå egna princesstårtor eller nå liknande med nå finare dekortationer eller nå och sånt o skriva Elias 5 år eller nått;).

Måste ta upp och kolla igenom lite bröllopsplanering närmaste dagarna också mycket helt enkelt och göra..hehe ;).

Ja de var denna lördag o tankar de skrivna hoppas ni andra haft en riktigt bra Lördag;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0