Så underbar och rolig tripp;)

Ja min och fredde's dag har i sin helhet spenderats på i haparanda då vi åkte idag på vår efterlängtade tripp till Ikea med lillebror Daniel & tjejen hans Rebecca och barnen var hos mormor hela dagen då vi kom hem efter 17 tiden;). Har varit en underbar skön dag att få göra dels nå roligt och så där en tripp att bara få åka iväg barnfria och gå och kika i affärer i lugn och ro;).

Vi var på Ikea och fick med oss en del grejjer inte allt för mycket heller hade inte allt för mycket pengar nu heller innan löning och så heller men de blev ändå som nödvändiga & små grejjer man fick med sig iaf så de var ändå bra och kul o få sig lite hem men själva grejjen var ju nog kul att fara iväg på.
Vi var även på skopunkten o kikade och på den nya gallerian som dom har i finland nu oj så stor och mycket affärer dom hade jätte fina egna finska affärer med blandat att dom hade snygga kläder, skor, accesoarer, smink, hårgrejje, parfymerr allt i affärerna men såklart många egna skoaffärer också riktigt snygga kläder o saker hade dom ju ;).

Dom hade även en fin stor affär med bara hårvård,hud produkter, make up och allt man kan tänka sig hade dom allt från alla bra olika märkes sprayenorma flaskor & schampoo & hårinpackningar, make up ja i princip allt ni kan tänka er med hår & hudprodukter typ riktigt fin och enorm butik var saker o ting precis i en lång radda med saker o ting visste knappt vart man skulle titta så mycket och bra saker dom hade skulle bara haft med mig en större plånbok där emot..haha ;), nej men lär ju bli att åka dit till själva gallerian fler gånger är ju inte allt för långt och då blir det som att mest gå där för hann inte precis kolla i alla affärer ju då klockan eller tiden rann iväg så fort som vanligt när man har roligt ju;). Rekomenderar andra att verkligen besöka den gallerian riktigt toppen!!! ;).

Nu ikväll blir de lungt framför tv:n och tända nå ljus som vi köpte nya som luktade jätte goda har riktigt bra och mycket ljus där på ika billigt & köpte även nya ljushållare/lyktor att ha ljusen i här i vardagsrummet så blir nog fint det;) barnen har då lagt sig och fått upp sina mörkläggnings rullgardiner vi köpte från ikea rätt billigt 149kr /st köpte två stycken o hade även tillgodo pengar där sen vi handlade köket här och så och lämnade in lite grejer vi inte behövde eller så så var ju toppen blev mycket mörkare o skönare o lättare nog för dom att sova på kvällarna då de är mörkt och kanske med lite tur kanske sova lite längre på morgorna:).

Imorn väntas de dagis men Liam har först 8.45 en tid till vårdcentralen en 18 mån kontroll  så an blir lite sen ska ringa på morgonen och säga de, men de ska bli intresssant o se hur mkt han väger och hur lång han är har ju inte varit på länge sen före 1 års kontrollen just innan han fyllde 1 år så ska bli spännande o höra vad dom säger om han också är ju verkligen mycket mer framåt än vad Elias var vid den ålden men kan ju som sagt bero på när de finns syskon här hemma dom lär sig o utvecklas fortare ju:).

Ha en bra kväll allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0